HKK Široki

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

Android
Kontakt:

Re: HKK Široki

Post Postao/la Android » 24 feb 2014, 08:05

Najbolji moguci izbor,u SLO po pobjedu
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 24 feb 2014, 10:07

Android je napisao/la:Najbolji moguci izbor,u SLO po pobjedu
da nije mozda malo kasno?
samo 5 kola do kraja, a nije Velić slagao ekipu...+ to fali nam centar :)
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 24 feb 2014, 13:35

Kevin je napisao/la:
mislim da bi bolje velic koristio kastropila nego sto ce pasalica
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 24 feb 2014, 14:11

nerminh74 je napisao/la:
Kevin je napisao/la:
mislim da bi bolje velic koristio kastropila nego sto ce pasalica
slažem se..
ne bih se čudio i da ga se odrekne

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 24 feb 2014, 19:42

http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti. ... _id=816118" onclick="window.open(this.href);return false;
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 24 feb 2014, 21:40

Da se nadovezem na gore post :

Na službeni mail HKK Široki Primorka danas je stigla zahvala za gostoprimstvo u obliku priopćenja od KK Mega Vizura koji su gostovali protekloga vikenda u Širokom Brijegu. Priopćenje prenosimo u cijelosti :

„Koristimo ovu priliku da vam se zahvalimo na zaista jedinstvenom tretmanu, koji ste pružili našem klubu, prilikom gostovanja u vašem gradu.

Ovaj klub nema drugu tradiciju, ali želimo istaknuti da u desetogodišnjoj povijesti našeg kluba nismo naišli na srdačniji i prijateljski doček. Apsolutno sve pohvale i zahvalnost za ljude iz rukovodstva kluba, medicinsku službu, zaposlene u hotelu… Sve ovo dobiva na težini, ako se zna da je vaš klub izgubio jednu izuzetno važnu utakmicu, a ta činjenica ni najmanje nije utjecala na odnos prema gostujućoj momčadi. Zaista, u današnje vrijeme za svaku pohvalu.

Uz još jednu zahvalnost za istinski ugođaj, koji ste nam pružili, također koristimo ovu priliku poželjeti vam dobre igre u nastavku sezone, ostanak u ABA ligi, kako bi se, nadamo se, zajedno družili i sljedeće sezone“, stoji u priopćenju najmlađeg beogradskog ABA ligaša.

Za one koji jos uvijek ne shvacaju kakva je sila i sportska velicina HKK Široki, najtrofejniji i najuspjesniji sportski kolektiv ove drzave, ali i sami Široki Brijeg po ophodjenju sa gostima. ;)
...Život za Široki...

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 06 mar 2014, 23:13

NAŠ MLADI KOŠARKAŠ MATEO ČOLAK NA JORDAN CLASSICU U BARCELONI!

Portal Eurohopes je objavio neslužbeni i nepotpuni popis mladih košarkaša rođenih 1998. godine koji će imati priliku preko kampa u Barceloni izboriti putovanje u Brooklyn (SAD) na 13. Jordan Brand Classic.

Među potvrđenim imenima su i mladi reprezentativci Hrvatske: Mateo Čolak iz Širokog, Lovro Buljević iz Cibone te Luka Barišić iz Cedevite.

Njih trojica će sudjelovati na europskom okupljanju gdje će u jakoj konkurenciji ponajboljih europskih 15 i 16-godišnjaka pokušati izboriti nastup na završnom okupljanju vrhunskih mladih svjetskih igrača koji će se održati za nešto više od dva mjeseca u rodnom mjestu Michaela Jordana.

Podsjetimo, naše mlade nade imale su zapažene uspjehe na ovom prestižnom događaju koje se igra u dvorani NBA ekipe Brooklyn Netsa.

Prije tri godine Mario Hezonja (1995.) je na finalnom JBC-u postigao za svoju ekipu 15 poena uz 5 skokova, 4 asistencije, pretprošle je Marko Arapović (1996.) bio najbolji igrač svoje ekipe upisavši 17 poena i 11 skokova, a prošle su uspješno nastupili Dragan Bender i Lovro Mazalin koji je dobio najveću minutažu i priznanje MVP-a ekipe.

Mateo Čolak (24. travanj 1998., 204 cm) je rođen je u Mostaru, a svoje košarkaško vještine naučio je u Širokom za koji i sada nastupa. Vrlo brzo je dobio poziv za reprezentativne pripreme mlađih selekcija, a s U14 selekcijom je osvojio turnir Slovenia Ball na kojemu je bio proglašen najboljim igračem.

Pažnju na sebe skrenuo je prošle godine kada je, kao godinu dana mlađi, dobio poziv izbornika kadetske reprezentacije Hrvatske za Europsko prvenstvo u Ukrajini na kojemu je upisao jedan nastup s 2 koša, tri skoka i jednom asistencijom.

Na Eurohopesovoj listi najbolje kotira od svih naših mladih nada i trenutačno se nalazi na petom mjestu.

Na Classicu su ubilježili nastupe i košarkaške zvijezde kao što su Carmelo Anthony i Amar’e Stoudemire (2002), LeBron James i Chris Paul (2003), Dwight Howard, Rajon Rondo, Rudy Gay i Jordan Farmar (2004), Kevin Durant (2006), Derrick Rose, Blake Griffin i Eric Gordon (2007), Tyreke Evans (2008), Brandon Jennings (2008), Kyrie Irving (2010), Anthony Davis i Michael Kidd-Gilchrist (2011).

HRHB

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 07 mar 2014, 08:26

steta sto nije izabrao BiH
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 07 mar 2014, 09:12

nešto razmišljam..
ako bi ispali iz ABA lige možda to i ne bi bilo strašno toliko, dapače..možda bi se složila mlada momčad od nekih koji su tu sada i uz ove talente sve koje imamo, prođu bh ligu jednu sezonu, pridodaju se 2 pojačanja i ide se na finale jer bi u slučaju recimo da Igokea igrala dogodine (a bit će 1 predstavniik 99%) bi vjerojatno vratila 2 predstavnika za 2 sezone tamo..

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 07 mar 2014, 12:58

Kevin je napisao/la:nešto razmišljam..
ako bi ispali iz ABA lige možda to i ne bi bilo strašno toliko, dapače..možda bi se složila mlada momčad od nekih koji su tu sada i uz ove talente sve koje imamo, prođu bh ligu jednu sezonu, pridodaju se 2 pojačanja i ide se na finale jer bi u slučaju recimo da Igokea igrala dogodine (a bit će 1 predstavniik 99%) bi vjerojatno vratila 2 predstavnika za 2 sezone tamo..
Pa tko jos iz juniora moze igrati za prvu momcad osim Corica?

HRHB

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 08 mar 2014, 09:56

Android je napisao/la:
koliko ja znam Ćorić više nije junior..al eto od mlađih imaš njega, ima onaj Zubac, evo i ovaj Čolak se može lagano pridružiti, ima Karačić on je možda i najveći potencijal trenutno od mlađih..i ne znam koji su još pord ovih potpisali ugovore..Mikulić isto jest ali ne znam koliko on ima kvalitete (Pegin mali)..

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 08 mar 2014, 12:26

Kevin je napisao/la:
Android je napisao/la:
koliko ja znam Ćorić više nije junior..al eto od mlađih imaš njega, ima onaj Zubac, evo i ovaj Čolak se može lagano pridružiti, ima Karačić on je možda i najveći potencijal trenutno od mlađih..i ne znam koji su još pord ovih potpisali ugovore..Mikulić isto jest ali ne znam koliko on ima kvalitete (Pegin mali)..
Colak moze igrati,Zubac po mom misljenju ne,Pega jr ima finu tehniku,solidna obrana,sut mu i nije nesto(barem po onome sto sam ja gledao ove sezone),mozda bi i mogao igrati zajedno sa Katicem(ako budemo igrali BH ligu),a Kara...skok odlican,fin sut,ali malo glavu mora srediti

HRHB

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 08 mar 2014, 16:35

Android je napisao/la:
Colak moze igrati,Zubac po mom misljenju ne,Pega jr ima finu tehniku,solidna obrana,sut mu i nije nesto(barem po onome sto sam ja gledao ove sezone),mozda bi i mogao igrati zajedno sa Katicem(ako budemo igrali BH ligu),a Kara...skok odlican,fin sut,ali malo glavu mora srediti
ja sam nabrojao one koji imaju ugovore koliko ja znam..slazem se sa iznad gore napisanim o igracima...po meni tu isto nema neke kvalitete ili potencijala..Kara je veliki ali kao što kažeš treba se još srediti ali ima potencijal.

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 08 mar 2014, 21:29

Pobjeda,i to sa 14 razlike,jos treba Cibonu opaliti i ostanak je tu

HRHB

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 09 mar 2014, 12:59

[youtube][/youtube]

Jones with the one-handed slam!
...Život za Široki...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 21 mar 2014, 08:12

Široki Brijeg bi mogao postati domaćin Eurobasketa 2015.

Član Upravnog odbora Košarkaškog saveza BiH i BOARD-a FIBA-e, Mirsad Đonlagić, u izjavi za BHRT izrazio je sumnju da će Ukrajina zadržati organizaciju Eurobasketa naredne godine i najavio mogućnost da, u tom slučaju, Bosna i Hercegovina se kandidira za organizaciju jedne od grupa narednog prvenstva Europe za košarkaše.

‘Ima niz zemalja koje bi preuzele po jednu skupinu. Ja mislim da je Srbija za to zainteresirana, možda se tu i BiH pokaže kao kandidat da organizira jednu grupu Europskog prvenstva, što bi bilo dobar potez, potez u kome bi bilo i promotivnih aktivnosti, dobro za košarku u BiH i dobro za promociju BiH kao države’ – rekao je Đonlagić.

KS BiH bi prema nekim informacijama kandidirao dvoranu ”Pecara” u Širokom Brijegu koja prima oko 4.200 gledatelja, a glasi kao jedna od najljepših dvorana na ovim prostorima.

Široki Brijeg je poznat kao ”sportski grad” i “grad košarke”, iako košarkaši ove sezone ne briljiraju u regionalon ligi dvorana na Pecari je svaku utakmicu popunjena, a ukoliko bi se ova nagađanja ostvarila to bi bila lijepa nagrada za cijenjenu publiku u ovom gradu.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 21 mar 2014, 14:02

young:
slika

koji lik 8-)

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 21 mar 2014, 14:17

Sta on konta, zavrsiti karijeru u Širokom. :lol:
Hrpa sjajnih stranaca je igrala u Širokom, prvenstveno karakterom, a onda i ljudskim osobinama.
Al ovome po kretnjama i svemu ostalom vidis da nije dobar sekunde, al ipak, na pozitivan nacin.
...Život za Široki...

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 21 mar 2014, 16:49

ŠB_Fidelis je napisao/la:Sta on konta, zavrsiti karijeru u Širokom. :lol:
Hrpa sjajnih stranaca je igrala u Širokom, prvenstveno karakterom, a onda i ljudskim osobinama.
Al ovome po kretnjama i svemu ostalom vidis da nije dobar sekunde, al ipak, na pozitivan nacin.
ovo je ruka mladića?!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 21 mar 2014, 16:53

Nisam te skontao?
Ma Jahmar se tetovirao, kao sto vidis na slici gore...
...Život za Široki...

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.