Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
mozda pretjerujem ali ovaj salzburg mi mirise na namjestaljku
Europska liga - najveće njesra od takmičenja, ne znam koji ih rac opet igram iako padam na njima, i danas po ko zna koji put mi samo tekma ove njesra lige ostaje i padam. Igračima salzburga želim sve najgore, stoka mrtva namješta tekme a ja se nerviram zbog par maraka, pu
- pintol_TM87
- Kontakt:
ide topintol_TM87 je napisao/la:reko sam ti samo opusteno..mene su blatili nakon 10 pogodjenih parova i ja heknem jedanesti i odma ospi po njemuHaHu1x2 je napisao/la:drug ja znam da ce tako biti ako padne, zbog tog u nedjelju jos free i zavrsavamo s tim.Consigliere je napisao/la:Imam osjecaj da ce sva ova prica oko dojava zavrsiti yebavanjem majki i svetaca po forumu zbog izgubljene love... Mozda gresim, ali ja sam takvog dojmasamo iskuliram i ojha dalje..
Za veceras Basel uzimaa kvotica je 7

sinoc zenit veceras basel
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
bravo pintolinho 

Druze isti sam ti, ja sam sebi odredio da ne igram europa ligu uopste i zadnji nekoliko puta sam ispostovao i preskocio to sr...e od takmicenja, ali danas opet odigram na salzburg kao i svi danas vjerovatnotruts je napisao/la:Europska liga - najveće njesra od takmičenja, ne znam koji ih rac opet igram iako padam na njima, i danas po ko zna koji put mi samo tekma ove njesra lige ostaje i padam. Igračima salzburga želim sve najgore, stoka mrtva namješta tekme a ja se nerviram zbog par maraka, pu
☆Leo Messi☆
☆Roger Federer☆
☆Roger Federer☆

evo jos jednog u nizu..ne mogu vjerovat sta mi se događa u posljednje vrijeme...
Kreteni su promasili barem 5 zicera, ovo veceras tacno nemoguce sta nisu dobilijohnnyyK je napisao/la:
evo jos jednog u nizu..ne mogu vjerovat sta mi se događa u posljednje vrijeme...
☆Leo Messi☆
☆Roger Federer☆
☆Roger Federer☆
J.Lauvergne (Partizan) (11,5) 20.3. 20:45 Više 1,85 jel ovaj otisao u over?
sutra ponuda odlična, moglo bi se uzeti finih para, imaju dvije-tri više nego zanimljive tekme no o tome više sutra
8 poenaapolo je napisao/la:J.Lauvergne (Partizan) (11,5) 20.3. 20:45 Više 1,85 jel ovaj otisao u over?
nije njegovo vecetruts je napisao/la:8 poenaapolo je napisao/la:J.Lauvergne (Partizan) (11,5) 20.3. 20:45 Više 1,85 jel ovaj otisao u over?

ne znam iskreno meni je po prvi put el prosla bez nekih vecih iznenadjenja iako nisam dobio, kladionice podcjenile basel ne znam ni sam zasto...ovaj listi mi se toliko svidio da sam ga ponovio 3 puta ali jbg

Cekam te sutra, kad najavis da ides jace ekipe se boje i moraju ispostovatizgmiky je napisao/la:sutra ponuda odlična, moglo bi se uzeti finih para, imaju dvije-tri više nego zanimljive tekme no o tome više sutra

☆Leo Messi☆
☆Roger Federer☆
☆Roger Federer☆
kvota bila @51! Ja uzeo prolaz Basela@13 i Basel daje [email protected]Consigliere je napisao/la:Kolika je bila kvota na Basel na poluvremenu kod 1:0 i sa 10 igraca?
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''
http://i57.tinypic.com/zkpxdg.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: apolo, dana/u 20 mar 2014, 23:49, ukupno mijenjano 1 put.
- pintol_TM87
- Kontakt:
ljudi moji kad ce te skontati da ne igrate najmanje kvote iz superponude,pogotovo ne one iz ponude ostali sportovi (kosarka, hokej, tenis) , radije uplati na 1,2 KM nego iz super ponude par..
eto skontajte koliko puta vas je povalila ta super ponuda ali ona najmanja kvota..
eto skontajte koliko puta vas je povalila ta super ponuda ali ona najmanja kvota..
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- 10DelPiero
- Kontakt:
Hajde Bautista sad okreci to. Johnson se muci svaku svoju servu i izgubi bar 2 poena vala ako ne uzme mec Butista ovo nije normalno sekunde.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- 10DelPiero
- Kontakt:
E kakve navlakuse ne vjerujem, sinoc Bosh evo sad Ibaka sta je sljedece

Alessandro Del Piero !
HAJDE KEVINE JOS 2p
- Titova-Juga
- Kontakt:
Nakon onakve katastrofe sinoć opet će se ponoviti nešto slično. Durant kao da gledam više neće imati potrebu ni ulaziti. Nevjerovatno majke mi.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.