NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Neka mi neko nađe klub u BIH koji nije namjestao u bilo kojem sport.
Troglav hahahRafael30 je napisao/la:Neka mi neko nađe klub u BIH koji nije namjestao u bilo kojem sport.

KK Sloboda-DitaRafael30 je napisao/la:Neka mi neko nađe klub u BIH koji nije namjestao u bilo kojem sport.

Sloboda Tuzla
Osim tuzlanskih sportskih klubova,vi ste inace posteni !fukaratz je napisao/la:KK Sloboda-DitaRafael30 je napisao/la:Neka mi neko nađe klub u BIH koji nije namjestao u bilo kojem sport.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
-
- Kontakt:
Hahaha, potpisujem brateSkver je napisao/la:Covjek je korektan, mada je voditeljica postavljala "malo" nezgodna pitanja o namjestanjimaLloriS je napisao/la:
Tigar o Jedinstvu na 16.30......

-
- Interni moderator
- Kontakt:
nije bila prava bakljada pa su ovi mafijasi iz tkz. fudbalskog saveza odlucili da vas rebnu za pola iznosabihac1968 je napisao/la:

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ovo je unificirani disciplinski pravilnik za sve nivoe takmicenja u BiH, a kazne se izricu shodno rangu takmicenja.
Recimo, Zeljo i Sarajevo redovno plate po 3-4 milje KM, dok u nasoj ligi niko nije platio vise od 500 KM za bakljadu.
Vjerujem da je kazna za klubove iz Tojsica, Puracica, Priluka i Dubokog Potoka max. 250 KM
Recimo, Zeljo i Sarajevo redovno plate po 3-4 milje KM, dok u nasoj ligi niko nije platio vise od 500 KM za bakljadu.
Vjerujem da je kazna za klubove iz Tojsica, Puracica, Priluka i Dubokog Potoka max. 250 KM

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Jel' se igra u 15h ili 15:30h naredno kolo protiv Slobode?
- TehnickiDirektor
- Kontakt:
15h.Toro86 je napisao/la:Jel' se igra u 15h ili 15:30h naredno kolo protiv Slobode?
Danas sam se iznervirao vise nego proslu utakmicu kuci. Pa trener nam ima tako cudne izmjene kao da ne prati kako ko igra nego radi onako kako je vec isplanirao prije utakmice. Pobjeda od 3:0 iz 4 prilike koje smo stvorili protiv Mladosti koja pola utakmice igra sa igracem manje. Igramo 50-50 s njima bez ikakve kontrole nad utakmicom iako imamo igraca vise. Nadam se da je to bilo samo do opreza i da ce sljedeci put to biti puno puno bolje.
Benjo igrac utakmice definitivno za mene. Koji mu se klinac oduzimala kapitenska kad igra kapitenski svaku. Rijad sljedecu na klupu a po krilima Jaranovic i Malbasic. Ne znam samo zasto ga je ostavio u igri nakon prvih 45 minuta kad sve sto je radio je gubio lopte i bio nevidljiv. Uros opet dobar, svaki zracni duel je dobio i stvarno je inteligentan igrac te uvijek pokusava proigrati saigrace. Bekovi su me isto iznervirali, znaci da samo jedan centarsut upute kako treba po utakmici ja bi bio odusevljen. Bolje da Stjepanovic izvodi sve kornere a ne one neke pokusaje dodavanja njima kad ih oni ionako salju daleko iza gola.
Posto smo najbolja gostujuca ekipa ocekujem da se sa Tusnja vratimo sa bodom ili bodovima.
Benjo igrac utakmice definitivno za mene. Koji mu se klinac oduzimala kapitenska kad igra kapitenski svaku. Rijad sljedecu na klupu a po krilima Jaranovic i Malbasic. Ne znam samo zasto ga je ostavio u igri nakon prvih 45 minuta kad sve sto je radio je gubio lopte i bio nevidljiv. Uros opet dobar, svaki zracni duel je dobio i stvarno je inteligentan igrac te uvijek pokusava proigrati saigrace. Bekovi su me isto iznervirali, znaci da samo jedan centarsut upute kako treba po utakmici ja bi bio odusevljen. Bolje da Stjepanovic izvodi sve kornere a ne one neke pokusaje dodavanja njima kad ih oni ionako salju daleko iza gola.
Posto smo najbolja gostujuca ekipa ocekujem da se sa Tusnja vratimo sa bodom ili bodovima.
-
- Kontakt:
igru brisi bodove pisi...danas realno ni nasta nije igra nam licila...prolaznu ocjenu mogu dobiti benjo cizma i malbasic ostalo vehto...u tuzli ako budemo igrali kao danas nemamo sta traziti,al opet nadam se da ce se probuditi momci i odigrati onako kako znaju i da cemo uzeti bod/ove...
Ako je Dudak kriv,onda je Una slana
Ma ovako kako smo mi danas igrali igra se u gostima u ovoj ligi. Drago mi je da su bodovi tu ali ovo danas je patnja cista. Znam da ovi decki mogu puno bolje vidjeli smo to svi mi.
- Goalgetter
- Kontakt:
Zar nisu govorili da ce se tekma protiv Slobode igrati predvece? 

Mislim da reflektori na Tušnju nisu u funkciji 100% tj. nisu se dugo koristili pa bi trebalo izdvojiti nekih sredstava da se zamijene neke sijalice i slično ,radi toga se vjerovatno odustalo od nekog večernjeg termina.
u 15 i 30TehnickiDirektor je napisao/la:15h.Toro86 je napisao/la:Jel' se igra u 15h ili 15:30h naredno kolo protiv Slobode?

1919 <3
Detalj sa danasnje utakmice u Bihaću..Naš drug anonimni izvlači glavnu nagradu..SVAKA ČAST !!

OFK Gradina Srebrenik
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.