jasmin10 je napisao/la:ŠB_Fidelis je napisao/la:jasmin10 je napisao/la:momci sta preporucujete za debljanje ? isao sam u onu radnju u BBi i rece mi zena da uzmem neki protein i kreatin ali da ne moram ici u teretanu, jer kao dovoljno je bilo kakva fizicka aktivnost

meni ne treba misica, samo da se udebljam, a posebno ruke

Kako ce biti dovoljna bilo kakva fizicka aktivnost, za sta, za visak misicne mase? Mozes na taj nacin doci do odredjene razine i to je max, najvise u ovisnosti o genetskim predispozicijama, a to da ces nabaciti ozbiljniju misicnu masu bez teretane, e to vec jako tesko.
A sad, nabaciti kg kao kg nije tesko uopce. Samo jedi i sto manje se kreci. Za kratko vrijeme ide masa samo tako. Al ne vidim kome bi to bio cilj i zasto.
Isto tako ne znam sta ce ti kreatin. Jest da ces biti tezi, veci, al i to je samo od apsorpcije vode. NIje neko trajno rijesenje.
tako ona zena rece

a jedem, ali se i krecem

igram lopte, idem na trcanje i tako to

necu da gubim na kondiciji, a volio bih dobiti kila

cilj mi je nekih 10 kila da dobijem

ne treba meni misica, samo da se udebljam. ruke su mi nekako bas mrsave, pa mi to pravo smeta u zadnje vrijeme.
Strucna neka, bit ce.

Pa, mozda mislis da jedes, al ne dovoljno jebga. Ja sam sa 6 obroka dnevno dva mjeseca stagnirao na 81 kg dok nisam konacno dobio jos par kg, pa hajde nek je i pola kg, kg nezeljene mase, jest i pola kg misica bar.
Ako hoces bas samo da povecas tezinu, onda jedi sto vise, sto vece obroke, samo sto se mora to odraziti i u povecanju postotka masnoce, al ako nije visoka i ako ti je brz metabolizam plus takav tip tijela, onda ti nista posebno nece znaciti niti se primijetiti. A ruke bez treninga ne mozes dobiti. U biti nogomet i trcanje ti ih cini tankim, stalno u pokretu, a nista konkretno ne rade. Tu jedino rad s tegovima. Kreatin ako hoces koristi, al ne vidim osobno koji je benefit bez teretane i za ono sto zelis postici, posto bi trebao to stalno koristiti da se uvijek zadrzava voda u tijelu, al eto to prepustam strucnijima od sebe.
...Život za Široki...