Precijenjeni igraci

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Blaszczykowski
Kontakt:

Re: Precijenjeni igraci

Post Postao/la Blaszczykowski » 20 mar 2014, 09:04

ma i rahimić je bolji od modrića.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 20 mar 2014, 09:16

A ne mogu da vjerujem kakvih likova ovdje ima :lol:

Matic, Pjanic, Kovacic mogu samo vezat pertle Modricu.

Danas u svijetu ima 3-5 boljih CM igraca od njega. Zavisi sta se poredi. Ali Luka je u top5 sto se mene tice sigurno.

Vandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoite » 20 mar 2014, 10:49

Lampard, Gerrard, Wilshere, Ramsey, Ramires, Yaya Toure, Nasri, Cabaye, Pjanić, Vidal, Pogba, Pirlo, Kroos, Schweinsteiger, Thiago Alcantara, Xavi, Iniesta, Fabregas, Xabi Alonso, Koke, Gundogan
Svi ovi igrači su bolji veznjaci od Modrića možda jedan,dva u istom rangu.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!

MES QUE UN CLUB!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 20 mar 2014, 10:52

:lol:

Kakvi likovi pojavom interneta dobivaju na znacaju, odnosno na medijskom prostoru.
...Život za Široki...

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 20 mar 2014, 11:01

Bolji su i Rafinha ,Sergi Roberto i i onaj mali iz B tima El Hamdadi je vec sad' bolji igrac od Luke , igraca koji je preporodio Real Madrid.

:roll:
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Ibracadabra
Kontakt:

Post Postao/la Ibracadabra » 20 mar 2014, 11:03

Lukica je kvalitetan igrač, nije precjenjen ali nije ni toliko dobar kao što većina piše. Znači ni podcjenjen ni precjenjen, kvalitetan igrač ali ima i puno boljih od njega. Ja sam napisao da je to Matić i dalje to tvrdim.Nikoga ne tjeram da uvažava ili djeli moje mišljenje.
"Swedish style? No. Yugoslavian style? Of course not. It has to be Zlatan-style."

#CFC Pride of London.

#KING James!!

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 20 mar 2014, 11:12

Ibracadabra je napisao/la:Lukica je kvalitetan igrač, nije precjenjen ali nije ni toliko dobar kao što većina piše. Znači ni podcjenjen ni precjenjen, kvalitetan igrač ali ima i puno boljih od njega. Ja sam napisao da je to Matić i dalje to tvrdim.Nikoga ne tjeram da uvažava ili djeli moje mišljenje.
Ma svakako , od kako je osjetio car terena na Ostrvu , njegove noge su momentalno postale brze,jace a mozak mu se razvio na nivo naucnika.Vjerovatno je to dio procesa koji svaki igrac mora proci kada zeli igrati u EPL-u.Inace u Benfici je bio dobar igrac , ali u ovih 5-6 utakmica za Chelsea vec je postao jedan od najboljih ako ne i najbolji vezni igrac na Svijetu.Ovo je tek pocetak u Maticevoj karijeri , svaka naredna utakmica on ce postajati sve veca i veca klasa.Vec se i Lampard izjasnio da boljeg nije gledao i da je pod palicom Mourinha vec napredovao od djecaka do iskusnog covjeka.

Inace do godine ocekujem da Zouma cim odigra 2-3 utakmice za CSKa bude bolji od Silve,Hummelsa,Dantea...
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 20 mar 2014, 11:18

da malo više pratite werder znali bi da su i junuzović, bagfrede i ignjovski bolji od lukiTZe.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 20 mar 2014, 11:33

Ja kao Srbin nemam nikakav problem s tim da priznam da je Modrić TRENUTNO najbolji veznjak na nasim prostorima i da je vjerovatno medju 5 na svojoj poziciji (CMF)!

Od ostalih mu je svakako najblizi Matić, koji je takodje klasa, ali je tek poceo da igra na najvecem nivou, odnosno u takvom takmicenju kao sto je Premiership... ;) On je takodje trenutno medju 5 na poziciji DMF, mada moze da igra i nesto ofanzivnije, jer za svoju konstituciju ima odlicnu tehniku i pokretljivost... ;)

Sve u svemu, nije velika razlika izmedju njih 2 + sto nisu isti profil i tip igraca, pa ih je i teze porediti... ;)

Pjanić je odlican igrac, ali on jos nema tu konstantu ni u Romi, gdje ruku na srce nije neka prestrasna konkurencija! Kao sto Roma nije na nivou Reala ili Chelsea, tako ni Serie A ne moze kvalitetom parirati Primeri i Premirshipu. Svakako, ne sumnjam da ce Pjanić ubrzo postati WC igrac, jer je jos mlad i ima dosta prostora za napredak... ;)

Ovde se ide iz krajnosti u krajnost! Jedni kazu da je Modrić skart, dok drugi tvrde da je najbolji veznjak na svijetu... :roll:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Ibracadabra
Kontakt:

Post Postao/la Ibracadabra » 20 mar 2014, 11:35

Inace do godine ocekujem da Zouma cim odigra 2-3 utakmice za CSKa bude bolji od Silve,Hummelsa,Dantea...
Od Silve ne, jer to je ubjedljivo najbolji stoper današnjice. A Dante i Hummels i nisu baš na nekom nedostižnom nivou. Za 2-3 sezone očekujem da ih Zouma obojicu prestigne.

Što tiče Pjanića, on ne može biti veliki igrač sve dok ne bude imao konstantnost, i premekano mi djeluje, previše podležan povredama. Talenta ima ali daleko je od velikog igrača, iako već ulazi u one prave fudbalske godine.
"Swedish style? No. Yugoslavian style? Of course not. It has to be Zlatan-style."

#CFC Pride of London.

#KING James!!

Vandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoite » 20 mar 2014, 11:49

Blaszczykowski je napisao/la:da malo više pratite werder znali bi da su i junuzović, bagfrede i ignjovski bolji od lukiTZe.
Da ti malo pratiš vidio bi da krampu Modrića hvale samo Hrvati i navijači smećarskog kluba iz Madrida.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!

MES QUE UN CLUB!

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 20 mar 2014, 12:16

Pjanicu treba par sezona na visokom nivou. Kad se samo sjetim ovog vikenda, bh portali objavljuju naslove "Majstorija Malog Princa" "Bravura Miralema Pjanica" i ja otvorim da vidim sta je, kad ono klip od 3 sekunde i Mirko provuk'o loptu igracu kroz noge. :lol::lol::lol:
Dobar je Pjana ali ga nasi previse dizu.

Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 20 mar 2014, 14:03

Vandelanoite je napisao/la:
Blaszczykowski je napisao/la:da malo više pratite werder znali bi da su i junuzović, bagfrede i ignjovski bolji od lukiTZe.
Da ti malo pratiš vidio bi da krampu Modrića hvale samo Hrvati i navijači smećarskog kluba iz Madrida.
I jos samo najrelevantniji svjetski strucnjaci u svijetu nogometa, svi oni koji su ga trenirali i koji ga treniraju i svatko tko imalo veze o nogometu ima.
Ali osim toga, nitko, u pravu si.
...Život za Široki...

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 20 mar 2014, 14:20

A šta mislite da preimenujemo ovu temu u naziv Luka Modrić :mrgreen:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 20 mar 2014, 14:24

marconato je napisao/la:Ja kao Srbin nemam nikakav problem s tim da priznam da je Modrić TRENUTNO najbolji veznjak na nasim prostorima i da je vjerovatno medju 5 na svojoj poziciji (CMF)!

Od ostalih mu je svakako najblizi Matić, koji je takodje klasa, ali je tek poceo da igra na najvecem nivou, odnosno u takvom takmicenju kao sto je Premiership... ;) On je takodje trenutno medju 5 na poziciji DMF, mada moze da igra i nesto ofanzivnije, jer za svoju konstituciju ima odlicnu tehniku i pokretljivost... ;)

Sve u svemu, nije velika razlika izmedju njih 2 + sto nisu isti profil i tip igraca, pa ih je i teze porediti... ;)

Pjanić je odlican igrac, ali on jos nema tu konstantu ni u Romi, gdje ruku na srce nije neka prestrasna konkurencija! Kao sto Roma nije na nivou Reala ili Chelsea, tako ni Serie A ne moze kvalitetom parirati Primeri i Premirshipu. Svakako, ne sumnjam da ce Pjanić ubrzo postati WC igrac, jer je jos mlad i ima dosta prostora za napredak... ;)

Ovde se ide iz krajnosti u krajnost! Jedni kazu da je Modrić skart, dok drugi tvrde da je najbolji veznjak na svijetu... :roll:
Zasto bi imao iko problem sa tim kad je to cinjenica ;) Luka je klasa i treba ga postovati i ne porediti sa nekim igracima koji jos nisu iskusili igranje na tako visokom nivou.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

EvoMene
Kontakt:

Post Postao/la EvoMene » 20 mar 2014, 14:49

Svraka i Grahovac su izmislili fudbal za Lukicu. :mrgreen:
Smoke Weed Everyday!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 20 mar 2014, 16:44

Meni su iskreno ove godine ovi igraci bili bolji od Luke: Gerrard, Cesc, Vidal, Yaya, Pogba i Ramsey(ali onaj prvi dio sezone prije povrede). A glupo je govoriti ko je bolji, jer igrac koji je mozda po osobinama bolji moze po igri biti slabiji, dakle najbolje gledati formu i to je to. I mislim da je Luka tu negdje sa ovim igracima, ali ipak malo slabiji.
Celik!3,2,2.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 20 mar 2014, 20:26

AllGunsBlazing je napisao/la:Meni su iskreno ove godine ovi igraci bili bolji od Luke: Gerrard, Cesc, Vidal, Yaya, Pogba i Ramsey(ali onaj prvi dio sezone prije povrede). A glupo je govoriti ko je bolji, jer igrac koji je mozda po osobinama bolji moze po igri biti slabiji, dakle najbolje gledati formu i to je to. I mislim da je Luka tu negdje sa ovim igracima, ali ipak malo slabiji.
Jedino su Ramsey i Cesc od tih blizu Luke ove sezone.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 20 mar 2014, 20:43

Vandelanoite je napisao/la:Lampard, Gerrard, Wilshere, Ramsey, Ramires, Yaya Toure, Nasri, Cabaye, Pjanić, Vidal, Pogba, Pirlo, Kroos, Schweinsteiger, Thiago Alcantara, Xavi, Iniesta, Fabregas, Xabi Alonso, Koke, Gundogan
Svi ovi igrači su bolji veznjaci od Modrića možda jedan,dva u istom rangu.
Zaboravio si Ajdina Maksumica i Milana Culuma.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 01 sep 2015, 17:37

Znaci Man Utd je platio 80 miliona za jednog mladog igraca koji ce mozda postati dobar igrac, mozda nece.
Sa reci osim fuj.

Zaključano

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.