Precijenjeni igraci
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- Blaszczykowski
- Kontakt:
Re: Precijenjeni igraci
ma i rahimić je bolji od modrića.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
- tyler durden
- Kontakt:
A ne mogu da vjerujem kakvih likova ovdje ima
Matic, Pjanic, Kovacic mogu samo vezat pertle Modricu.
Danas u svijetu ima 3-5 boljih CM igraca od njega. Zavisi sta se poredi. Ali Luka je u top5 sto se mene tice sigurno.

Matic, Pjanic, Kovacic mogu samo vezat pertle Modricu.
Danas u svijetu ima 3-5 boljih CM igraca od njega. Zavisi sta se poredi. Ali Luka je u top5 sto se mene tice sigurno.
-
- Kontakt:
Lampard, Gerrard, Wilshere, Ramsey, Ramires, Yaya Toure, Nasri, Cabaye, Pjanić, Vidal, Pogba, Pirlo, Kroos, Schweinsteiger, Thiago Alcantara, Xavi, Iniesta, Fabregas, Xabi Alonso, Koke, Gundogan
Svi ovi igrači su bolji veznjaci od Modrića možda jedan,dva u istom rangu.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:

Kakvi likovi pojavom interneta dobivaju na znacaju, odnosno na medijskom prostoru.
...Život za Široki...
Bolji su i Rafinha ,Sergi Roberto i i onaj mali iz B tima El Hamdadi je vec sad' bolji igrac od Luke , igraca koji je preporodio Real Madrid.

Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
- Ibracadabra
- Kontakt:
Lukica je kvalitetan igrač, nije precjenjen ali nije ni toliko dobar kao što većina piše. Znači ni podcjenjen ni precjenjen, kvalitetan igrač ali ima i puno boljih od njega. Ja sam napisao da je to Matić i dalje to tvrdim.Nikoga ne tjeram da uvažava ili djeli moje mišljenje.
"Swedish style? No. Yugoslavian style? Of course not. It has to be Zlatan-style."
#CFC Pride of London.
#KING James!!
#CFC Pride of London.
#KING James!!
Ma svakako , od kako je osjetio car terena na Ostrvu , njegove noge su momentalno postale brze,jace a mozak mu se razvio na nivo naucnika.Vjerovatno je to dio procesa koji svaki igrac mora proci kada zeli igrati u EPL-u.Inace u Benfici je bio dobar igrac , ali u ovih 5-6 utakmica za Chelsea vec je postao jedan od najboljih ako ne i najbolji vezni igrac na Svijetu.Ovo je tek pocetak u Maticevoj karijeri , svaka naredna utakmica on ce postajati sve veca i veca klasa.Vec se i Lampard izjasnio da boljeg nije gledao i da je pod palicom Mourinha vec napredovao od djecaka do iskusnog covjeka.Ibracadabra je napisao/la:Lukica je kvalitetan igrač, nije precjenjen ali nije ni toliko dobar kao što većina piše. Znači ni podcjenjen ni precjenjen, kvalitetan igrač ali ima i puno boljih od njega. Ja sam napisao da je to Matić i dalje to tvrdim.Nikoga ne tjeram da uvažava ili djeli moje mišljenje.
Inace do godine ocekujem da Zouma cim odigra 2-3 utakmice za CSKa bude bolji od Silve,Hummelsa,Dantea...
Johnny b, how much there is to see
- Blaszczykowski
- Kontakt:
da malo više pratite werder znali bi da su i junuzović, bagfrede i ignjovski bolji od lukiTZe.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
Ja kao Srbin nemam nikakav problem s tim da priznam da je Modrić TRENUTNO najbolji veznjak na nasim prostorima i da je vjerovatno medju 5 na svojoj poziciji (CMF)!
Od ostalih mu je svakako najblizi Matić, koji je takodje klasa, ali je tek poceo da igra na najvecem nivou, odnosno u takvom takmicenju kao sto je Premiership...
On je takodje trenutno medju 5 na poziciji DMF, mada moze da igra i nesto ofanzivnije, jer za svoju konstituciju ima odlicnu tehniku i pokretljivost...
Sve u svemu, nije velika razlika izmedju njih 2 + sto nisu isti profil i tip igraca, pa ih je i teze porediti...
Pjanić je odlican igrac, ali on jos nema tu konstantu ni u Romi, gdje ruku na srce nije neka prestrasna konkurencija! Kao sto Roma nije na nivou Reala ili Chelsea, tako ni Serie A ne moze kvalitetom parirati Primeri i Premirshipu. Svakako, ne sumnjam da ce Pjanić ubrzo postati WC igrac, jer je jos mlad i ima dosta prostora za napredak...
Ovde se ide iz krajnosti u krajnost! Jedni kazu da je Modrić skart, dok drugi tvrde da je najbolji veznjak na svijetu...
Od ostalih mu je svakako najblizi Matić, koji je takodje klasa, ali je tek poceo da igra na najvecem nivou, odnosno u takvom takmicenju kao sto je Premiership...

Sve u svemu, nije velika razlika izmedju njih 2 + sto nisu isti profil i tip igraca, pa ih je i teze porediti...

Pjanić je odlican igrac, ali on jos nema tu konstantu ni u Romi, gdje ruku na srce nije neka prestrasna konkurencija! Kao sto Roma nije na nivou Reala ili Chelsea, tako ni Serie A ne moze kvalitetom parirati Primeri i Premirshipu. Svakako, ne sumnjam da ce Pjanić ubrzo postati WC igrac, jer je jos mlad i ima dosta prostora za napredak...

Ovde se ide iz krajnosti u krajnost! Jedni kazu da je Modrić skart, dok drugi tvrde da je najbolji veznjak na svijetu...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- Ibracadabra
- Kontakt:
Od Silve ne, jer to je ubjedljivo najbolji stoper današnjice. A Dante i Hummels i nisu baš na nekom nedostižnom nivou. Za 2-3 sezone očekujem da ih Zouma obojicu prestigne.Inace do godine ocekujem da Zouma cim odigra 2-3 utakmice za CSKa bude bolji od Silve,Hummelsa,Dantea...
Što tiče Pjanića, on ne može biti veliki igrač sve dok ne bude imao konstantnost, i premekano mi djeluje, previše podležan povredama. Talenta ima ali daleko je od velikog igrača, iako već ulazi u one prave fudbalske godine.
"Swedish style? No. Yugoslavian style? Of course not. It has to be Zlatan-style."
#CFC Pride of London.
#KING James!!
#CFC Pride of London.
#KING James!!
-
- Kontakt:
Da ti malo pratiš vidio bi da krampu Modrića hvale samo Hrvati i navijači smećarskog kluba iz Madrida.Blaszczykowski je napisao/la:da malo više pratite werder znali bi da su i junuzović, bagfrede i ignjovski bolji od lukiTZe.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Pjanicu treba par sezona na visokom nivou. Kad se samo sjetim ovog vikenda, bh portali objavljuju naslove "Majstorija Malog Princa" "Bravura Miralema Pjanica" i ja otvorim da vidim sta je, kad ono klip od 3 sekunde i Mirko provuk'o loptu igracu kroz noge.
:lol::lol:
Dobar je Pjana ali ga nasi previse dizu.
Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2

Dobar je Pjana ali ga nasi previse dizu.
Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
I jos samo najrelevantniji svjetski strucnjaci u svijetu nogometa, svi oni koji su ga trenirali i koji ga treniraju i svatko tko imalo veze o nogometu ima.Vandelanoite je napisao/la:Da ti malo pratiš vidio bi da krampu Modrića hvale samo Hrvati i navijači smećarskog kluba iz Madrida.Blaszczykowski je napisao/la:da malo više pratite werder znali bi da su i junuzović, bagfrede i ignjovski bolji od lukiTZe.
Ali osim toga, nitko, u pravu si.
...Život za Široki...
A šta mislite da preimenujemo ovu temu u naziv Luka Modrić 

Zasto bi imao iko problem sa tim kad je to cinjenicamarconato je napisao/la:Ja kao Srbin nemam nikakav problem s tim da priznam da je Modrić TRENUTNO najbolji veznjak na nasim prostorima i da je vjerovatno medju 5 na svojoj poziciji (CMF)!
Od ostalih mu je svakako najblizi Matić, koji je takodje klasa, ali je tek poceo da igra na najvecem nivou, odnosno u takvom takmicenju kao sto je Premiership...On je takodje trenutno medju 5 na poziciji DMF, mada moze da igra i nesto ofanzivnije, jer za svoju konstituciju ima odlicnu tehniku i pokretljivost...
![]()
Sve u svemu, nije velika razlika izmedju njih 2 + sto nisu isti profil i tip igraca, pa ih je i teze porediti...![]()
Pjanić je odlican igrac, ali on jos nema tu konstantu ni u Romi, gdje ruku na srce nije neka prestrasna konkurencija! Kao sto Roma nije na nivou Reala ili Chelsea, tako ni Serie A ne moze kvalitetom parirati Primeri i Premirshipu. Svakako, ne sumnjam da ce Pjanić ubrzo postati WC igrac, jer je jos mlad i ima dosta prostora za napredak...![]()

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Meni su iskreno ove godine ovi igraci bili bolji od Luke: Gerrard, Cesc, Vidal, Yaya, Pogba i Ramsey(ali onaj prvi dio sezone prije povrede). A glupo je govoriti ko je bolji, jer igrac koji je mozda po osobinama bolji moze po igri biti slabiji, dakle najbolje gledati formu i to je to. I mislim da je Luka tu negdje sa ovim igracima, ali ipak malo slabiji.
Celik!3,2,2.
Jedino su Ramsey i Cesc od tih blizu Luke ove sezone.AllGunsBlazing je napisao/la:Meni su iskreno ove godine ovi igraci bili bolji od Luke: Gerrard, Cesc, Vidal, Yaya, Pogba i Ramsey(ali onaj prvi dio sezone prije povrede). A glupo je govoriti ko je bolji, jer igrac koji je mozda po osobinama bolji moze po igri biti slabiji, dakle najbolje gledati formu i to je to. I mislim da je Luka tu negdje sa ovim igracima, ali ipak malo slabiji.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Zaboravio si Ajdina Maksumica i Milana Culuma.Vandelanoite je napisao/la:Lampard, Gerrard, Wilshere, Ramsey, Ramires, Yaya Toure, Nasri, Cabaye, Pjanić, Vidal, Pogba, Pirlo, Kroos, Schweinsteiger, Thiago Alcantara, Xavi, Iniesta, Fabregas, Xabi Alonso, Koke, Gundogan
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Znaci Man Utd je platio 80 miliona za jednog mladog igraca koji ce mozda postati dobar igrac, mozda nece.
Sa reci osim fuj.
Sa reci osim fuj.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.