AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- _forzamilan_
- Kontakt:
Re: AC Milan
Ne bi bilo loše da otvorimo novi poll tj. anketu pošto je ovaj/ova gore zastario/la. Nešto tipa šta je realno očekivati ovo ljeto hoće li klub po starom ili se očekuju neke pozitivne promjene, baš me interesuje šta puk misli o tome?
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- IlCapitano
- Kontakt:
pa eto mogla bi se i promijeniti ova anketa dosadila je vala vise. staviti nesto tipa sta ocekujemo na ljeto kao sto je drug @forzamilan rekao. Nesto tipa: ostaje isti igracki kadar znaci bez neki vecih promjena, odlazak ili ostanak Seedorfa, te rekonstrukcija cijele momcadi te odlazak i dolazak veliki broj igraca. nesto smisliti u tom fazonu 
pa eto ko je pametan nek da prijedlog

pa eto ko je pametan nek da prijedlog

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Pošto se u italijanskim medijima već uveliko priča o mogućem nasljedniku Sedorfa (navodno su presudne sljedeće dvije utakmice) mislim da bi najbolje bilo staviti anketu:
Koga zelite vidjeti na klupi Milana sljedeće sezone?
1. Sedorf
2. Pipo
3. Spaleti
4. Prandeli
Naveo sam imena koja su se do sada spominjala i koja su realna opcija.
Što se tiče utakmice sa Laziom, ja bih volio da to Profesor izvede ovako:
----------------Gabriel---------------
Esien---Zaccardo---Rami---De Scilio
---------------Montolivo--------------
----De Jong----------------Poli-----
----------------Tarabt----------------
---------Pazini--------Baloteli-------
Malo pojašnjenje u vezi zadnje linije
Abate ja out zbog povrede, a Emanuelson i Constant su odavno out prema igrama koje prikazuju. Dakle od bekova nam ostaje jedino Siljo, kojeg bi ja stavio na lijevu stranu, dok bi napravio mali experiment sa Esienom na desnom beku. Nije mu to strano, zano je odigrat i u Chelseau tu poziciju.
Što se tiče štopera koga god da stavi nečemo se usrećit. Svi znamo kakav je Zaccardo stoper, ali ruku na srce ni Mexes, a posebno Bonera nisu neko bolje rješenje. Od kako je Sedorf na klupi Zaccardo je odigrao mislim dvije utakmice i obe je odigrao solidno. Ništa spektakularno, ali nije ni pravio greške koje u zadnje vrijeme Mexes i Bonera redovno prave.
Gabrielu bih dao šansu do kraja prvenstva i da napokon vidimo jel on taj koji bi u budućnosti trebao biti "numero uno".
Koga zelite vidjeti na klupi Milana sljedeće sezone?
1. Sedorf
2. Pipo
3. Spaleti
4. Prandeli
Naveo sam imena koja su se do sada spominjala i koja su realna opcija.
Što se tiče utakmice sa Laziom, ja bih volio da to Profesor izvede ovako:
----------------Gabriel---------------
Esien---Zaccardo---Rami---De Scilio
---------------Montolivo--------------
----De Jong----------------Poli-----
----------------Tarabt----------------
---------Pazini--------Baloteli-------
Malo pojašnjenje u vezi zadnje linije

Abate ja out zbog povrede, a Emanuelson i Constant su odavno out prema igrama koje prikazuju. Dakle od bekova nam ostaje jedino Siljo, kojeg bi ja stavio na lijevu stranu, dok bi napravio mali experiment sa Esienom na desnom beku. Nije mu to strano, zano je odigrat i u Chelseau tu poziciju.
Što se tiče štopera koga god da stavi nečemo se usrećit. Svi znamo kakav je Zaccardo stoper, ali ruku na srce ni Mexes, a posebno Bonera nisu neko bolje rješenje. Od kako je Sedorf na klupi Zaccardo je odigrao mislim dvije utakmice i obe je odigrao solidno. Ništa spektakularno, ali nije ni pravio greške koje u zadnje vrijeme Mexes i Bonera redovno prave.
Gabrielu bih dao šansu do kraja prvenstva i da napokon vidimo jel on taj koji bi u budućnosti trebao biti "numero uno".
Il Club più titolato al mondo!
Sto se tice gabriela on je sam sebi cementirao klupu u onih par utakmica sto je branio, i sto je napravio nekoliko kardinalnih greski. po meni je totalno ok sto je na klupi, mada bi ga volio vise vidjeti na golu nego abiatia i uhljupa ameliju ali ruku na srce ni mali Gabriel nije nista pokazao.
a sto se tice Essiena taj meni ne bi vidio vise nikad zeleni terena. nakon one utakmice protiv ATM i onih greski i samo setanja po terenu letio b iti meni za sva vremena
Boneru i Zaccarda nemam potrebe da komnetarisem.
A pitanje je i koliko je Balotelli zasluzio da igra u prvi 11.
a sto se tice ankete druze. nemoj samo o treneru. de da malo vidimo i druge stvari. ocekujemo li kakve promjene ili ne. neka pojacanja i tako to.
a sto se tice Essiena taj meni ne bi vidio vise nikad zeleni terena. nakon one utakmice protiv ATM i onih greski i samo setanja po terenu letio b iti meni za sva vremena
Boneru i Zaccarda nemam potrebe da komnetarisem.
A pitanje je i koliko je Balotelli zasluzio da igra u prvi 11.
a sto se tice ankete druze. nemoj samo o treneru. de da malo vidimo i druge stvari. ocekujemo li kakve promjene ili ne. neka pojacanja i tako to.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- IlPrincipe
- Kontakt:
Kolko ja znam Gabriel je na posudbi 
Poli će vjerovatno na desnog beka, nekoliko puta je tu igrao kod Allegrija pa ce vjerovatno i kod Seedorfa.

Poli će vjerovatno na desnog beka, nekoliko puta je tu igrao kod Allegrija pa ce vjerovatno i kod Seedorfa.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- Ibracadabra
- Kontakt:
Ništa manje grešaka od Gabriela nije napravio ni Abbiati.
"Swedish style? No. Yugoslavian style? Of course not. It has to be Zlatan-style."
#CFC Pride of London.
#KING James!!
#CFC Pride of London.
#KING James!!
Gdje na posudbi ? nesto nisam upoznat sa time.
Jeste grijesio je i Abiati ali ako gabriel zeli mjesto jedinice jednostavno mora pokazati mnogo vise, cak mnogo vise i od Abiatia, mlad je igrac i mora dokazati da vrijedi, a nekada to nije tako lako.
Jeste grijesio je i Abiati ali ako gabriel zeli mjesto jedinice jednostavno mora pokazati mnogo vise, cak mnogo vise i od Abiatia, mlad je igrac i mora dokazati da vrijedi, a nekada to nije tako lako.
Gabriel nije na posudbiIlPrincipe je napisao/la:Kolko ja znam Gabriel je na posudbi

@milanist
Upravo zbog tih par utakmica koje je branio i ja sam skeptičan kada je on u pitanju i zbog toga mislim da ga do kraja ove propale sezone treba forsirati da se vidi da li je on taj nivo ili ne.
Što se tiče Esiena i Zaccarda slazem se, ali koga bi ti stavio da igra u zadnjoj liniji, kad su sve sami retardi?
Anketu sam predlozio jer je to realnost o kojoj se ovih dana najviše piše u Italiji. Evo predlozi i ti neku anketu al ne uopšteno nego pitanje sa ponudjenim odgovorima.
- Ibracadabra
- Kontakt:
Ne budite naivni, zar mislite da će Berlusconi otkantati svog miljenika? a da ne govorim da će mu dati 5-6 miliona € odšteta ako prije vremena raskine ugovor sa njim. Anketa bi trebala da bude najjednostavnija moguća, sa samo jednim pitanjem. Da li će Milan na ljeto doživjeti totalni remont, ili ne. Odnosno da li će se gigant probuditi ili do kraja potonuti.
"Swedish style? No. Yugoslavian style? Of course not. It has to be Zlatan-style."
#CFC Pride of London.
#KING James!!
#CFC Pride of London.
#KING James!!
druze pitanje za milion dolara je koga staviti u zadnju liniju da igra. znam da su svi propaliteti i da je svejedno ko ce igrati. ali jednostavno mi je essien postao omrazen u ovoj utakmici protiv ATM pa daj bilo koga samo ne njega.. ima neko iz Primavere uceraj mu ha ja.
a sto se tice ankete nisam ti ja bas dobar u smisljanju tih konkretni stvari, valjda navrne jos neko sa nekim konkretnim prijedlogom
a sto se tice ankete nisam ti ja bas dobar u smisljanju tih konkretni stvari, valjda navrne jos neko sa nekim konkretnim prijedlogom

I ja bi bio najsretniji kad bi dao priliku momcima iz Primavere, al haman da od toga nema ništa.
Što se tiče trenera i otkaza, kad je Berlusconi u pitanju tu nikad nisi siguran.
Pazi, i pitanje dal očekumeo remont ekipe je uopšteno pitanje, jer remont se može napraviti ako se uloži 100-200 mil, a moze i na Galianijev način sa 0,00 eura i par večera u Atahotels
Što se tiče trenera i otkaza, kad je Berlusconi u pitanju tu nikad nisi siguran.
Pazi, i pitanje dal očekumeo remont ekipe je uopšteno pitanje, jer remont se može napraviti ako se uloži 100-200 mil, a moze i na Galianijev način sa 0,00 eura i par večera u Atahotels

heheh pa moze i za 0.00$ ali vidimo sta smo dobili, par istrosenih polovnjaka koji ne mogu da trce nekih 20 minuta, da su toliko valjali ne bi ih se ostali klubovi rijesili olako. samo smo mi bili zaludjeni i vjerovali da oni jos nesto vrijede, tek sad polako pocinjemo kontati da smo se prevarili, ali neka, valjda jednom nauce za sva vremena.
a sto se tice ankete, evo nesto slicno preuzeto sa ac minal fans club, dakle:
Sta je najbolje rjesenje za AC Milan ?
a) Promjena trenera
b) Prodaja kluba
c) rekonstrukcija cijele uprave, i konacno potrositi veliku kolicinu novca na pojacanja.
d) pronaci veliku kolicinu kapitala i ulaganja. te bazirati se na mlade ljude
e) ostalo.
a sto se tice ankete, evo nesto slicno preuzeto sa ac minal fans club, dakle:
a) Promjena trenera
b) Prodaja kluba
c) rekonstrukcija cijele uprave, i konacno potrositi veliku kolicinu novca na pojacanja.
d) pronaci veliku kolicinu kapitala i ulaganja. te bazirati se na mlade ljude
e) ostalo.
Ma ne znam ni koji k. ce nam anketa, kao da ce nasi glasovi otkriti nesto novo ili promijeniti situaciju.
Znamo ko je kriv i sta se treba uciniti, ne treba mi nikakva anketa za to.
Kako neko gore rece, ako se vec hoce postaviti nova anketa, najbolje da bude nesto kratko i jednostavno, bazirano na nadanju, osjecajima i pretpostavkama navijaca.

Znamo ko je kriv i sta se treba uciniti, ne treba mi nikakva anketa za to.
Kako neko gore rece, ako se vec hoce postaviti nova anketa, najbolje da bude nesto kratko i jednostavno, bazirano na nadanju, osjecajima i pretpostavkama navijaca.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Normalno da sama anketa nema neku posebnu svrhu, kao uostalom i nase pisanje po forumu, ali eto čisto da se zna naše mišljenje.
Ova anketa što je postavio milanist mi je zbunjujuča, pogotovo ovo pod c i d pa je mozda bolje ovako:
a) Prodaja kluba
b) Rekonstrukcija uprave
c) Izdvojiti veliku kolicinu novca na pojacanja
d) Promjena trenera
e) Bazirati se na mlade ljude
f) Ostalo.
Ova anketa što je postavio milanist mi je zbunjujuča, pogotovo ovo pod c i d pa je mozda bolje ovako:
a) Prodaja kluba
b) Rekonstrukcija uprave
c) Izdvojiti veliku kolicinu novca na pojacanja
d) Promjena trenera
e) Bazirati se na mlade ljude
f) Ostalo.
eto ja se slazem druze @muxa moze i tako, uz zajednicke snage smo nesto skuckali hehe. eto ako su i ostali za onda neka nam malo i anketu promijene, pa da vidimo.
To je takva anketa da komotno mozes glasati za svaku opciju i nijedna nije manje vazna od druge. Ovo bi prije mogao biti plan za buducnost kojeg se moraju drzati i slijediti.
Mene konkretno vise zanima atmosfera medju navijacima i koliko nas procentualno vjeruje odnosno ne vjeruje u bolje sutra, te sta mozemo ocekivati i cemu se nadati. Neka jednostavna pitanja sa da i ne. Cisto da vidimo kakvo je stanje.
ma uostalom, stavljajte sta hocete, ankete moze i ne mora biti, meni svejedno.
al' eto haj, moze ovaj muhin primjer.

Mene konkretno vise zanima atmosfera medju navijacima i koliko nas procentualno vjeruje odnosno ne vjeruje u bolje sutra, te sta mozemo ocekivati i cemu se nadati. Neka jednostavna pitanja sa da i ne. Cisto da vidimo kakvo je stanje.
ma uostalom, stavljajte sta hocete, ankete moze i ne mora biti, meni svejedno.

al' eto haj, moze ovaj muhin primjer.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- IlCapitano
- Kontakt:
Eto postavio sam...
Dao sam vam mogućnost da glasate za dvije opcije, a i ne morate. Npr. Rekonstrukcija uprave i promjena trenera skupa ili samo jedno od toga...
Ako imate još neku opciju, recite da ubacim prije nego počnete sa glasanjem.
Dao sam vam mogućnost da glasate za dvije opcije, a i ne morate. Npr. Rekonstrukcija uprave i promjena trenera skupa ili samo jedno od toga...
Ako imate još neku opciju, recite da ubacim prije nego počnete sa glasanjem.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Super, opcija 2 izbora je ok. Glasam za rekonstrukciju uprave i veeeelika ulaganja 

danas ugrabio Panini album za SP i među prvih 16 sličica dobio Matiu i Zapatu 

Undici stelle - ACM 1899
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 7 gostiju.