Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Arsenal nam bjezi 14 bodova,8 utakmica je do kraja,znaci 24 boda u opticaju tj da do kraja dobijemo svaku,zvuci nerealno,ali mogli bi ih dobit jer samo je City ona prava teska.Vec u sub bi zaostatak mogli smanjit na 11,ako topnici izgube od Celzija.Znaci 7 utakmica do kraja imali bi 11 bodova zaostatka,znam da mozda previse mastam,al halalite vcrs je hormon srece maximalno izlucen,bez extazija 

George Best and Cantona,They came to us from heaven..
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Nesto je sve bilo u Fergusonovom stilu. Od sastava sa Giggsom, Welbeckom i Valenciom do borbe na terenu. Sve bi covjek zamislio da je stari lisac vodio ekipu. Samo sto bi ih Fergie dokrajcio na 3:0, ne bi se branio.Belmin6 je napisao/la:Ovim je on dobio još jednu sezonu, 100 %. Inace, ovo mi je licilo da ga je Ferguson dobro nasavjetovao.FCUM je napisao/la:ovim je moyes dobio barem 5 utakmica fore jos
A Moyes ostaje preko ljeta ja mislim, na nasu zalost. Jedino ga debakl protiv Citya i u cetvrtfinalu moze vec sada kostat stolice.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Baš kao što neko reče kao da je Ferguson sastavljao ekipu. Doduše na osnovu ove partije večeras ne bih rekao samo ekipu,nego i taktiku.
Giggs je jedini kreativan od centralnih veznih i drago mi je da se večeras on pokazao kao pun pogodak. Eto koliko samo jedan kreativan igrač znači,skroz drugačija ekipa. Odmah i Rooney bolje igra jer mu je Giggs skinuo ogroman teret s leđa. Koja bi perverzija bila dovest igrača ala Kroos i pojačat malo odbranu i dobijemo ponovo ekipu koja može da puca na titulu prvaka engleske (naravno uz to da ova sezone Moyesu bude jedna velika lekcija).

Giggs je jedini kreativan od centralnih veznih i drago mi je da se večeras on pokazao kao pun pogodak. Eto koliko samo jedan kreativan igrač znači,skroz drugačija ekipa. Odmah i Rooney bolje igra jer mu je Giggs skinuo ogroman teret s leđa. Koja bi perverzija bila dovest igrača ala Kroos i pojačat malo odbranu i dobijemo ponovo ekipu koja može da puca na titulu prvaka engleske (naravno uz to da ova sezone Moyesu bude jedna velika lekcija).
Momak ba nemas pojma hahahahBelmin6 je napisao/la:Ybg, šteta za Robina. Odigraš ovakvu utakmicu i dobiješ povredu za poklon.Vjerovatno ga nece biti u subotu, pa bi Rooney mogao na njegovo mjesto, a Mata napokon na poziciju desetke. Nani i Kagawa po krilima, pa bi se Japanac i Španac mogli mjenjati na poziciji desetke.

Respect Toni!
GGMU!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!
Jes da je paglu,al cijeni on sve,i ne moze se rec da ne gine,meni nikad nije bioo mrzak,al nije ni krilo extra klase,mada eto posteno je zaradio svoj novac nije ko Jang,il Kleverli
George Best and Cantona,They came to us from heaven..
-
- Kontakt:
još da je mata bio uff
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Nisam gledo tekmu samo snimke, jbga radio kasno. Mozel mi neko reci kako smi igrali? Po meni onaj sastav protiv Liverpoola je izgledo puno bolji ali taktika nula, jesuli bar protiv Olympiakosa imali neku taktiku?
Sledeca utakmica hocu da vidim Matu iza Rooneya i ako Rooney ne igra tako boli me qrac, Kagawu vise koristiti za LP jer Mata nemoze igrati ali Kagawa puno je bolji protiv evropski klubova nego englezski jer drugacija je igra, manje grublja.
Nadam se Ako Bog Da osvojimo nekako ovaj trofej i ako izgleda nemoguce...
Nekako bi volio..
Chelsea vs Barca..Chelsea Dalje
Borussia vs Real...Borussia dalje
PSG vs Bayern...PSG dalje
Manchester United vs Athetico Madrid...Man Utd dalje
Onda bilo koga u polu finala i finala osim Chelsea..oni nekako nas najbolje poznaju dok sa ovim drugima neznas sta moze biti i ako su trenutno bolji od nas.
Sledeca utakmica hocu da vidim Matu iza Rooneya i ako Rooney ne igra tako boli me qrac, Kagawu vise koristiti za LP jer Mata nemoze igrati ali Kagawa puno je bolji protiv evropski klubova nego englezski jer drugacija je igra, manje grublja.
Nadam se Ako Bog Da osvojimo nekako ovaj trofej i ako izgleda nemoguce...
Nekako bi volio..
Chelsea vs Barca..Chelsea Dalje
Borussia vs Real...Borussia dalje
PSG vs Bayern...PSG dalje
Manchester United vs Athetico Madrid...Man Utd dalje
Onda bilo koga u polu finala i finala osim Chelsea..oni nekako nas najbolje poznaju dok sa ovim drugima neznas sta moze biti i ako su trenutno bolji od nas.
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
Ima jos jedna stvar, Valencia najvise nam valja kad igra Rafael uz njega. Par Puta sam gledo kad Rafe nema i uzasan je jer Smalling ili Jones nevaljaju na tu poziciju. Jedva cekam 1/4 finale, nema nisto drugo dobro da nam se desavakingwazza je napisao/la:Jes da je paglu,al cijeni on sve,i ne moze se rec da ne gine,meni nikad nije bioo mrzak,al nije ni krilo extra klase,mada eto posteno je zaradio svoj novac nije ko Jang,il Kleverli

Dosta dobro, nismo pali sto je najvaznije .Giggs i Wrlbeck promjenili ekipu kao i Valencija, koliko god bio tupina, veceras je uradio dosta sa svojom trkom.Roo i Robin bolje nego inace kombinirali al mora to puno bolje.Pohvalio bi momke za pozrtvovanost, posebno Rooneya, da je ovakav svaku prestao bi pljuvat po njemu.
Zteba dati DDG 300k , ako iko zasluzuje to je on a uzece nam ga Real osjecam to..
Zs kraj , Danny Welbeck bog fudbala, pa decko je strasan, tehnika dnaga, brzina..decko je cas u svom cas u njihov 16cu..Bravo momcino!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zteba dati DDG 300k , ako iko zasluzuje to je on a uzece nam ga Real osjecam to..
Zs kraj , Danny Welbeck bog fudbala, pa decko je strasan, tehnika dnaga, brzina..decko je cas u svom cas u njihov 16cu..Bravo momcino!
Zeljeznicar! 1921 !
Samo mu je sut los rekao bi ali je velki radnik Danny, kad se sjecam kad ja Man Utd posudzivo Sunderlandu tad je bas bio los ali rad i trud pokazu se. Ova me situacia totalno podsjeca na Chelsea kad je osvojio sa trenerom koji nije iskusan, losi bili na tabeli a Modric obecao Tottenhamu da ce ostati ako dobio LP a onda napustio sto je Chelsea osvojio, isto je tako Suarez rekao Liverpoolu a zamisli Liverpool zavrsi 4 a mi osvojimo LP aBd:lol:Format je napisao/la:Dosta dobro, nismo pali sto je najvaznije .Giggs i Wrlbeck promjenili ekipu kao i Valencija, koliko god bio tupina, veceras je uradio dosta sa svojom trkom.Roo i Robin bolje nego inace kombinirali al mora to puno bolje.Pohvalio bi momke za pozrtvovanost, posebno Rooneya, da je ovakav svaku prestao bi pljuvat po njemu.
Zadnja izmjena: Adnan89, dana/u 20 mar 2014, 02:13, ukupno mijenjano 1 put.
- Desperado2
- Kontakt:
Svaka cast za United, skidam kapu, konacno se malo probudio, ovo su navijaci cekali. Ne sjecam se kad je United zabio tri gola, a da nije primio nijedan.
FC BAYERN MÜNCHEN
- majestic24
- Kontakt:
Ako je ovo bila Moyesova taktika da stavi u sastav giggsa i welbacka kad smo 2 gola u deficitu,svaka mu cast. Ovo je vjerovatno bila najbolja unitedova utakmica pod vodstvom moyesa.
Sinoc su svi igraci bili odlicni osim evra...stvarno je ispadao smijesan na lijevom beku,radili su gosti sta su zeljeli preko njegova strane.
Junaci utakmice definitivno Van Persie ,De Gea i Giggs.
Cetvrtfinale je tu. Ako vec moramo dobiti neki od top timova onda neka to bude Barcelona. Nisu oni vise jaki kao nekada.
Idealni protivnici bi bili Chelsea,Atletiko i Dortmund.
Ako dodje neki od ovih timova,mislim da cemo biti ravnopravni u tom mecu.
Sinoc su svi igraci bili odlicni osim evra...stvarno je ispadao smijesan na lijevom beku,radili su gosti sta su zeljeli preko njegova strane.
Junaci utakmice definitivno Van Persie ,De Gea i Giggs.
Cetvrtfinale je tu. Ako vec moramo dobiti neki od top timova onda neka to bude Barcelona. Nisu oni vise jaki kao nekada.
Idealni protivnici bi bili Chelsea,Atletiko i Dortmund.
Ako dodje neki od ovih timova,mislim da cemo biti ravnopravni u tom mecu.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Sinoc je bilo borbeno i nista vise. Individualne kvalitete pojedinih igraca su presudile. Igra nije bila nista posebno. Protiv jacih protivnika se mora puno bolje.
Za pocetak, samo ne Barsa i Real.
Sa Bajernom bi bilo fino igrati, mada bi i njih bilo dobro izbjeci.
PSG odmah iza Bajerna. Gladni su uspjeha i imaju igrace. S obzirom na okolnosti, bili bi prilicno veliki favorit.
Sa Celzijem se moze igrati. Junajted bi imao realne sanse proci.
Isto vazi za Dortmund i Atletiko, posebno Dortmund koji nije u ko zna kakvoj formi.
Realnost je da Junajted nije favorit koga god dobije. Samo eto da ne budu Barsa i Real.
Za pocetak, samo ne Barsa i Real.
Sa Bajernom bi bilo fino igrati, mada bi i njih bilo dobro izbjeci.
PSG odmah iza Bajerna. Gladni su uspjeha i imaju igrace. S obzirom na okolnosti, bili bi prilicno veliki favorit.
Sa Celzijem se moze igrati. Junajted bi imao realne sanse proci.
Isto vazi za Dortmund i Atletiko, posebno Dortmund koji nije u ko zna kakvoj formi.
Realnost je da Junajted nije favorit koga god dobije. Samo eto da ne budu Barsa i Real.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Mislim da bi Chelsea ili Bayern bili idealne opcije za 1/4 finale.
I ne razmišljam nešto o tome ali eto volio bi kada bi dobili Atletiko ili Borusiu, više Borusiu... Ove sezone mi ne izgledaju kao prošle a i imaju dosta povreda + Lewa im ne može igrati u prvoj utakmici zbog žutih 

GGMU!
Gore od samog zrijeba ce bit cinjenica sto je evra nakupio kartone tako da ce opet bit mijesanja u odbrani i uz to povreda Persia.. e sad sta se moze, da se sprijeci sizofrenija u odbrani je da prebaci rafaela na lijevog beka a valenciu na desni pa sta je sudjeno neka bude..
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Da je Fabio sada tu, ali ipak je Moyes fudbalski genije pa je procijenio da je Buttner odlicna zamjena za Evrubrazzo je napisao/la:Gore od samog zrijeba ce bit cinjenica sto je evra nakupio kartone tako da ce opet bit mijesanja u odbrani i uz to povreda Persia.. e sad sta se moze, da se sprijeci sizofrenija u odbrani je da prebaci rafaela na lijevog beka a valenciu na desni pa sta je sudjeno neka bude..

Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
brazzo je napisao/la:Gore od samog zrijeba ce bit cinjenica sto je evra nakupio kartone tako da ce opet bit mijesanja u odbrani i uz to povreda Persia.. e sad sta se moze, da se sprijeci sizofrenija u odbrani je da prebaci rafaela na lijevog beka a valenciu na desni pa sta je sudjeno neka bude..
Rijetke su pozitivne stvari za United ove sezone, no mislim da će činjenica da nema Evre u prvom meču, biti jedna od njih.
- OnlyUnited
- Kontakt:
U ovakvoj formi citavu sezonu, a onda se igra 1/4 finale lige prvaka. Eto dodatnog kesa. Sto se tice protivnika, daj odma najjace, nema vise sta planirati, jer od ostalih sedam, svaka je opasna. Moja zelja (Barca, Real ili Bayern)...
Manchester United got the three goals they needed last night, and all came courtesy of Robin van Persie – here are their statistic-leaders from Old Trafford:
– Rafael had a team-high 67 touches.
– Robin van Persie and Wayne Rooney each had 3 shots, Manchester United’s most.
– Van Persie hit the target and scored with all 3 of his attempts.
– Robin van Persie and Ryan Giggs each created 2 goal-scoring opportunities, a team-high.
– Phil Jones completed 92% of his passes, the most in the game.
– Jones also led his side with 5 successful aerial-duels.
– Wayne Rooney made 5 tackles, the most in the game.
– Rafael and Ryan Giggs made 4 interceptions each, the most in the game.
– Phil Jones led United with 8 defensive-clearances.
– Wayne Rooney attempted more crosses than any other United player (6).
– Ryan Giggs and Rio Ferdinand each completed more long-passes than any other United player (4).
– Wayne Rooney completed twice as many successful dribbles as any other player (6).
– Antonio Valencia was the most-fouled player on the pitch (4).
– Robin van Persie was the game’s most-dispossessed player (3).
http://www.setanta.com/ie/united-sweat- ... n-results/" onclick="window.open(this.href);return false;
Manchester United got the three goals they needed last night, and all came courtesy of Robin van Persie – here are their statistic-leaders from Old Trafford:
– Rafael had a team-high 67 touches.
– Robin van Persie and Wayne Rooney each had 3 shots, Manchester United’s most.
– Van Persie hit the target and scored with all 3 of his attempts.
– Robin van Persie and Ryan Giggs each created 2 goal-scoring opportunities, a team-high.
– Phil Jones completed 92% of his passes, the most in the game.
– Jones also led his side with 5 successful aerial-duels.
– Wayne Rooney made 5 tackles, the most in the game.
– Rafael and Ryan Giggs made 4 interceptions each, the most in the game.
– Phil Jones led United with 8 defensive-clearances.
– Wayne Rooney attempted more crosses than any other United player (6).
– Ryan Giggs and Rio Ferdinand each completed more long-passes than any other United player (4).
– Wayne Rooney completed twice as many successful dribbles as any other player (6).
– Antonio Valencia was the most-fouled player on the pitch (4).
– Robin van Persie was the game’s most-dispossessed player (3).
http://www.setanta.com/ie/united-sweat- ... n-results/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Ed Woodward for Prime Minister !
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.