edotm87 je napisao/la:ojjj gola, svaka cast... ovo mozete ti i drogba, niko treci...
fakat samo se drogba, mozda ibra ovako gradi,prima loptu i nema ih vise...nisam vjerovao da ce on nastaviti istim tempom...al svaka cast majstore...bit' ce on novi ibra ako vec nije...samo sto ga j**e sto je iz BiH..
edotm87 je napisao/la:ojjj gola, svaka cast... ovo mozete ti i drogba, niko treci...
fakat samo se drogba, mozda ibra ovako gradi,prima loptu i nema ih vise...nisam vjerovao da ce on nastaviti istim tempom...al svaka cast majstore...bit' ce on novi ibra ako vec nije...samo sto ga j**e sto je iz BiH..
ja nemam rijeci kakvo primanje kako prosu onog oddbranbenog igraca hsv-a brvo edine majstore...prodace se dzeko na kraju to je definitivno al u klub koji ode njegova cijena ce bit boli glava vidjet cete ovi 40 miliona ce bit sica....momak ima 23 godina.a s ovakvom lakocom igra definitivno edine najbolji si ....drogba ima 30 godina jos godina dvije i to je to..al pred dzeko je jos aBd..najmanje 10 godina...veliki igrac al onaj grafonja me fakat nervira covjeka majko moja....dzekoooo...al kad onaj sinoc na eurosport2 rece evo zasto ovaj covjek kosta 40 miliona eura i svaka para za njega nije uzalud bacena...ojjjjj.....ja sam poludio ....majstoreeeeeeee
Dzeko nam je ubjedljivo najbolji jos na jednoj listi u BL.Pogodite kojoj
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Edo_Majka je napisao/la: Dzeko ljut nakon primljenog gola protiv Hamburga
hahah, jest covjek poludio.
Ma stas, dok se on trudi da zabije gol da se izvuku, ovi njegovi saigraci na zadnjoj liniji ko kokoske, samo upropaste primanjem golova.