Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- alan_kardec
- Kontakt:
Re: Bundesliga
svaka čast njima obojici,ali i džeki i misimoviću 

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
gdje je Ribery? ali dobro je sto se tice nasih, svaka im castHOS je napisao/la:Vidi se koja je Balkanska zemlja najnaprednija u Bundesligi ove sezonegeronimo je napisao/la:Po misljenju citalaca najtiraznijeg Njemackog sportskog lista Sport bilda u timu jesenjeg dijela sezone nalaze se ova dva Bosanca;http://www.sportbild.de/sportbild/gener ... 00000.html. Svaka cast Ibisevicu i Salihovicu.

A jedino sto ja mogu skontati sto nije na listi je jer nije igro u septembru prvih 5-6 kola...
Ma ja,razlog je neigranje u prvih 5 kola...prema njihovom nekakvom kriteriju...ali Ribery ne samo da tu ima mjesto,nego i u idealnih 11 u evropi...samo da ga povrede postede(npr. trepavica
) i bice on opet super Bili

Vom Jäger zum Gejagten
Navodno Riberya tuzi nekakav bivsi memadzer, zbog duga il nesto slicno... trazi zabranu igranja hahaha 

- calcio
- Kontakt:
jeli to ono kad je igrao za Galatasaray, cuo sam da ga nisu htjeli pustiti pa im je pobjego i otisao nazad u Francusku i zakljucao se u kuci. nije nikome otvarao vrata, ni menadzeru ni turcima i na kraju su ga morali prodatiribery je napisao/la:Navodno Riberya tuzi nekakav bivsi memadzer, zbog duga il nesto slicno... trazi zabranu igranja hahaha

http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... krieg.html
Za one koji ne razumiju najbolje,ovo je najvjerovatnije igra menadzera oko dila...od transfera iz Marselja u Bayern.
Bivsi menadzer tu navodi sve i svasta...kako je podmukao tip..koji je potpuno pao pod uticaj zene Wahibe,koja je Alzirskog porijekla...pa je iz ljubavi prema njoj presao na Islam...
Nema od toga nista
Za one koji ne razumiju najbolje,ovo je najvjerovatnije igra menadzera oko dila...od transfera iz Marselja u Bayern.
Bivsi menadzer tu navodi sve i svasta...kako je podmukao tip..koji je potpuno pao pod uticaj zene Wahibe,koja je Alzirskog porijekla...pa je iz ljubavi prema njoj presao na Islam...
Nema od toga nista

Vom Jäger zum Gejagten
- calcio
- Kontakt:
aha znaci nije ovo sto sam ja mislio.geronimo je napisao/la:http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... krieg.html
Nema od toga nista
ali i taj bild voli kenjati, kakve veze ima sto mu je zena alzirskog porijekla i sto je presao na islam sa svim tim?
E pa to ti je care taj zapadni populizam protiv Islama sto vlada vec par godina nazalost. Gledaju oni samo kako mogu crniti Islam, nema veze na koji nacin cccc.calcio je napisao/la: ali i taj bild voli kenjati, kakve veze ima sto mu je zena alzirskog porijekla i sto je presao na islam sa svim tim?
U inat svima.
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 01:12, ukupno mijenjano 1 put.
Rz88 je napisao/la:Ivica Olic
Interessenten:
FC Liverpool
Juventus Turin
Tottenham Hotspur
FC Villarreal
FC Valencia
Bayern München
trenutno vodeci na listi najtrazenijih igraca bundesligi, naravno glavni razlog je taj sto mu istice ugovor, drugi na listi je diego, ostatak su marin, van bomme, podolski, pantelic,kroos,gekas, od nasih igraca nema niko ,
Stvarno ne znam ko bi zelio Van Bommela i Gekasa a ovaj drugi je posebno van forme
Glupa lista totalno, gdje je tu Ibisevic, Salihovic, Miske i naravno Dzeko? Van Bommel
.

U inat svima.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 01:11, ukupno mijenjano 1 put.
Rz88 je napisao/la:kako ste vi meni smijesni ljudi , bolan sport.de, jeste li ikad culi za njemacki rtl ili dsf, jesam li ja pravio ovo ili ne gleda se koliko ga klubova zeli kakav ibisevic ko inter nikad nije dao ponudu za njega, tottenham takodjer ovdje se gledaju igraci koji su dobili ponude, i zato citajte malo okolo a ne po nasim nekim stranicama koji dizu nase igrace do neba samo da bi bila gleedanija strana, malo gledajte realno ibisevic je u vrhunskoj formi ali tek nakon 2-3ovakvih sezona se moze reci da je vrhunski, isto ovako je bio mintal a gdje je sada 2 liga, bilo je jos mnogih takvih, po meni je dzeko bolje dosta od ibisevica a salihovic jos veca stepenica zato smanjite man utd zeli ibisevica i gledajte malo realnije
U potpunosti se slazem sa ovim svim ,svaka cast Ibisevicu ,dabogda on postao najbolji igrac na svijetu ,al veliki igrac se ne postaje nakon noci ( ili vam pola sezone ) ,mislim da se mnogo vise paznje njemu posvecuje nego Salihovicu ,a upravo Salihovic je bio glavni igrac koji je uveo Hoffenhajm u prvu ligu a to niko ne spominje ,za to vrijeme vedo je vecinu vremena provodio na klupi.Puno jos treba vremena i rada da bi vedo zaigrao u Interu Mancesteru ili gdje vec
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 01:21, ukupno mijenjano 1 put.
Mintala su dvije teske povrede zahebale da napravi nesto vise.Rz88 je napisao/la:kako ste vi meni smijesni ljudi , bolan sport.de, jeste li ikad culi za njemacki rtl ili dsf, jesam li ja pravio ovo ili ne gleda se koliko ga klubova zeli kakav ibisevic ko inter nikad nije dao ponudu za njega, tottenham takodjer ovdje se gledaju igraci koji su dobili ponude, i zato citajte malo okolo a ne po nasim nekim stranicama koji dizu nase igrace do neba samo da bi bila gleedanija strana, malo gledajte realno ibisevic je u vrhunskoj formi ali tek nakon 2-3ovakvih sezona se moze reci da je vrhunski, isto ovako je bio mintal a gdje je sada 2 liga, bilo je jos mnogih takvih, po meni je dzeko bolje dosta od ibisevica a salihovic jos veca stepenica zato smanjite man utd zeli ibisevica i gledajte malo realnije
Razlika izmedzu Vede i Seje je da..........
Vedo zavisi od tima i igraca koji ce mu stvoriti sansu ili iskoristiti njegovu asistenciju
Dok kod Seje tim i igraci zavise od njega-ako ne igra ili ima los dan ode Hoffa u helac.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 01:20, ukupno mijenjano 1 put.
pa nisu vedo i sejo jedini igraci ima ih jos 9 pored njih 2
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 01:26, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.