Sve vam damo - bodove ne damo!

fukara1919 je napisao/la:Sjever je gdje smo se prosle godine bili smjestetni ?
I gdje ce se nalaziti ta biletarnica za prodaju ulaznica ? Ispred sjevera ili neke druge tribine ?
Hvala upravi RadničkogZoom088 je napisao/la:Kao što sam jučer obećao, evo donosim danas saopštenje i smjernice vezano za utakmicu Radnički - Sloboda
PREDSJEDNIK UO FK RADNIČKI: SAOPŠTENJE ZA JAVNOST
Poslije rata nekad mislim 1997 godine, Radnički je igrao polufinale KUP-a BIH protiv Željezničara i na Jošiku je bilo oko 10 hiljada gledalaca (tad nije bilo stolica) kad se sjetim te utakmice ljudi jedni na drugim, Mirsad Baraković dao dva gola iz slobodnog udarca tad Adnanu Guši, za Želju je gol dao Nermin Vazda, kakvu smo tad ekipu imali na okupu od golmana Šabanovića, Merdanovića, Sirovice, Alena Mešanovića, Seada Osmića, Abdulaha Ibrakovića... bit će i sad sigurno prepun stadion, samo da vrijeme posluži jošterabajt je napisao/la:Mislim da ce biti najveca posjeta na josiku od rata.
Pobijediti cemo nemoj se brinutiNKJ je napisao/la:I samo da pobijedite pa da ljudi odu sretni kućama
Ma ne brini pa mi smo NASI,pobjedit cemo,necemo vas iznevjeriti!NKJ je napisao/la:I samo da pobijedite pa da ljudi odu sretni kućama
mavi je napisao/la:Lukavčani, može li više informacija o ovom Radoviću koji vas je pojačao? Kakav je, koju poziciju tačno igra, je li disciplinovan?
Najjači odnosno sastav koji kući ne može prosut bodoveGorki je napisao/la:Kakav sastav očekujete u nedjelju?
SiouxLukavac je napisao/la:
Najjači odnosno sastav koji kući ne može prosut bodove
Golman: BaščelićGorki je napisao/la:Kakav sastav očekujete u nedjelju?
Rekoh ja da Joge ne igrasamolukavac je napisao/la:Golman: BaščelićGorki je napisao/la:Kakav sastav očekujete u nedjelju?
Odbrana: Čejvanović, Huko, Šubić, Mujagić (junior)
Sredina: Aljukić, Radović, Ostojić (junior)
Napad: Halilagić, Mace, Junuzović
Igramo super ofanzivno...![]()
Zbog povreda i kartona ne igraju: Lugavić, Jogunčić, Jusufović, Bekrić, Smajlović, Mešić, Džanić, Jaganjac...
Ti si to prvi prorekao vidiš, ali pored njega još ne igra 7 igrača iz prve postave, a to su ovi kartonirani ili povrijeđeni, kako to nisi prorekao :ugeek:SaltCityAttack je napisao/la:Rekoh ja da Joge ne igrasamolukavac je napisao/la:Golman: BaščelićGorki je napisao/la:Kakav sastav očekujete u nedjelju?
Odbrana: Čejvanović, Huko, Šubić, Mujagić (junior)
Sredina: Aljukić, Radović, Ostojić (junior)
Napad: Halilagić, Mace, Junuzović
Igramo super ofanzivno...![]()
Zbog povreda i kartona ne igraju: Lugavić, Jogunčić, Jusufović, Bekrić, Smajlović, Mešić, Džanić, Jaganjac...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.