FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Ibrahimović 466 minuta bez pogotka za Barçu
Nogometaši Barcelone su u nizu od pet pobjeda. Pobijedili su u Kup utakmici Sevillu 1-0, te u prvenstvu Tenerife 5-0, Sevillu 4-0, Valladolid 3-0 i Sporting Gijon 1-0...
Niti jedan od tih četrnaest pogodaka nisu postigle prve napadačke opcije trenera Pepa Guardiole: Ibrahimović i Henry. Posljednji pogodak za Barcelonu je Henry zabio 2. prosinca 2009. godine u pobjedi kod Xereza 2-1.
Šveđanin, pak, čeka pogodak od 5. siječnja kada je na Camp Nou zabio za smanjenje i konačnih 1-2 protiv Seville u prvoj utakmici domaćeg Kupa.
Realizatorski posao na sebe prvenstveno preuzimaju Leo Messi i mladi Pedro, no legenda kluba i nizozemskog nogometa Johan Cruyff ne misli da se time otvara problem u igri Barcelone.
- Svaki napadač upadne u krizu, no i Ibrahimović i Henry silno sudjeluju pri svakom pogotku, posebno tu mislim na Zlatana. Pitanje je dana i utakmice kada će se i njima otvoriti - rekao je Cruyff.
Nogometaši Barcelone su u nizu od pet pobjeda. Pobijedili su u Kup utakmici Sevillu 1-0, te u prvenstvu Tenerife 5-0, Sevillu 4-0, Valladolid 3-0 i Sporting Gijon 1-0...
Niti jedan od tih četrnaest pogodaka nisu postigle prve napadačke opcije trenera Pepa Guardiole: Ibrahimović i Henry. Posljednji pogodak za Barcelonu je Henry zabio 2. prosinca 2009. godine u pobjedi kod Xereza 2-1.
Šveđanin, pak, čeka pogodak od 5. siječnja kada je na Camp Nou zabio za smanjenje i konačnih 1-2 protiv Seville u prvoj utakmici domaćeg Kupa.
Realizatorski posao na sebe prvenstveno preuzimaju Leo Messi i mladi Pedro, no legenda kluba i nizozemskog nogometa Johan Cruyff ne misli da se time otvara problem u igri Barcelone.
- Svaki napadač upadne u krizu, no i Ibrahimović i Henry silno sudjeluju pri svakom pogotku, posebno tu mislim na Zlatana. Pitanje je dana i utakmice kada će se i njima otvoriti - rekao je Cruyff.
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
nije nam potreban-Barcelona- je napisao/la:cudo kako nisi rekao da ce otici u realdon Ciro je napisao/la:znas li da su jucer zavrsio prelazni rok..a do ljeta ce 99999 puta jos to isto spomenuti,a on ce ostati u Arsenal-uCRNI_SA je napisao/la:Cesc Fábregas dice adiós al Arsenal para venir al Barça
naslov se munda![]()

bolji je jesus navas od obojice ,kakva asistencija negredu za drugi pogodak protiv valencije ono je samo zidane onako uradio jednom . ;)meni david silva nije neki igrac solidan nista vise 

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
- -Barcelona-
- Kontakt:
navas bolji od fabregasaCRNI_SA je napisao/la:bolji je jesus navas od obojice ,kakva asistencija negredu za drugi pogodak protiv valencije ono je samo zidane onako uradio jednom . ;)meni david silva nije neki igrac solidan nista vise

DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
naravno medju 5 najboljih je jesus navas igraca svijeta, opet po meni-Barcelona- je napisao/la:navas bolji od fabregasaCRNI_SA je napisao/la:bolji je jesus navas od obojice ,kakva asistencija negredu za drugi pogodak protiv valencije ono je samo zidane onako uradio jednom . ;)meni david silva nije neki igrac solidan nista vise

la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
cuj solidanCRNI_SA je napisao/la:bolji je jesus navas od obojice ,kakva asistencija negredu za drugi pogodak protiv valencije ono je samo zidane onako uradio jednom . ;)meni david silva nije neki igrac solidan nista vise

- -Barcelona-
- Kontakt:
messi,ronaldo,ibra,iniesta,xavi,kaka,ronaldinho,lampard,villa,higuain,gerard,torres.....................svi nabrojani su bolji od navasa,al kao sto ti kazes PO TEBI je navas u top 5,svak ima pravo na misljenje iako je malo iznenadjujuceCRNI_SA je napisao/la:naravno medju 5 najboljih je jesus navas igraca svijeta, opet po meni-Barcelona- je napisao/la:navas bolji od fabregasaCRNI_SA je napisao/la:bolji je jesus navas od obojice ,kakva asistencija negredu za drugi pogodak protiv valencije ono je samo zidane onako uradio jednom . ;)meni david silva nije neki igrac solidan nista vise[youtube][/youtube]

DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
Jos Navas mora meda da jede

moraju ovi iz reala da jedu meda kako ih navas svake godie salje po cevapcice
a ti gore sto si nabrojao te igrace
zamisli da jesus igra u barceloni ili realu cheslesu
pa tek bi onda bio daleko ispred ostalih ko maradona u svoje vrijeme a jesus mi je jos drazi zato sto nije napustio sevillu i ako je arsenal davao bogatstvo prosle sezone i real
najjace mi je to lampard
najprecjenjeniji igrac svih vremena 

la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
CRNI_SA je napisao/la:moraju ovi iz reala da jedu meda kako ih navas svake godie salje po cevapcicea ti gore sto si nabrojao te igrace
pa tek bi onda bio daleko ispred ostalih ko maradona u svoje vrijeme a jesus mi je jos drazi zato sto nije napustio sevillu i ako je arsenal davao bogatstvo prosle sezone i real
najjace mi je to lampard

ma mislim da kada je arshavin doveden za 25 miliona ako se nevaramCescinho4 je napisao/la:Dobro znamo da Arsenal ni za koga ne bi dao veliku svotu novca, a kamoli bogatstvoCRNI_SA je napisao/la:moraju ovi iz reala da jedu meda kako ih navas svake godie salje po cevapcicea ti gore sto si nabrojao te igrace
najjace mi je to lampard
![]()
Tesko je usprediti Navasa i Cesca. Po meni je Fabreegas puno bolji, al sigurno je i Navas odlican igrac, sve je pitanje ukusa...

la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
- nidjo_barca
- Kontakt:
Ne znam jel ko spomenuo,al danas je Piqueu rodjendan.

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
sretan mu rođendan 

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
Sretan Rodjendan Pique majstore...
ja mislim da je on jedan od najboljih tehnicara sto se stoperske pozicije tice...
prvo nas je United zajebo kad je njega uzeo, pa smo mi kasnije zajebali Manchestera jer su ga prodali za samo 5 miliona...heheh
neznas ko je koga vise zajebo...hehe
al uglavnom mi smo mogli bolje proci...hehhe
ja mislim da je on jedan od najboljih tehnicara sto se stoperske pozicije tice...
prvo nas je United zajebo kad je njega uzeo, pa smo mi kasnije zajebali Manchestera jer su ga prodali za samo 5 miliona...heheh
neznas ko je koga vise zajebo...hehe
al uglavnom mi smo mogli bolje proci...hehhe
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- -Barcelona-
- Kontakt:
zadnji mu bio......-Barcelona- je napisao/la:sretan rodjendan piqeu
sala mala

sretan rodjendan i od mene

sretan rodjenadn Pickicu 

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
cjena fabregasa 55 milki 

la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Ne znam jel Navas među 5 igrača kad se uzmu sve pozicije u razmatranje,al je sigurno među 5 najboljih svjetskih krila.Meni lično uz Gourcuff-a spada u tip onih igrača o kojima se malo priča al su strašno korisni za svoje ekipe.Kad bi prešli u neke jače ekipe(ne kažem da Sevilla i Bordeaux nisu jaki-mislim na marketinški jače ekipe)jednostavno bi eksplodirali.Što se tiče kojeg bi prije Silva-Navas u Barceloni volio vidjet,opredjeljujem se za Navasa jer nama treba zamjena za Henry-a.Pozz svima 

Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
navas.....ibrakadabra.......messi
to bi bio genocid nad ostalim ekipama 

la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.