Ma bravo!! I nek mu izpece kolac!Bosniacum Lilium je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:'ebo vas Jese, vodite ga sebi kuci ako vam je toliko vazan.
Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sead Kolašinac
Peta kolona kmeči li kmeči.Samo rusi momčiluko Zmaju bosanski.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Seo poslao kolut Suđuke Jesseu
Tako je kad igraci u velikim timovima djeca nauce da padaju i da grade loptu,pa vidi ti njemu fizicke konstitucije i sta on ima graditi loptu od Kolasinca
On nasao da gradi loptu 
Tako je kad igraci u velikim timovima djeca nauce da padaju i da grade loptu,pa vidi ti njemu fizicke konstitucije i sta on ima graditi loptu od Kolasinca
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Usutili se nakon @Head-ovog posta. 
Chuck Norris ponudio Sei posao tjelohranitelja.

I Sejo protiv Argentine hocemo da se rijesmo Mesija i Agera, znas sta ti je ciniti 
- anonymousHD
- Kontakt:
I koji je igrač nakon "ovih" startova izostao 6-9 meseci van terena? Malouman si.Head je napisao/la:A pogledajte startove igraca kojem bi oni platili da popuse karu.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Sta ti je kad Bosnjo izgubi svoj identitet,pa baca drkice na osobe koje nikad u zivotu vidjeti nece.
Gubiš 6-1, a ti se zabijaš igraču u leđa, svom snagom, trebaš biti "genijalac" da to uradiš. Ja ne mrzim Seu, naprotiv, drag mi igrač, ali ovo je bez potrebe uradio. Niti je bio blizu lopte, niti išta, plus momak ispred njega a ovaj se bez razmišljanja s laktom zabija u njega.
I ovi što pišu treba i Messija i Aguera i sve, pa vi niste dobro, treba igrati pošteno, a ne ubijati igrače. Skontajte se šta pišete.
joj moralista, Bože dragi .. idite na temu Real Madrid, pa tamo oplakujte pacova Jesea i kritikujte Sea 
Ama druže ko je ovdje krvnik bolan? Jbt, čovjek je napisao da se ovakvi i gori startovi dešavaju, ali prođu bez posljedica, a neki sa posljedicama. Nije išao sa namjerom da ga ubije, ovaj je ostavio stajnu nogu na pogrešnom mjestu i to je bilo kobno.anonymousHD je napisao/la:I koji je igrač nakon "ovih" startova izostao 6-9 meseci van terena? Malouman si.Head je napisao/la:A pogledajte startove igraca kojem bi oni platili da popuse karu.
Sta ti je kad Bosnjo izgubi svoj identitet,pa baca drkice na osobe koje nikad u zivotu vidjeti nece.
Gubiš 6-1, a ti se zabijaš igraču u leđa, svom snagom, trebaš biti "genijalac" da to uradiš. Ja ne mrzim Seu, naprotiv, drag mi igrač, ali ovo je bez potrebe uradio. Niti je bio blizu lopte, niti išta, plus momak ispred njega a ovaj se bez razmišljanja s laktom zabija u njega.
I ovi što pišu treba i Messija i Aguera i sve, pa vi niste dobro, treba igrati pošteno, a ne ubijati igrače. Skontajte se šta pišete.
Ko da vam je mati rođena povrijeđena, koji moralisti Bog te.. ko da je rafal po Jeseu opalio
Treba igrat njezno ko Francuzi sto su bili njezni s Mujdzom
valah tamam da ga je dibidus osakatio kara me zaboli,ni iz džepa ni u džep,ha ja
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
malouman ti je babo jesi cuo.anonymousHD je napisao/la:I koji je igrač nakon "ovih" startova izostao 6-9 meseci van terena? Malouman si.Head je napisao/la:A pogledajte startove igraca kojem bi oni platili da popuse karu.
Nije niko kriv Jeseu sto je ko od papira.
Znaci ako uletis sa 2 noge i slomis liku nogu onda si mesar,ako uletis sa dvije noge i ne slomis nogu onda nisi mesar.
Yebote koja logika.
1946
- Blek_Stena
- Kontakt:
Raznese ga Seo u paramparčad. Izbrisa ga sa lica zemlje.
Samo ruši zmaju bosanski
ko je.be ove madridske placi pic.ke pede.rske 
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović
Jesu bas madridski,djeca sebi utripovala da su navijaci Reala.Jesu isto sto sam i ja Amerikanac.Blek_Stena je napisao/la:Raznese ga Seo u paramparčad. Izbrisa ga sa lica zemlje.Samo ruši zmaju bosanski
ko je.be ove madridske placi pic.ke pede.rske
- anonymousHD
- Kontakt:
Pa nastavi sad s argumentima maloumni.Head je napisao/la:malouman ti je babo jesi cuo.
Nije niko kriv Jeseu sto je ko od papira.
Znaci ako uletis sa 2 noge i slomis liku nogu onda si mesar,ako uletis sa dvije noge i ne slomis nogu onda nisi mesar.
Yebote koja logika.
Gubiš 6-1, dođeš na revijalnu utakmicu, ti ideš na igrača da ga slomiš jer igrom ne možeš. Jer preko tebe tim primi 4 gola, 16 puta te pretrče igrači i na ovaj jadan način ti pokazuješ svoju nemoć. To ne treba nikome. Igraj nogomet a ne udarati igrače, iživljavati se na njima. Imas UFC za to!
Ako planira udarati ljude, onda neka nastavi sa ovim sportom.

Bolje Jese zna pričat naš jezik, nego Kolašinac.
Zadnja izmjena: anonymousHD, dana/u 19 mar 2014, 20:32, ukupno mijenjano 1 put.
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
živio rušilac i lomio kosti svakom igraču, samo naprijed seo
Zadnja izmjena: fedeltafrotta, dana/u 19 mar 2014, 20:34, ukupno mijenjano 1 put.
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
-
imperator10
- Kontakt:
Re: Odg: Sead Kolašinac
Ma,prolazak kroz omladinske skole fudbalskih klubova u BiH ti i nije bas veci nivo - ne vjerujem da su ikog ista treneri u ovoj zemlji naucili kako treba.Jer da jesu,shvatio bi da je ovo sto Kolasinac igra i onaj nacin na koji raznosi ljude,na koji se zalijece,nacin koji donosi prevagu za njega i njegovu ekipu u odnosu na njegovog protivnika.Ne bi se on zalijetao da nema vec nekoliko godina iskustva zalijetanja i da nije dovoljno inteligentan da ocijeni momenat kada se treba zaletit,uostalom ti je i Principatus gore dobro odgovorio na tvoj navod o njegovoj inteligenciji.Sto se tice brzine, po meni nije solidna, ona je daleko iznad solidne brzine, Njemci su i ponajvise impresionirani i hvale ga zbog svoje dinamike,i ja mislim da mu je ta dinamika, budnost, spremnost i brzina ono sto ga najvise istice.Ovaj fudbal s kojim je juce uletio u duel je fudbal koji ce ga odvest veoma daleko, fudbal s kojim ce biti sljedeci kapiten nase reprezentacije i fudbal s kojim je postao miljenik vecine ljudi u BiH. To je Seo rusiljende, jedan od nasih najboljih igraca trenutno.velez_mostar je napisao/la:Ne igram manager, igrao sam na vecem nivou, fudbal mi je opsesija, i poznajem ga jako dobro.
To je vec postala prelazna bolescurina kod nas, napises blagu kritiku na pristup igri(nikako pljuvanje), odmah si neprijatelj i pisu licne uvrede.
Ja sam jedan od rijetkih koji su ovog momka podrzavali uvijek, i uvijek osudjivao one koji su ga zvali Kokosinjcem.
Da ti ponovim,,momak se ne stedi, borben je, ima snagu, ali ponekad ide jako zestoko pri cemu ga inercija odvuce daleko.
Cak i ti to mozes skontati, nije tesko.
Opet pricas gluposti.
Kaze igraj fudbal a onda spominje neke revijalne utakmice u 1/8 lige prvaka.
Covjek je profesionalac koji daje 100% od sebe u svakoj utakmici.
To sto su igraci reala ko curice to je druga stvar.
Kaze igraj fudbal a onda spominje neke revijalne utakmice u 1/8 lige prvaka.
Covjek je profesionalac koji daje 100% od sebe u svakoj utakmici.
To sto su igraci reala ko curice to je druga stvar.
1946
Za sve ove koji svrsavaju avdiju na real madrid: Zasto ne pitate tog spanca da igra za BiH, ali samo ako ce se boriti ko Kolasinac i ostavljati srce na terenu kao on, jer samo takvi igraci nama trebaju..pa i ako nrkad nekog povrijedi, sta je tu je, takvi igraci nama trebaju a ne oni sto igraju lopte ko p.ickice..eto, to je od mene i ne laprdajte vise o tome spancu, ko mu j.ebe mater, ako nije svjestan da se to u fudbalu moze svaki tren desit, neka predje na sah, ha ja