Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
DobarNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Dobar ste kompleks nabili Aldinu. Ja mislim kad bi mu saljevali stravu ispo bi grb Sarajeva od olova![]()
![]()
Pa niskointeligentni čovječe tvoj torpedo je osnovan 46.god. tada je već Željo bio sudionik prve yu lige,međutim kad se ološ odlučila da otme sve što valja iz Želje,Željo ispada i biva u drugoj ligi nekoliko godina.ETO KLOCU JEL TI SAD JASNO OTKUD VI IMATE VIŠE NASTUPA U PRVOJ YU LIGI.lafomamone je napisao/la:Pa prvi sarajevski derbi je odigran 1954, sto li boze dragi?
ne možeš duše griješit i tvrdit da ti imaš normalniju komunikaciju na forumulafomamone je napisao/la:Aferim, roditelji su sigurno ponosni na tebe i tvoj nacin komunikacije
Ne psujem i ne vrijedjam, sasvim dovoljno da me niko ne moze utrpati u isti kos sa ovim gore pacijentomlisander je napisao/la:ne možeš duše griješit i tvrdit da ti imaš normalniju komunikaciju na forumulafomamone je napisao/la:Aferim, roditelji su sigurno ponosni na tebe i tvoj nacin komunikacije
Moras se javiti Tan-u, on ce dijeliti karte.sarajevo1234 je napisao/la:Lafo karta za krv. Dao krv nidje karte...cccc....ja podvale ocm mog...
Burberry46 je napisao/la:DobarNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Dobar ste kompleks nabili Aldinu. Ja mislim kad bi mu saljevali stravu ispo bi grb Sarajeva od olova![]()
![]()
Furas nassarajevo1234 je napisao/la:Lafo karta za krv. Dao krv nidje karte...cccc....ja podvale ocm mog...
jest svi su protiv vas bili u pravu si. Sad se sjeti. Zato ste vi iz inata stimali tekme 80ih pa su zaplatili Ivica i Miso. Razumijem i to. Samo se ti meni pasa nemoj sekiratijojnebudelititule je napisao/la:Ma to ti maloj djeci možeš pričati drug.Uvijek je bilo i biće da se dva slabija udruže protiv jačeg.To što Željo ima par sezona manje u ex yu ligi pitaj politiku tadašnju čiji ste i vi i Velež miljenici bili pa ste bili u povlaštenom položaju kad je ispadanje u pitanju.Sjeti se šta je za rezultat imalo otimanje naših najboljih igrača-ispadanje iz 1 yu lige(Željo prvi klub iz Bih koji je igrao u 1 yu ligi),pa zamalo i gašenje kluba,E TAJ PERIOD VI ISKORIŠTAVATE DA KAŽETE KAKO IMATE NEKOLIKO SEZONA VIŠE U PRVOJ YU LIGI.Ma kraju krajeva ako pitaš nekog neutralnog iz Srbije,Hrvatske... koji je klub iz BiH bio najbolji u yu ligi reći će Željo.Mada realno,sva tri kluba su istinski velikani sa rezultatima u par deka,bez obzira što Velež nije bio prvakNantess je napisao/la:Jedini pravi rivalitet u BiH sa aspekta takmicenja jos iz doba exyu lige su bile utakmice Sarajevo-Velez to svako normalan zna tj kad se uzme broj utakmica u exyu ligi, duzina boravka u 1ligi sfrj itd. Eh sad skroz druga je prica gradski derbi i rivalitet to je vec nesto drugo. Mislim da svako normalan i upucen u fudbal od davnina na nasim prostorima to zna.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BOŽE DRAGI SAČUVAJ JA O JEDNOM ON O DESETOM.A INFORMIŠI SE O TOM ŠTIMANJU MALO I TO JE BILO VAŠE MASLO U REŽIJI SA MOĆNICIMA IZ BG.NE VRIJEDI S VAMA PITARIMA RASPRAVLJATI,VI STE JEDINI KLUB NA SVIJETU ZBOG KOJEG JE PROŠIRENA LIGA KAKO BI OSTALI U ISTOJ,E TO TI JE REĆI POVLAŠTENOST-POLITIKANantess je napisao/la:jest svi su protiv vas bili u pravu si. Sad se sjeti. Zato ste vi iz inata stimali tekme 80ih pa su zaplatili Ivica i Miso. Razumijem i to. Samo se ti meni pasa nemoj sekiratijojnebudelititule je napisao/la:Ma to ti maloj djeci možeš pričati drug.Uvijek je bilo i biće da se dva slabija udruže protiv jačeg.To što Željo ima par sezona manje u ex yu ligi pitaj politiku tadašnju čiji ste i vi i Velež miljenici bili pa ste bili u povlaštenom položaju kad je ispadanje u pitanju.Sjeti se šta je za rezultat imalo otimanje naših najboljih igrača-ispadanje iz 1 yu lige(Željo prvi klub iz Bih koji je igrao u 1 yu ligi),pa zamalo i gašenje kluba,E TAJ PERIOD VI ISKORIŠTAVATE DA KAŽETE KAKO IMATE NEKOLIKO SEZONA VIŠE U PRVOJ YU LIGI.Ma kraju krajeva ako pitaš nekog neutralnog iz Srbije,Hrvatske... koji je klub iz BiH bio najbolji u yu ligi reći će Željo.Mada realno,sva tri kluba su istinski velikani sa rezultatima u par deka,bez obzira što Velež nije bio prvakNantess je napisao/la:Jedini pravi rivalitet u BiH sa aspekta takmicenja jos iz doba exyu lige su bile utakmice Sarajevo-Velez to svako normalan zna tj kad se uzme broj utakmica u exyu ligi, duzina boravka u 1ligi sfrj itd. Eh sad skroz druga je prica gradski derbi i rivalitet to je vec nesto drugo. Mislim da svako normalan i upucen u fudbal od davnina na nasim prostorima to zna.
ma nista nije dokazanomonsen je napisao/la:Pa sta je dokazano Ivici i Misi ? Nista, suplja prica ..
Pa da, takvi koji stimaju kao sto je Ivica zato sad ima svoju statu u Austriji. Film i knjigu napisali u Japanu, sta ce lopov, stimo ...giannini je napisao/la:ma nista nije dokazanomonsen je napisao/la:Pa sta je dokazano Ivici i Misi ? Nista, suplja prica ..
http://nogomet.lzmk.hr/clanak.aspx?id=1757
BOŽE DRAGI SAČUVAJ JA O JEDNOM ON O DESETOM.A INFORMIŠI SE O TOM ŠTIMANJU MALO I TO JE BILO VAŠE MASLO U REŽIJI SA MOĆNICIMA IZ BG.NE VRIJEDI S VAMA PITARIMA RASPRAVLJATI,VI STE JEDINI KLUB NA SVIJETU ZBOG KOJEG JE PROŠIRENA LIGA KAKO BI OSTALI U ISTOJ,E TO TI JE REĆI POVLAŠTENOST-POLITIKA[/quote]tello je napisao/la:Postano kroz Forum SportSport.ba app.