FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 19 mar 2014, 15:54

Dobar ste kompleks nabili Aldinu. Ja mislim kad bi mu saljevali stravu ispo bi grb Sarajeva od olova :lol: :lol: :lol:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 19 mar 2014, 15:55

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Dobar ste kompleks nabili Aldinu. Ja mislim kad bi mu saljevali stravu ispo bi grb Sarajeva od olova :lol: :lol: :lol:
Dobar :lol:
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 19 mar 2014, 15:55

Pa prvi sarajevski derbi je odigran 1954, sto li boze dragi?

jojnebudelititule
Kontakt:

Post Postao/la jojnebudelititule » 19 mar 2014, 15:59

lafomamone je napisao/la:Pa prvi sarajevski derbi je odigran 1954, sto li boze dragi?
Pa niskointeligentni čovječe tvoj torpedo je osnovan 46.god. tada je već Željo bio sudionik prve yu lige,međutim kad se ološ odlučila da otme sve što valja iz Želje,Željo ispada i biva u drugoj ligi nekoliko godina.ETO KLOCU JEL TI SAD JASNO OTKUD VI IMATE VIŠE NASTUPA U PRVOJ YU LIGI.
I da,moram da dodam da ima jedan lafomamone na k.lixu koji redovno proziva Ivicin grob,jesi li to ti biseru

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 19 mar 2014, 16:19

Aferim, roditelji su sigurno ponosni na tebe i tvoj nacin komunikacije

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 19 mar 2014, 16:22

lafomamone je napisao/la:Aferim, roditelji su sigurno ponosni na tebe i tvoj nacin komunikacije
ne možeš duše griješit i tvrdit da ti imaš normalniju komunikaciju na forumu

lafomamone
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la lafomamone » 19 mar 2014, 16:24

lisander je napisao/la:
lafomamone je napisao/la:Aferim, roditelji su sigurno ponosni na tebe i tvoj nacin komunikacije
ne možeš duše griješit i tvrdit da ti imaš normalniju komunikaciju na forumu
Ne psujem i ne vrijedjam, sasvim dovoljno da me niko ne moze utrpati u isti kos sa ovim gore pacijentom

sarajevo1234
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo1234 » 19 mar 2014, 16:24

Lafo karta za krv. Dao krv nidje karte...cccc....ja podvale ocm mog...

monsen
Kontakt:

Post Postao/la monsen » 19 mar 2014, 16:27

sarajevo1234 je napisao/la:Lafo karta za krv. Dao krv nidje karte...cccc....ja podvale ocm mog...
Moras se javiti Tan-u, on ce dijeliti karte. :shock:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 19 mar 2014, 16:29

Burberry46 je napisao/la:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Dobar ste kompleks nabili Aldinu. Ja mislim kad bi mu saljevali stravu ispo bi grb Sarajeva od olova :lol: :lol: :lol:
Dobar :lol:
:lol: :lol: Pastrmka najjaci :lol:
sarajevo1234 je napisao/la:Lafo karta za krv. Dao krv nidje karte...cccc....ja podvale ocm mog...
Furas nas :? :?: :roll:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 19 mar 2014, 16:39

Fura,davali su karte i to za tribinu koju hoces.
1946

Nantess
Kontakt:

Post Postao/la Nantess » 19 mar 2014, 16:52

jojnebudelititule je napisao/la:
Nantess je napisao/la:Jedini pravi rivalitet u BiH sa aspekta takmicenja jos iz doba exyu lige su bile utakmice Sarajevo-Velez to svako normalan zna tj kad se uzme broj utakmica u exyu ligi, duzina boravka u 1ligi sfrj itd. Eh sad skroz druga je prica gradski derbi i rivalitet to je vec nesto drugo. Mislim da svako normalan i upucen u fudbal od davnina na nasim prostorima to zna.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma to ti maloj djeci možeš pričati drug.Uvijek je bilo i biće da se dva slabija udruže protiv jačeg.To što Željo ima par sezona manje u ex yu ligi pitaj politiku tadašnju čiji ste i vi i Velež miljenici bili pa ste bili u povlaštenom položaju kad je ispadanje u pitanju.Sjeti se šta je za rezultat imalo otimanje naših najboljih igrača-ispadanje iz 1 yu lige(Željo prvi klub iz Bih koji je igrao u 1 yu ligi),pa zamalo i gašenje kluba,E TAJ PERIOD VI ISKORIŠTAVATE DA KAŽETE KAKO IMATE NEKOLIKO SEZONA VIŠE U PRVOJ YU LIGI.Ma kraju krajeva ako pitaš nekog neutralnog iz Srbije,Hrvatske... koji je klub iz BiH bio najbolji u yu ligi reći će Željo.Mada realno,sva tri kluba su istinski velikani sa rezultatima u par deka,bez obzira što Velež nije bio prvak
jest svi su protiv vas bili u pravu si. Sad se sjeti. Zato ste vi iz inata stimali tekme 80ih pa su zaplatili Ivica i Miso. Razumijem i to. Samo se ti meni pasa nemoj sekirati ;-)

.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....

monsen
Kontakt:

Post Postao/la monsen » 19 mar 2014, 16:57

Pa sta je dokazano Ivici i Misi ? Nista, suplja prica ..

jojnebudelititule
Kontakt:

Post Postao/la jojnebudelititule » 19 mar 2014, 16:58

Nantess je napisao/la:
jojnebudelititule je napisao/la:
Nantess je napisao/la:Jedini pravi rivalitet u BiH sa aspekta takmicenja jos iz doba exyu lige su bile utakmice Sarajevo-Velez to svako normalan zna tj kad se uzme broj utakmica u exyu ligi, duzina boravka u 1ligi sfrj itd. Eh sad skroz druga je prica gradski derbi i rivalitet to je vec nesto drugo. Mislim da svako normalan i upucen u fudbal od davnina na nasim prostorima to zna.

Ma to ti maloj djeci možeš pričati drug.Uvijek je bilo i biće da se dva slabija udruže protiv jačeg.To što Željo ima par sezona manje u ex yu ligi pitaj politiku tadašnju čiji ste i vi i Velež miljenici bili pa ste bili u povlaštenom položaju kad je ispadanje u pitanju.Sjeti se šta je za rezultat imalo otimanje naših najboljih igrača-ispadanje iz 1 yu lige(Željo prvi klub iz Bih koji je igrao u 1 yu ligi),pa zamalo i gašenje kluba,E TAJ PERIOD VI ISKORIŠTAVATE DA KAŽETE KAKO IMATE NEKOLIKO SEZONA VIŠE U PRVOJ YU LIGI.Ma kraju krajeva ako pitaš nekog neutralnog iz Srbije,Hrvatske... koji je klub iz BiH bio najbolji u yu ligi reći će Željo.Mada realno,sva tri kluba su istinski velikani sa rezultatima u par deka,bez obzira što Velež nije bio prvak
jest svi su protiv vas bili u pravu si. Sad se sjeti. Zato ste vi iz inata stimali tekme 80ih pa su zaplatili Ivica i Miso. Razumijem i to. Samo se ti meni pasa nemoj sekirati ;-)

BOŽE DRAGI SAČUVAJ JA O JEDNOM ON O DESETOM.A INFORMIŠI SE O TOM ŠTIMANJU MALO I TO JE BILO VAŠE MASLO U REŽIJI SA MOĆNICIMA IZ BG.NE VRIJEDI S VAMA PITARIMA RASPRAVLJATI,VI STE JEDINI KLUB NA SVIJETU ZBOG KOJEG JE PROŠIRENA LIGA KAKO BI OSTALI U ISTOJ,E TO TI JE REĆI POVLAŠTENOST-POLITIKA

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 19 mar 2014, 17:02

monsen je napisao/la:Pa sta je dokazano Ivici i Misi ? Nista, suplja prica ..
ma nista nije dokazano
http://nogomet.lzmk.hr/clanak.aspx?id=1757

tello
Kontakt:

Post Postao/la tello » 19 mar 2014, 17:05

Postano kroz Forum SportSport.ba app.[/quote]
BOŽE DRAGI SAČUVAJ JA O JEDNOM ON O DESETOM.A INFORMIŠI SE O TOM ŠTIMANJU MALO I TO JE BILO VAŠE MASLO U REŽIJI SA MOĆNICIMA IZ BG.NE VRIJEDI S VAMA PITARIMA RASPRAVLJATI,VI STE JEDINI KLUB NA SVIJETU ZBOG KOJEG JE PROŠIRENA LIGA KAKO BI OSTALI U ISTOJ,E TO TI JE REĆI POVLAŠTENOST-POLITIKA[/quote]

HAHAHAHHAHA :D
Koja si ti legenda, ismijem se kad čitam tvoje postove hahahahahahah. E moj Aldine de nađi sebi kakvu trebu ili kakav hobi, haj to što si ti na forumu i što se predstavljaš kao navijač Željenzičara al' 90% postova ti na temi FK Sarajevo hahahaha
Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina

monsen
Kontakt:

Post Postao/la monsen » 19 mar 2014, 17:07

giannini je napisao/la:
monsen je napisao/la:Pa sta je dokazano Ivici i Misi ? Nista, suplja prica ..
ma nista nije dokazano
http://nogomet.lzmk.hr/clanak.aspx?id=1757
Pa da, takvi koji stimaju kao sto je Ivica zato sad ima svoju statu u Austriji. Film i knjigu napisali u Japanu, sta ce lopov, stimo ...
E majko ko sve komentarise i pise ...

jojnebudelititule
Kontakt:

Post Postao/la jojnebudelititule » 19 mar 2014, 17:08

tello je napisao/la:Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BOŽE DRAGI SAČUVAJ JA O JEDNOM ON O DESETOM.A INFORMIŠI SE O TOM ŠTIMANJU MALO I TO JE BILO VAŠE MASLO U REŽIJI SA MOĆNICIMA IZ BG.NE VRIJEDI S VAMA PITARIMA RASPRAVLJATI,VI STE JEDINI KLUB NA SVIJETU ZBOG KOJEG JE PROŠIRENA LIGA KAKO BI OSTALI U ISTOJ,E TO TI JE REĆI POVLAŠTENOST-POLITIKA[/quote]

HAHAHAHHAHA :D
Koja si ti legenda, ismijem se kad čitam tvoje postove hahahahahahah. E moj Aldine de nađi sebi kakvu trebu ili kakav hobi, haj to što si ti na forumu i što se predstavljaš kao navijač Željenzičara al' 90% postova ti na temi FK Sarajevo hahahaha[/quote]
Ovo dole ne bih komentarisao,ipak se radi o osobi koja nije tu i koju javno prozivaš,ali pošto vidim da citiraš moj post MOLIM TE NAPIŠI ŠTA U ISTOM NIJE ISTINA

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 19 mar 2014, 17:09

Zna li iko hoće li biti otvorena južna tribina protiv nas?Normalno da se ulazi bez obilježja pošto je zabrana za gostujuće navijače.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 19 mar 2014, 17:10

Ljudi grijeh je dirati u Ivicu Osima bez obzira kako ste navijacki obojeni.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: galia95, simurgh i 18 gostiju.