ma ludilo burazVB 1987 je napisao/la:Zamisli, pa još i reflektori...Borčevac je napisao/la:Eh da se i danas igra bijelom loptom gdje bi nam kraj bio

Moderator/ica: vlakanje
ma ludilo burazVB 1987 je napisao/la:Zamisli, pa još i reflektori...Borčevac je napisao/la:Eh da se i danas igra bijelom loptom gdje bi nam kraj bio
Borčevac je napisao/la:Ma kakvi buraz neće ne smiju.Vidjećeš eto.
Pa da zato i kažem.Ne sme niko da nas bije.VB 1987 je napisao/la:Borčevac je napisao/la:Ma kakvi buraz neće ne smiju.Vidjećeš eto.
Da, Schlager je tu... hehehehehehe znam da nas posmatra, onako kao iz sijenke
Nije se igralo po danu,sto je jako cudno,ipak je bio 9 decembar u pitanju,a igrala se nocna utakmica....vjerovatno je termin bio odredjen par dana unaprijed,prije nego je zavaljao taj snijeg....BrigateBL je napisao/la:Zar se protiv Vojvodine nije igralo tad po danu.
Ne sjecam se bas najbolje svih detalja, osim grudvanja na tribinama i pogodjenog policajca
Taj Kup nam je donio Tonce svojim odbranama a onda nije branio u finalu he he
kaze drug da je on prespreman igrac,91 god,a kunic mali 93 god platio 20000 km da ide na pripremeBrigateBL je napisao/la:Malo of topica Borac bas ima srece sa zimskim utakmicama i prvi poslijeratni Kup je osvojen u zimskoj atmosferi
prvo je otkazano protic Rudara a onda i odigrana po snijegu 3-2
P.s Mali jeste Bajin, ali ne znam puno o njemu kad bih ga vidio znao bi nesto vise reci jer sam gledao mlade Borca ali sam ih vise pamtio po potezima nego po prezimenima
Koje licemjerstvo, nisam to očekivao od tebe, mislio sam da si korektanSchlager je napisao/la:Ako Bilbija ovako nastavi,ne bi me zacudilo da ode u Juznu Afriku jer Srbija ima jednog i po napadaca!
Mada,ne vjerujem,suvise su dobri odnosi izmedju FS Srbije i FS Bih da bi jedni drugima krali mlade reprezentativce,vjerujem da ce Misimovic biti zadnji takav prelazak...
Zna li neko da li je ovaj Stojnic sto je otisao u Antaliju Bajin sin i o kakvom je igracu rijec,na kojoj poziciji igra?
da ne bude da te svaku demantujem,ali meni se cini da je ta protiv Rudara 3-2 igrana po prelijepom vremenu a ne po snijegu....mada,nisam siguran...jedino sam siguran da je trebala biti odigrana par dana ranije,bili smo napunili stadion a onda je otkazana zbog magle...BrigateBL je napisao/la:Malo of topica Borac bas ima srece sa zimskim utakmicama i prvi poslijeratni Kup je osvojen u zimskoj atmosferi
prvo je otkazano protic Rudara a onda i odigrana po snijegu 3-2
P.s Mali jeste Bajin, ali ne znam puno o njemu kad bih ga vidio znao bi nesto vise reci jer sam gledao mlade Borca ali sam ih vise pamtio po potezima nego po prezimenima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.