FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Borčevac
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Borčevac » 02 feb 2010, 16:46

VB 1987 je napisao/la:
Borčevac je napisao/la:Eh da se i danas igra bijelom loptom gdje bi nam kraj bio :)
Zamisli, pa još i reflektori...
ma ludilo buraz :D

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 02 feb 2010, 16:49

Kada su uslovi takvi, mislim da niko nema baš puno šanse, a eto tada je to bila Vojvodina...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 02 feb 2010, 16:51

Nećemo više,ionako svi imaju komplekse od nas (niže vrijednosti). :)

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 02 feb 2010, 16:53

Hahahahahahaha, nemoj počinjati, eto ih sada ko kamikaze upadaju odmah...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 02 feb 2010, 16:54

Ma kakvi buraz neće ne smiju.Vidjećeš eto. :D

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 02 feb 2010, 16:57

Borčevac je napisao/la:Ma kakvi buraz neće ne smiju.Vidjećeš eto. :D

Da, Schlager je tu... hehehehehehe znam da nas posmatra, onako kao iz sijenke ;)
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 02 feb 2010, 16:58

VB 1987 je napisao/la:
Borčevac je napisao/la:Ma kakvi buraz neće ne smiju.Vidjećeš eto. :D

Da, Schlager je tu... hehehehehehe znam da nas posmatra, onako kao iz sijenke ;)
Pa da zato i kažem.Ne sme niko da nas bije. ;)

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 02 feb 2010, 17:27

Bilbija zabio za Vosu u prijateljskoj protiv Kosica! :(

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 02 feb 2010, 18:02

Nisam pisao bas dugo na ovoj temi...Samo sam pratio o cemu se raspravlja,i kakve su reakcije na ovu cudnu situaciju u nasem klubu.

Evo najiskrenije,ja ne znam sta da mislim.Nista mi nije jasno.Uprava me nimalo ne cudi,ova kao i prethodne,samo gleda svoju korist,kako da operu sto vise para,kako da zamazu oci navijacima i tako dalje...Za oci mi zapadaju tri katastrofalna poteza:odlazak vanserijskog igraca Bilbije,odlazak super talentovanog Markica,i nedolazak Vladana Grujica!To normalni ljudi ne mogu dopustiti,i stvarno ne vidim smisao toga!Ostali odlasci su manje vise bili neophodni,na primjer Vranjes koji je vec dugo imao zelju da ode,i da ga sad nisu prodali na ljeto bi otisao kao slobodan igrac,a sto se tice Starcevica,Gagule,Babica,ma koliko mi Starcevic bio simpatican,nisu nista posebno pokazali,i ako ce se stvarati evropski Borac takvih igraca se treba kloniti.

Sto se dolazaka tice,kao sto sam vec bezbroj puta rekao,pojacanja su kvalitetna,i ko tvrdi da nisu,neka malo preispita sebe,ALI da li ce ih povrede zaobici,da li ce uci u pravu formu,da li ce se dobro uklopiti u ekipu,da li ce trener dobro uigrati ekipu,od svega toga zavisi nas plasman na kraju sezone,i ako bog da Evropa!

I na kraju samo da jos kazem da ako izgubimo od Laktasa za 25 dana na Gradskom,treba se ponoviti Slavija,ali ne napadati sudije,nego zapaliti svecanu lozu!
Treci put castimo

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 02 feb 2010, 18:44

"Vojvodina igrala nerešeno sa Košicama u Antaliji, gol Nemanje Bilbije iz kornera!"
p.s. drago mi je zbog tog momka..volio big da pogledam taj gol....
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87

"TRECI PUT CASTIMO"

caire
Kontakt:

Post Postao/la caire » 02 feb 2010, 19:10

U prvoj kontrolnoj utakmici na pripremama u Antaliji, fudbaleri Vojvodine odigrali su nerešeno 1:1 sa ekipom Košice iz Slovačke, ali su po igri zaslužili pobedu.

U prvom poluvremenu, trener Vojvodine Branko Sosa Babić pružio je priliku novajlijama - Đurišiću, Nestoroviću, Bilbiji i Adamsu.

Tim Vojvodine u prvom poluvremenu izgledao je ovako: Brkić, Vulićević, Pleč, Đurišić, Nestorović, Medojević, Mitošević, Novaković, Bilbija, Mrđa, Adams.

Upravo u prvih 45 minuta Vojvodina je i postigla gol i to kakav! U 23. minutu pojačanje iz banjalučkog Borca Nemanja Bilbija dao je gol direktno iz kornera, doduše malo uz pomoć vetra!

Slovačka ekipa, koju predvode srpski treneri, Goran Milojević i Žarko Đurović, a u čijim redovima igra i mladi reprezentativac Marko Milinković, izjednačila je u 39. minutu, a strelac je bio Ivan Đoković. Izjednačjući gol Košica postignut je posle kornera, odbrana Vojvodine je loše reagovala, pa je srpski internacionalac lako rešio situaciju.

U drugom poluvremenu Babić je izveo potpuno drugačiji tim: Kesić, Smiljanić, Karan, Lovrić, Faber, Tumbasević, Đurovski, Ađuru,Tadić, Mudrinski (Šušnjar), Katai.

Vojvodina je igrala još bolje u drugih 45 minuta, stvorila je dosta prilika za gol, a pošteno se ispromašivao Aleksandar Katai, koji je imao tri šanse.

Makedonac Danijel Mojsov i Slaven Stjepanović nisu igrali zbog lakših povreda.

Vojvodina sledeću pripremnu utakmicu igra u petak, a protivnik će joj biti češka Sigma.

Hah sta ovo treba da znaci :D
"TREĆI PUT ČASTIMO"

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 02 feb 2010, 19:27

Na pripremama u Antaliji 5 golmana je povedeno :o
ko zna nesto o Denijelu Savicu?
TREĆI PUT ČASTIMO

BrigateBL
Kontakt:

Post Postao/la BrigateBL » 02 feb 2010, 19:34

Zar se protiv Vojvodine nije igralo tad po danu.
Ne sjecam se bas najbolje svih detalja, osim grudvanja na tribinama i pogodjenog policajca :P
Taj Kup nam je donio Tonce svojim odbranama a onda nije branio u finalu he he
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 02 feb 2010, 19:37

Ako Bilbija ovako nastavi,ne bi me zacudilo da ode u Juznu Afriku jer Srbija ima jednog i po napadaca!
Mada,ne vjerujem,suvise su dobri odnosi izmedju FS Srbije i FS Bih da bi jedni drugima krali mlade reprezentativce,vjerujem da ce Misimovic biti zadnji takav prelazak...

Zna li neko da li je ovaj Stojnic sto je otisao u Antaliju Bajin sin i o kakvom je igracu rijec,na kojoj poziciji igra?

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 02 feb 2010, 19:39

BrigateBL je napisao/la:Zar se protiv Vojvodine nije igralo tad po danu.
Ne sjecam se bas najbolje svih detalja, osim grudvanja na tribinama i pogodjenog policajca :P
Taj Kup nam je donio Tonce svojim odbranama a onda nije branio u finalu he he
Nije se igralo po danu,sto je jako cudno,ipak je bio 9 decembar u pitanju,a igrala se nocna utakmica....vjerovatno je termin bio odredjen par dana unaprijed,prije nego je zavaljao taj snijeg....

BrigateBL
Kontakt:

Post Postao/la BrigateBL » 02 feb 2010, 19:45

Malo of topica Borac bas ima srece sa zimskim utakmicama i prvi poslijeratni Kup je osvojen u zimskoj atmosferi
prvo je otkazano protic Rudara a onda i odigrana po snijegu 3-2

P.s Mali jeste Bajin, ali ne znam puno o njemu kad bih ga vidio znao bi nesto vise reci jer sam gledao mlade Borca ali sam ih vise pamtio po potezima nego po prezimenima

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 02 feb 2010, 19:51

BrigateBL je napisao/la:Malo of topica Borac bas ima srece sa zimskim utakmicama i prvi poslijeratni Kup je osvojen u zimskoj atmosferi

P.s Mali jeste Bajin, ali ne znam puno o njemu kad bih ga vidio znao bi nesto vise reci jer sam gledao mlade Borca ali sam ih vise pamtio po potezima nego po prezimenima
kaze drug da je on prespreman igrac,91 god,a kunic mali 93 god platio 20000 km da ide na pripreme :oops:
TREĆI PUT ČASTIMO

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 02 feb 2010, 19:55

Schlager je napisao/la:Ako Bilbija ovako nastavi,ne bi me zacudilo da ode u Juznu Afriku jer Srbija ima jednog i po napadaca!
Mada,ne vjerujem,suvise su dobri odnosi izmedju FS Srbije i FS Bih da bi jedni drugima krali mlade reprezentativce,vjerujem da ce Misimovic biti zadnji takav prelazak...

Zna li neko da li je ovaj Stojnic sto je otisao u Antaliju Bajin sin i o kakvom je igracu rijec,na kojoj poziciji igra?
Koje licemjerstvo, nisam to očekivao od tebe, mislio sam da si korektan :?:
Strauss Junior

BrigateBL
Kontakt:

Post Postao/la BrigateBL » 02 feb 2010, 19:55

Ne znam sta ce pet golmana Starcevic bas nahvali malog susca kaze da je strasni kvalitet, ali dzaba kad nece dobiti priliku.
P.S. Znas li koji je Bajin broj odmah cu ti reci

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 02 feb 2010, 20:02

BrigateBL je napisao/la:Malo of topica Borac bas ima srece sa zimskim utakmicama i prvi poslijeratni Kup je osvojen u zimskoj atmosferi

da ne bude da te svaku demantujem,ali meni se cini da je ta protiv Rudara 3-2 igrana po prelijepom vremenu a ne po snijegu....mada,nisam siguran...jedino sam siguran da je trebala biti odigrana par dana ranije,bili smo napunili stadion a onda je otkazana zbog magle...

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.