FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 02 feb 2010, 15:09

Ibrahimović 466 minuta bez pogotka za Barçu

Nogometaši Barcelone su u nizu od pet pobjeda. Pobijedili su u Kup utakmici Sevillu 1-0, te u prvenstvu Tenerife 5-0, Sevillu 4-0, Valladolid 3-0 i Sporting Gijon 1-0...

Niti jedan od tih četrnaest pogodaka nisu postigle prve napadačke opcije trenera Pepa Guardiole: Ibrahimović i Henry. Posljednji pogodak za Barcelonu je Henry zabio 2. prosinca 2009. godine u pobjedi kod Xereza 2-1.

Šveđanin, pak, čeka pogodak od 5. siječnja kada je na Camp Nou zabio za smanjenje i konačnih 1-2 protiv Seville u prvoj utakmici domaćeg Kupa.

Realizatorski posao na sebe prvenstveno preuzimaju Leo Messi i mladi Pedro, no legenda kluba i nizozemskog nogometa Johan Cruyff ne misli da se time otvara problem u igri Barcelone.

- Svaki napadač upadne u krizu, no i Ibrahimović i Henry silno sudjeluju pri svakom pogotku, posebno tu mislim na Zlatana. Pitanje je dana i utakmice kada će se i njima otvoriti - rekao je Cruyff.
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 02 feb 2010, 16:20

-Barcelona- je napisao/la:
don Ciro je napisao/la:
CRNI_SA je napisao/la:Cesc Fábregas dice adiós al Arsenal para venir al Barça
naslov se munda :mrgreen:
znas li da su jucer zavrsio prelazni rok..a do ljeta ce 99999 puta jos to isto spomenuti,a on ce ostati u Arsenal-u :lol: :lol:
cudo kako nisi rekao da ce otici u real :mrgreen:
nije nam potreban :mrgreen: Silva je bolji i jeftini :lol: :lol:

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 02 feb 2010, 17:25

bolji je jesus navas od obojice ,kakva asistencija negredu za drugi pogodak protiv valencije ono je samo zidane onako uradio jednom . ;)meni david silva nije neki igrac solidan nista vise :roll:
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 02 feb 2010, 17:43

CRNI_SA je napisao/la:bolji je jesus navas od obojice ,kakva asistencija negredu za drugi pogodak protiv valencije ono je samo zidane onako uradio jednom . ;)meni david silva nije neki igrac solidan nista vise :roll:
navas bolji od fabregasa :shock:
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 02 feb 2010, 17:47

CRNI_SA je napisao/la:bolji je jesus navas od obojice ,kakva asistencija negredu za drugi pogodak protiv valencije ono je samo zidane onako uradio jednom . ;)meni david silva nije neki igrac solidan nista vise :roll:
naravno medju 5 najboljih je jesus navas igraca svijeta, opet po meni :roll:[youtube][/youtube] :lol:
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 02 feb 2010, 18:44

cuj solidan :lol: :lol: pa ti samo gledas kako neko postize golove EURO golove..ona je odlican :mrgreen:

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 02 feb 2010, 19:15

CRNI_SA je napisao/la:
naravno medju 5 najboljih je jesus navas igraca svijeta, opet po meni :roll:[youtube][/youtube] :lol:
messi,ronaldo,ibra,iniesta,xavi,kaka,ronaldinho,lampard,villa,higuain,gerard,torres.....................svi nabrojani su bolji od navasa,al kao sto ti kazes PO TEBI je navas u top 5,svak ima pravo na misljenje iako je malo iznenadjujuce :mrgreen:

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 02 feb 2010, 19:26

Jos Navas mora meda da jede 8-) 8-)

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 02 feb 2010, 19:35

moraju ovi iz reala da jedu meda kako ih navas svake godie salje po cevapcice :lol: a ti gore sto si nabrojao te igrace :lol: zamisli da jesus igra u barceloni ili realu cheslesu :o pa tek bi onda bio daleko ispred ostalih ko maradona u svoje vrijeme a jesus mi je jos drazi zato sto nije napustio sevillu i ako je arsenal davao bogatstvo prosle sezone i real 8-) najjace mi je to lampard :lol: najprecjenjeniji igrac svih vremena ;)
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 02 feb 2010, 19:42

CRNI_SA je napisao/la:moraju ovi iz reala da jedu meda kako ih navas svake godie salje po cevapcice :lol: a ti gore sto si nabrojao te igrace :lol: zamisli da jesus igra u barceloni ili realu cheslesu :o pa tek bi onda bio daleko ispred ostalih ko maradona u svoje vrijeme a jesus mi je jos drazi zato sto nije napustio sevillu i ako je arsenal davao bogatstvo prosle sezone i real 8-) najjace mi je to lampard :lol: najprecjenjeniji igrac svih vremena ;)
:mrgreen: ma Marcelo mora isto da jede i meda i pekmeza 8-)

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 02 feb 2010, 19:44

Cescinho4 je napisao/la:
CRNI_SA je napisao/la:moraju ovi iz reala da jedu meda kako ih navas svake godie salje po cevapcice :lol: a ti gore sto si nabrojao te igrace :lol: zamisli da jesus igra u barceloni ili realu cheslesu :o pa tek bi onda bio daleko ispred ostalih ko maradona u svoje vrijeme a jesus mi je jos drazi zato sto nije napustio sevillu i ako je arsenal davao bogatstvo prosle sezone i real 8-) najjace mi je to lampard :lol: najprecjenjeniji igrac svih vremena ;)
Dobro znamo da Arsenal ni za koga ne bi dao veliku svotu novca, a kamoli bogatstvo ;)
Tesko je usprediti Navasa i Cesca. Po meni je Fabreegas puno bolji, al sigurno je i Navas odlican igrac, sve je pitanje ukusa...
ma mislim da kada je arshavin doveden za 25 miliona ako se nevaram :roll: to su te pare koje su bile namjenjene za navasa ali navas je ostao pa je doveden rus 8-) ode ovo u off BARCA NAJBOLJA da nebude off :lol:
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 02 feb 2010, 20:22

Ne znam jel ko spomenuo,al danas je Piqueu rodjendan. ;)

slika
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 02 feb 2010, 20:27

sretan mu rođendan :D
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 02 feb 2010, 20:49

Sretan Rodjendan Pique majstore...

ja mislim da je on jedan od najboljih tehnicara sto se stoperske pozicije tice...
prvo nas je United zajebo kad je njega uzeo, pa smo mi kasnije zajebali Manchestera jer su ga prodali za samo 5 miliona...heheh
neznas ko je koga vise zajebo...hehe
al uglavnom mi smo mogli bolje proci...hehhe
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 02 feb 2010, 20:50

sretan rodjendan piqeu :mrgreen:

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 02 feb 2010, 20:51

-Barcelona- je napisao/la:sretan rodjendan piqeu :mrgreen:
zadnji mu bio......

sala mala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
sretan rodjendan i od mene ;)

JameS 23
Kontakt:

Post Postao/la JameS 23 » 02 feb 2010, 21:19

sretan rodjenadn Pickicu :mrgreen:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 02 feb 2010, 21:52

cjena fabregasa 55 milki :shock:
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 02 feb 2010, 22:33

Ne znam jel Navas među 5 igrača kad se uzmu sve pozicije u razmatranje,al je sigurno među 5 najboljih svjetskih krila.Meni lično uz Gourcuff-a spada u tip onih igrača o kojima se malo priča al su strašno korisni za svoje ekipe.Kad bi prešli u neke jače ekipe(ne kažem da Sevilla i Bordeaux nisu jaki-mislim na marketinški jače ekipe)jednostavno bi eksplodirali.Što se tiče kojeg bi prije Silva-Navas u Barceloni volio vidjet,opredjeljujem se za Navasa jer nama treba zamjena za Henry-a.Pozz svima ;)
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 03 feb 2010, 09:05

navas.....ibrakadabra.......messi :o to bi bio genocid nad ostalim ekipama :?
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.