FK Radnički Lukavac
-
- Kontakt:
Re: FK Radnički Lukavac
Hvala Zlaja, i dal je istina da su puštene već u prodaju ulaznice za Zapadnu tribinu njih 600, i ako jesu gdje se mogu da nabave 

inf. iz prve ruke od nekih igrača Radničkog a koji su iz Tuzle
tačno je da postoje priče kako neko traži da Sloboda dobije u Lukavcu, kako postoje određene radnje i kontakti, prije svih između ljudi koji se vrte u upravama ovih klubova itd...
stav igrača je da njima neko može "narediti" da izgube, da se ne zalažu, da puste, kako hoćete ali isto tako je stav, da ukoliko to stvarno bude traženo od njih, da postoji mogućnost da Radnički "izgubi" sve utakmice do kraja sezone - što bi kao trebala biti neka protumjera
ove informacije donosimo iz prve ruke, dakle, nije nikakvo izmišljanje
ja inače nisam onaj koji vjeruje u te neke teorije, štele i sl. i zato mislim da će utakmica u Lukavcu biti 100% ispravna, poštena a kao takva, nabrijana, borbena i dobra
neka pobijedi bolji
tačno je da postoje priče kako neko traži da Sloboda dobije u Lukavcu, kako postoje određene radnje i kontakti, prije svih između ljudi koji se vrte u upravama ovih klubova itd...
stav igrača je da njima neko može "narediti" da izgube, da se ne zalažu, da puste, kako hoćete ali isto tako je stav, da ukoliko to stvarno bude traženo od njih, da postoji mogućnost da Radnički "izgubi" sve utakmice do kraja sezone - što bi kao trebala biti neka protumjera
ove informacije donosimo iz prve ruke, dakle, nije nikakvo izmišljanje
ja inače nisam onaj koji vjeruje u te neke teorije, štele i sl. i zato mislim da će utakmica u Lukavcu biti 100% ispravna, poštena a kao takva, nabrijana, borbena i dobra
neka pobijedi bolji
Undici stelle - ACM 1899
Nije istina. Ulaznice za sve tribine (po cijeni od 5 KM) će biti puštene u prodaju u nedjelju od 10.00 sati.samolukavac je napisao/la:Hvala Zlaja, i dal je istina da su puštene već u prodaju ulaznice za Zapadnu tribinu njih 600, i ako jesu gdje se mogu da nabave
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
je l' ova lijevo sjeverna tribina?

Nije. To je Istok, desno na fotografiji je Jug, a kontra Juga je Sjever (koji izgleda identicno kao i Jug).
ok, hvala:-)
Ko nezna koja je sjeverna tribina neka ponese kompas...ili ti busolu(rucnu)Zoom088 je napisao/la:Nije. To je Istok, desno na fotografiji je Jug, a kontra Juga je Sjever (koji izgleda identicno kao i Jug).

Ako neko zaboravi kompas imaju ba natpisi na ulazima svake tribine...da se ne izgube ljudi 

-
- Kontakt:
Re: FK Radnicki Lukavac
Slike Juga i Sjevera protiv Željezničara kad je klub slavio 90 godina postojanja_soda_ je napisao/la:jaooo sta smo danas ucinili (H)
tm87

meni je ovo smijesno kao da se folklor igra , neka priredba pa se pozivaju gosti ...Zoom088 je napisao/la:Kao što sam jučer obećao, evo donosim danas saopštenje i smjernice vezano za utakmicu Radnički - Sloboda
PREDSJEDNIK UO FK RADNIČKI: SAOPŠTENJE ZA JAVNOST
naravno da im se uzme kes

nema ovde vise sporta ...
samo pare , pare , pare ...
[youtube][/youtube]
-
- Kontakt:
Pare su svugdje bitne..Koliko uopste prima vas stadion?? Steta sto ova utakmica nece biti na onoj RTVTK mojatv, volio bi pogledat i cut obje skupine.Ako bude vremena i para navrnut cu sa rajom iz Sarajeva u Lukavac, nadam se da ce bit jos slobodni karti za istok-zapad.Vjerujem da ce i vrijeme posluzit. 

Snimak utakmice će biti na RTV Lukavac u ponedjeljak (kablovski sistem BHB i Moja TV), a vidjećemo i na lukavac-x da postavimo cijelu utakmicu.
-
- Kontakt:
I to nije lose..ali uzivo je uzivo
Nadam se da cu imat za corbe i pogledat taj vas komsijski derbi.

je l' istina da je RTVTK htio prenositi tekmu?
Niko se nije javio za prijenos uživo. Lično sam pričao sa ljudima iz sportske redakcije RTVTK a zainteresovanost za ovo nisu iskazali.
Inače, svim medijima su upućeni obrasci za akreditovanje za ovu utakmicu, a veliki broj ih je do sada poslao zahjteve. Biće to fino medijski pokrivena utakmica
.
Inače, svim medijima su upućeni obrasci za akreditovanje za ovu utakmicu, a veliki broj ih je do sada poslao zahjteve. Biće to fino medijski pokrivena utakmica

ebo ovaj RTVTK..ok,,prenosi sve Slobodine domaće utakmice al mogu prošarat malo po kantonu kad Sloboda ne igra na Tušnju..možda njihovo kablo nemože dobacit dalje od Tušnja.. 

OFK Gradina Srebrenik
- Probisvjet
- Kontakt:
Slazem se. Mogli su bar propratiti medjusobne utakmice klubova sa TK gdje god se one igrale.Brcko87 je napisao/la:ebo ovaj RTVTK..ok,,prenosi sve Slobodine domaće utakmice al mogu prošarat malo po kantonu kad Sloboda ne igra na Tušnju..možda njihovo kablo nemože dobacit dalje od Tušnja..
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Sve se to placa..nije dzaba taj prijenos, stavi se na papir sta se dobija a sta gubi tim prijenosom pa se odluci...nisu male pare u igri
. Pozz

1919 <3
-
- Kontakt:
Ma kakav prenos ba, pustite to, nek zaradi Radnički nekih 15 hiljada maraka od ulaznica, jer biće sigurno minimum 3 hiljade gledalaca, ako ne i više 

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma zaradili bi i bez prenosa, a zaradili bi i oni od prenosa, veliko je interesovanje...
jos jednom pohvale domacinu za korektnu organizaciju do sad, valjda sve bude kako treba i u nedjelju na obje strane, a na terenu da mi pobijedimo
..nesto mi je ovo sumnjivo sve, pretiho i prekorektno je sve hahaha
kad ekspolodira u nedjelju
jos jednom pohvale domacinu za korektnu organizaciju do sad, valjda sve bude kako treba i u nedjelju na obje strane, a na terenu da mi pobijedimo

kad ekspolodira u nedjelju

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.