Postao/la SaltCityAttack » 18 mar 2014, 20:05
joksimovic je napisao/la:
Poeseban pozdrav svakom Slobodinom djetetu ,ma gdje ono igralo i ma koliko godina danas ima

nije ovo tema da mi pisemo o tome ali neki momci i nezasluzuju da budu postovani od strane navijaca ..ne pricmao mi care moj o Okanovicu,Osmanhodzicu,Mesanovicu Kuduzovic i ostalim nego o onima koji su sebi dozvolili da na jendom onakvom memorijalnom turniru Mustafa Hukic dize srednjak publici koja je bila izrevoltirana kad je otisao u FK Sarajevo, a on je ako znas potpisao ugovor gdje se dogovorio da ne moze doci nigdje u nijednu ekipu u BiH izuzev Slobode ..nesto slicno kao sto je imao Sarajlic sa Zmajem od Bosne kad je otisao u Sloveniju, pa s enije mogoa prikljuciti Slobodi ok to nije Zmaj odobrio odnosno mi im urucili stadion na koristenje besplatno...onda slag na tortu je ono u Zepcu po onoj mecavi kad s enije znalo da li ce se utkamica i odigrat pa kad su momci dosli da podrze Slobodu pa kad je doticni divljao , a evo ga i sad javno prica kako ce nam noge polomit

.. zbog cega ?.. ispali smo sa njim odnosno nismo se vratili u PL kad smo ga imali jer nije kvlaitet za toga i sta sad trebamo njega dovest a Mujkica otjerat koji je od njega bolji?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987