Ma jock ba kakva prva postava,igrat ce Vladan GrujicAdinjo je napisao/la:Cartman je napisao/la:Pjanic treba u prvu postavu, kakve crne mladje selekcije.
Potpis ko kuca!!!!

Pa nema vise cire i njegovih taktickih mastarija,naravno da ce igrati

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ma jock ba kakva prva postava,igrat ce Vladan GrujicAdinjo je napisao/la:Cartman je napisao/la:Pjanic treba u prvu postavu, kakve crne mladje selekcije.
Potpis ko kuca!!!!
Eto ti ces me uciti kad je igrao Grujic...Evo ti jedan detalj,Grujic je oteo loptu na centru kad je Bajramovic zabio Norvezanima,samo da ti dokazem da pratim reprezentaciju,budi siguran duze nego ti!!!A citiraj mi gdje sam ja to naveo da je on bio pod Cirinom palicom,samo sam naveo da ce sada biti mjesta za Pjanica,jer vjerovatno ce Pape igrati nesto drugaciju formaciju....A Grujic nek predje iz Moss-a u neki veci klub i za njega ce biti mjesta u reprezentaciji iako cisto sumnjam al et...Drag mi je igracharishp je napisao/la:Vladan Grujic sa Bajramovicem je odlicno igrao u repci i sasvim dobro ispunjavao svoje zadatke.
Nikad i nije bio pod Cirinom palicom sad sto ovaj nije uspio u klubovima to je druga prica.
Ali na igru u repci nema mu se sta prigovoriti ko god je pratio repku moze i potvrditi.
Uostalom Gruja je bio jedan od boljih i u mladoj pogotovo kad su Njemacku poderali sa 5-1.
P.S Nigdje poredjenje pa eto ti.
To sam i vidio. Treba ga pratit, valjda ce se brzo ustelit.steve-o je napisao/la:cocalic na klupi panioniosa protiv olympiakosa!
Taj Moss je bankrotirao i trenutno je on bez kluba. A u zadnje vrijeme je bio na klupi i u Mossu.demir44 je napisao/la:Eto ti ces me uciti kad je igrao Grujic...Evo ti jedan detalj,Grujic je oteo loptu na centru kad je Bajramovic zabio Norvezanima,samo da ti dokazem da pratim reprezentaciju,budi siguran duze nego ti!!!A citiraj mi gdje sam ja to naveo da je on bio pod Cirinom palicom,samo sam naveo da ce sada biti mjesta za Pjanica,jer vjerovatno ce Pape igrati nesto drugaciju formaciju....A Grujic nek predje iz Moss-a u neki veci klub i za njega ce biti mjesta u reprezentaciji iako cisto sumnjam al et...Drag mi je igracharishp je napisao/la:Vladan Grujic sa Bajramovicem je odlicno igrao u repci i sasvim dobro ispunjavao svoje zadatke.
Nikad i nije bio pod Cirinom palicom sad sto ovaj nije uspio u klubovima to je druga prica.
Ali na igru u repci nema mu se sta prigovoriti ko god je pratio repku moze i potvrditi.
Uostalom Gruja je bio jedan od boljih i u mladoj pogotovo kad su Njemacku poderali sa 5-1.
P.S-Nemoj molim te ubuduce trcati pred rudu![]()
![]()
demir44 je napisao/la:Eto ti ces me uciti kad je igrao Grujic...Evo ti jedan detalj,Grujic je oteo loptu na centru kad je Bajramovic zabio Norvezanima,samo da ti dokazem da pratim reprezentaciju,budi siguran duze nego ti!!!A citiraj mi gdje sam ja to naveo da je on bio pod Cirinom palicom,samo sam naveo da ce sada biti mjesta za Pjanica,jer vjerovatno ce Pape igrati nesto drugaciju formaciju....A Grujic nek predje iz Moss-a u neki veci klub i za njega ce biti mjesta u reprezentaciji iako cisto sumnjam al et...Drag mi je igracharishp je napisao/la:Vladan Grujic sa Bajramovicem je odlicno igrao u repci i sasvim dobro ispunjavao svoje zadatke.
![]()
Ti onda sam sebe pobijas svojim pisanjem.Ako vec pricas o rudi.demir44 je napisao/la:Eto ti ces me uciti kad je igrao Grujic...Evo ti jedan detalj,Grujic je oteo loptu na centru kad je Bajramovic zabio Norvezanima,samo da ti dokazem da pratim reprezentaciju,budi siguran duze nego ti!!!A citiraj mi gdje sam ja to naveo da je on bio pod Cirinom palicom,samo sam naveo da ce sada biti mjesta za Pjanica,jer vjerovatno ce Pape igrati nesto drugaciju formaciju....A Grujic nek predje iz Moss-a u neki veci klub i za njega ce biti mjesta u reprezentaciji iako cisto sumnjam al et...Drag mi je igracharishp je napisao/la:Vladan Grujic sa Bajramovicem je odlicno igrao u repci i sasvim dobro ispunjavao svoje zadatke.
![]()
Pa nije puno bolji od njih,ako je nekad bio,sad sigurno nije!!!Jer makar bi se vratio u Sarajevo da je dobar...E a kad se sjetim njegovih intervjua kad je otisao iz Sarajeva,Moss je jedan od Bogatijih klubova u Norveskoj,predsjednik zeli da napravi stabilnog premijerligasa od ovog kluba,hahaha...Jest providanharishp je napisao/la:Ti onda sam sebe pobijas svojim pisanjem.Ako vec pricas o rudi.demir44 je napisao/la:Eto ti ces me uciti kad je igrao Grujic...Evo ti jedan detalj,Grujic je oteo loptu na centru kad je Bajramovic zabio Norvezanima,samo da ti dokazem da pratim reprezentaciju,budi siguran duze nego ti!!!A citiraj mi gdje sam ja to naveo da je on bio pod Cirinom palicom,samo sam naveo da ce sada biti mjesta za Pjanica,jer vjerovatno ce Pape igrati nesto drugaciju formaciju....A Grujic nek predje iz Moss-a u neki veci klub i za njega ce biti mjesta u reprezentaciji iako cisto sumnjam al et...Drag mi je igracharishp je napisao/la:Vladan Grujic sa Bajramovicem je odlicno igrao u repci i sasvim dobro ispunjavao svoje zadatke.
![]()
![]()
Njega si od toliko igraca naveo kao da je Kerkez ili Jakirevic.
@sahbaz ''rudo'' moja,pa gdje si ti
Naravno da se slazem s tobom,niko ga nije ni blatio,zato sto se Gruja uvjek s ponosom odazivao u reprezentaciju i hvala mu na tome...Zasluzio je svako postovanje...Samo sam konstatovao da je trenutno totalno van dometa reprezentacije i da ne moze uci u nju!!!A ne mora znaciti da opet nece,ko zna...DeepPurple je napisao/la:zato se trenutno i ne poziva.ali stvarno poredjenja su nigdje ni sa cim.
jakirevic,kerkez i takvi su upamceni kao najveci promasaji u repci dok to nije bio slucaj sa grujicem.
sve i jednu utakmicu je odigrao korektno barem u repci.
nebitno na klubove i ostalo sta je uspio ili ne, ali sto se repke tice smijesno i dvolicno ga je uopste blatiti.
evo presao je Grujic iz Moss-a u veci klub, danas potpisao za Laktasedemir44 je napisao/la:Eto ti ces me uciti kad je igrao Grujic...Evo ti jedan detalj,Grujic je oteo loptu na centru kad je Bajramovic zabio Norvezanima,samo da ti dokazem da pratim reprezentaciju,budi siguran duze nego ti!!!A citiraj mi gdje sam ja to naveo da je on bio pod Cirinom palicom,samo sam naveo da ce sada biti mjesta za Pjanica,jer vjerovatno ce Pape igrati nesto drugaciju formaciju....A Grujic nek predje iz Moss-a u neki veci klub i za njega ce biti mjesta u reprezentaciji iako cisto sumnjam al et...Drag mi je igracharishp je napisao/la:Vladan Grujic sa Bajramovicem je odlicno igrao u repci i sasvim dobro ispunjavao svoje zadatke.
![]()
Bio je uigravan da počne u prvih 11, najavljen i u grčkim medijima u startnoj postavi, a onda su promijenili trenera i ovaj ga novi levat ostavio na klupi. I prošlo kolo se zagrijavao da uđe, ali su gubili, pa nije imalo mnogo smisla uvoditi stopera. Inače, Panioniosu mangupski škripi u odbrani u zadnje vrijeme. A protiv Olympiakosa im je poništen čist gol i sudija nije svirao dva Melbergova penala.soko je napisao/la:To sam i vidio. Treba ga pratit, valjda ce se brzo ustelit.steve-o je napisao/la:cocalic na klupi panioniosa protiv olympiakosa!
I Husejinovic je bio na klupi Werdera. Samo imaju 2-3 povrede u sredini pa mozda zato.
Bruka. Sjecam se neke izjave od malog da bi igrao za Bih. Jel tacno?Posavina je napisao/la:Mario Gavranović(20) je prešao iz Xamaxa u Schalke 04 za 700.000 €. Mario igra za švicarsku reprezentaciju U-21.
moze li ovaj mali igrati za BiH?? pitam jer je vec igrao za mladu repku svice a i hrvati ga zele..Posavina je napisao/la:Mario Gavranović(20) je prešao iz Xamaxa u Schalke 04 za 700.000 €. Mario igra za švicarsku reprezentaciju U-21.
moze ako ga pokusamo dovesti. Roditelji su iz Gradaccasteve-o je napisao/la:moze li ovaj mali igrati za BiH?? pitam jer je vec igrao za mladu repku svice a i hrvati ga zele..Posavina je napisao/la:Mario Gavranović(20) je prešao iz Xamaxa u Schalke 04 za 700.000 €. Mario igra za švicarsku reprezentaciju U-21.
Dobra stvar, meni se cini da Xamax sad ima samo dva napadaca. A jedan od njih je Aganovic. Sad bi on trebao dobiti bolju sansu, proslu sezonu je ulazio sa klupe.Posavina je napisao/la:Mario Gavranović(20) je prešao iz Xamaxa u Schalke 04 za 700.000 €. Mario igra za švicarsku reprezentaciju U-21.
Trenutno korisnika/ca: mosarajvosa83, zaostrog i 18 gostiju.