Seo u razgovoru

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
fedeltafrotta je napisao/la:da jese jede sudzuku ne bi se povrijedio
Majstor, 28 Marta davne 2013-eKOLASINAC je napisao/la:momak je legenda koji ce postati najbolji lijevi bek u historiju reprezentacije bosne i hercegovine objesite me ako se to ne dogodi
Kakva teorija..Juventinisimo je napisao/la:Svako ko je igrao ili igra fudbal ZNA da se onako sa ispruzenom nogom NE MOZE niti ce ikada moci graditi lopta...ondje da je naletio bilo koji igrac povrijedio bi Jesea...nemas stabilnost ,nemas snagu,ko god da naleti u trku "raznijece" te....takvih startova svakodnevno ima koliko hoces..
Zao mi je Jesea ali Seo nije kriv ni najmanje...
A preko njega primili najmanje 4 gola u ovom dvomeču, a moglo je biti i više. Bale ga izvozo, noćne more ima od njega.Sheyi je napisao/la:Majstor, 28 Marta davne 2013-eKOLASINAC je napisao/la:momak je legenda koji ce postati najbolji lijevi bek u historiju reprezentacije bosne i hercegovine objesite me ako se to ne dogodi
Oooo sidje anceloti,kako je bilo na bernabeu,kako je mali jese?anonymousHD je napisao/la:A preko njega primili najmanje 4 gola u ovom dvomeču, a moglo je biti i više. Bale ga izvozo, noćne more ima od njega.Sheyi je napisao/la:Majstor, 28 Marta davne 2013-eKOLASINAC je napisao/la:momak je legenda koji ce postati najbolji lijevi bek u historiju reprezentacije bosne i hercegovine objesite me ako se to ne dogodi
Najmanje 14, nisi dobro pratio. Još kad dodamo i Bayern...anonymousHD je napisao/la:A preko njega primili najmanje 4 gola u ovom dvomeču, a moglo je biti i više. Bale ga izvozo, noćne more ima od njega.Sheyi je napisao/la:Majstor, 28 Marta davne 2013-eKOLASINAC je napisao/la:momak je legenda koji ce postati najbolji lijevi bek u historiju reprezentacije bosne i hercegovine objesite me ako se to ne dogodi
Nisi me razumio..rekao sam takvih startova(ne povreda) ima koliko hoces...znaci "sudar" igraca..tijelo u tijelo..odgledaj jednu utakmicu pa prebroj koliko ih bude..budi siguran nece biti mali broj..ZutiMrav je napisao/la:Kakva teorija..Juventinisimo je napisao/la:Svako ko je igrao ili igra fudbal ZNA da se onako sa ispruzenom nogom NE MOZE niti ce ikada moci graditi lopta...ondje da je naletio bilo koji igrac povrijedio bi Jesea...nemas stabilnost ,nemas snagu,ko god da naleti u trku "raznijece" te....takvih startova svakodnevno ima koliko hoces..
Znaci takvih startova imamo svakidan i bruku povr. igraca ni manje ni vise..
6mj.
Druze nije ovo sudar igraca.Juventinisimo je napisao/la:Nisi me razumio..rekao sam takvih startova(ne povreda) ima koliko hoces...znaci "sudar" igraca..tijelo u tijelo..odgledaj jednu utakmicu pa prebroj koliko ih bude..budi siguran nece biti mali broj..ZutiMrav je napisao/la:Kakva teorija..Juventinisimo je napisao/la:Svako ko je igrao ili igra fudbal ZNA da se onako sa ispruzenom nogom NE MOZE niti ce ikada moci graditi lopta...ondje da je naletio bilo koji igrac povrijedio bi Jesea...nemas stabilnost ,nemas snagu,ko god da naleti u trku "raznijece" te....takvih startova svakodnevno ima koliko hoces..
Znaci takvih startova imamo svakidan i bruku povr. igraca ni manje ni vise..
6mj.
Ima milion gorih startova od ovakvih pa se nista ne desi...ovo je samo bila(na zalost) nesreca..
Slijedeci puta kad izadjes igrati fudbala..i nadjes se u slicnoj situaciji..probaj da se na takav nacin zagradis pa ces osjetiti...uostalom mozes i bez toga...u svojoj sobi..namjesti se kako je i Jose(bez stabilnosti) i neka te neko samo malo udari..pa ces vidjeti o cemu ti pricam..pa onda samo"zamisli" da te neko tako "poklopi" u trku..
Ne treba se nikada radovati tuđoj nesreći, jer se može vratiti, duplo gore. Seo starto, desi se, šta sad raditi, ali ovako govoriti tenk ovo ono, ne ide to brate moj. Pepe da je ovako nekog udario, da ga je izbacio sa terena u zatvor bi ga strpali. Samo govorim...drummer je napisao/la:Oooo sidje anceloti,kako je bilo na bernabeu,kako je mali jese?
Realno,nije nista bilo,obican faul koji cak nije sankcionisan ni zutim kartonom.Namjere nigdje nema da se povrijedi igrac,stavise najbezbolniji prekrsaj je guranje tijelom.Nesretan splet okolnosti,na zalost desava se,fudbal je takva igra.Seo nije kriv ni sekunde.anonymousHD je napisao/la:Ne treba se nikada radovati tuđoj nesreći, jer se može vratiti, duplo gore. Seo starto, desi se, šta sad raditi, ali ovako govoriti tenk ovo ono, ne ide to brate moj. Pepe da je ovako nekog udario, da ga je izbacio sa terena u zatvor bi ga strpali. Samo govorim...drummer je napisao/la:Oooo sidje anceloti,kako je bilo na bernabeu,kako je mali jese?
@NoName, naravno, upravu si.