Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
[youtube][/youtube]
no fuckin way da je bilo ikakve namjere ovdje.
A Isco bi se trebao konacno uozbiljiti igracki, shvatiti da ne igra više za Malagu (vec za Real koji mu nece puno trpiti te djecije bolesti) ili ce postati ubrzo još jedan u nizu "velikih talenata koji su mnogo obecavali".
no fuckin way da je bilo ikakve namjere ovdje.
A Isco bi se trebao konacno uozbiljiti igracki, shvatiti da ne igra više za Malagu (vec za Real koji mu nece puno trpiti te djecije bolesti) ili ce postati ubrzo još jedan u nizu "velikih talenata koji su mnogo obecavali".
Isao je na igraca. Ko to ne vidi..
Klepio ga posljedice su...
Eto Jese nije spreman
Sto nije Di Mariju
niko njega nikad da iznese..

Klepio ga posljedice su...

Eto Jese nije spreman

Sto nije Di Mariju

Prvi amidza bubi ga Tino Sven
Kako te više nije stid... pa onda dođi na temu reprezentacije i kmeči...ZutiMrav je napisao/la:Isao je na igraca. Ko to ne vidi..![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Jezik pregriz'o.ZutiMrav je napisao/la:Sto nije Di Marijuniko njega nikad da iznese..
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
ACL povrede se obicno dese slucajno , bez ikakvog kontakta , nema pravila.
Posto je bilo u trecoj minuti , nije bio sigurno adekvatno zagrijan pa je i to mozda doprinijelo da iskoci tako lako.
Start obican kakvih ima milion
nezgodan polozaj tijela/noge i belaj.
Al nije smak svijeta , za kosarkase ove povrede nisu opasne ko prije(a po njih su mnogo teze i rehabilitacija je duza)
Jese bi mogao biti potpuno spreman za pocetak sljedece sezone.
Valjalo bi da odradi i ova 2 mjeseca do kraja i da konkurira za reprezentaciju , nego sto ce morati se od sutra druziti sa teretanom i jacati misice , al ima vremena za njega da se vrati jos bolji nego prije.
Posto je bilo u trecoj minuti , nije bio sigurno adekvatno zagrijan pa je i to mozda doprinijelo da iskoci tako lako.
Al nije smak svijeta , za kosarkase ove povrede nisu opasne ko prije(a po njih su mnogo teze i rehabilitacija je duza)
Jese bi mogao biti potpuno spreman za pocetak sljedece sezone.
Valjalo bi da odradi i ova 2 mjeseca do kraja i da konkurira za reprezentaciju , nego sto ce morati se od sutra druziti sa teretanom i jacati misice , al ima vremena za njega da se vrati jos bolji nego prije.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Consigliere
- Kontakt:
Ja ne znam sta si ti citaoDzoni je napisao/la:Zbog cega trajni ban Boga ti?Consigliere je napisao/la:Potvrda da su otisli ligamenti![]()
Njemu brz oporavak, @Ricku trajni ban.
Zato sto je Kolasinca nazvao glavonjom?

Napisati ovo bh. reprezentativcu na .ba forumu, za prekrsaj koji uopste nije bio ni grub ni namjeran, za povredu koju sam sebo mozes nanijeti, a ciji se stepen u tom trenutku nije tacno ni znao.RickBlaine je napisao/la:Puu yebo mu bog mater seljacku. U utakmici od nikakvog znacaja ova neandertalna kurrcina ide svom snagom na Jesea. Ni gram mozga.Jese 4-6 meseci van terena, ligamenti. Ali treba sačekati službenu povredu. Pu **** ti život!!

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
-
- Kontakt:
Napokon, bravo.Raul_64 je napisao/la:ACL povrede se obicno dese slucajno , bez ikakvog kontakta , nema pravila.
Ronaldo - Isco - Bale
+1Amar Dzeko je napisao/la:Napokon, bravo.Raul_64 je napisao/la:ACL povrede se obicno dese slucajno , bez ikakvog kontakta , nema pravila.
Nije ti ovo tema Safet i Sead Susic.Virtu4l je napisao/la:Kako te više nije stid... pa onda dođi na temu reprezentacije i kmeči...ZutiMrav je napisao/la:Isao je na igraca. Ko to ne vidi..![]()

Daj ba.Pogledajte mu face glupe.Nit vidi loptu,nit pokušava doći do lopte.I sve to u drugoj minuti u uzvratu u kojem nemaju šanse proći dalje

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Ovom papku odmah ban, **** te niti ga je Seo namjerno udario , jos se izvinuo poslije i on ce nekome bog mater .Consigliere je napisao/la:Ja ne znam sta si ti citaoDzoni je napisao/la:Zbog cega trajni ban Boga ti?Consigliere je napisao/la:Potvrda da su otisli ligamenti![]()
Njemu brz oporavak, @Ricku trajni ban.
Zato sto je Kolasinca nazvao glavonjom?![]()
Napisati ovo bh. reprezentativcu na .ba forumu, za prekrsaj koji uopste nije bio ni grub ni namjeran, za povredu koju sam sebo mozes nanijeti, a ciji se stepen u tom trenutku nije tacno ni znao.RickBlaine je napisao/la:Puu yebo mu bog mater seljacku. U utakmici od nikakvog znacaja ova neandertalna kurrcina ide svom snagom na Jesea. Ni gram mozga.Jese 4-6 meseci van terena, ligamenti. Ali treba sačekati službenu povredu. Pu **** ti život!!![]()
![]()
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Pustite sliku, nije doslo do povrede u ovoj situaciji, nego prilikom Seinog pada na koljeno.
Da je zelio da ga povrijedi sigurno bi nasao drugi nacin, a ne pad na koljeno. Nesretna situacija i to je sve. Da nije pao na njega nista se ne bi desilo,
Da je zelio da ga povrijedi sigurno bi nasao drugi nacin, a ne pad na koljeno. Nesretna situacija i to je sve. Da nije pao na njega nista se ne bi desilo,
Kolasinac ovako igra, ovo jeste njegov stil i to zna svako go da gleda pobogu. Dosta zara, temperamentnosti i grubosti a malo pameti, nazalost veceras je Jese stradao i zaista mi ga je zao. Sada, dali je namjerno ili nije mozemo naglabati do sutra. Start sam po sebi mozda i jeste bio na igraca u zaru borbe ali ne vjerujem da je ciljao da ga odvoji s terena i do pola godine, tesko da mozes imati mozga i to tvrditi. Ipak, kako god, nimalo lijep potez naseg reprezentativca.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- Mesut Ozil 10
- Kontakt:
Razbicemo Barcelonu k'o Jedinstvo Slobodu 

Tata Ciro sine.Mesut Ozil 10 je napisao/la:Razbicemo Barcelonu k'o Jedinstvo Slobodu
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Mislim da su se Portillo i Mandrax kladili. Ne znam uslove opklade, ali Portillo je banovan, tako da... 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
jesmo se smirili i prespavali jeseovu povredu? 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Ibracadabra
- Kontakt:
Je li niz nepobjedivosti prešao brojku od 30 utakmica ?
"Swedish style? No. Yugoslavian style? Of course not. It has to be Zlatan-style."
#CFC Pride of London.
#KING James!!
#CFC Pride of London.
#KING James!!
Nije sa mnom, ja se više sa njim ne kladim. Nikad ne ispoštuje opkladu, znaš i sam.Monolog je napisao/la:Mislim da su se Portillo i Mandrax kladili. Ne znam uslove opklade, ali Portillo je banovan, tako da...

Možeš ga slobodno zapisat', jer se isti prekida iduće kolo, tačnije u nedjelju.Ibracadabra je napisao/la:Je li niz nepobjedivosti prešao brojku od 30 utakmica ?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.