Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sead Kolašinac
Ja dok sam citao komentare, mislio sam da je Kolasinac trcao u Jesea, a ne da je Jese odlucio da postavi ledja Kolasincu, koji je bio u punom sprintu, sta je on ocekivao da ce se desiti? Da ce Kolasinac odluciti zaigrati preskake, pa ga preskociti?
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
Oj sta kukate za malim ko' da vam je rod rodjeni...
GGMU!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!
Zao mi momka, ali ne treba kriviti Sea, svakako da nije bilo nikakve lose namjere. Duel ko duel.
Inace, momciluka solidno odigrao. Imao je par finih poteza, par losih, ali za jednog 20-godisnjaka na Bernabeu dobar. Za 2-3 godine masina.
Inace, momciluka solidno odigrao. Imao je par finih poteza, par losih, ali za jednog 20-godisnjaka na Bernabeu dobar. Za 2-3 godine masina.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- _forzamilan_
- Kontakt:
Što se taj Jesse bode sa rogatimemir18 je napisao/la:Debil glavati posla momka na pauzu od 6 mjeseci fuj

Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Neka Jese pređe ovdje, tu sigurno nema duela i igra se nježno. Samo ruši Seo, ko mu je kriv što nema kuveta u sebi.

DRUG NEBI TI PUNCA
steta promasi metu..trebao je kakvog argentinca zaganjati.
Odigrao je dosta dobro..ipak ima tek 20 god, a igra protiv Reala bez pardona..sto se kaze naski, ima m***!!!

Dočekaše ovi s margine, koliko-toliko legitimnu priliku da da popljuju Seada, zato što je Sead.
mozda jese malo misice sad kad je na pauzi nabavi.
the hulk is unstoppable.
the hulk is unstoppable.
-
- Kontakt:
Ovakvi dueli u Engleskoj su sasvim normalna pojava,to sto je Seo jaci od Spanskog igracica 200x to je Jeseova krivica,previse labavo se postavio,a Seo bio u punom trku,covjek je ko tenk,samljeo ga,a nije htio. Rusilac.
POSEREM SE I PAPETOLJUPCIMA,I PAPETU U USTA.
kako gledam na twitter kako spanci pljuju na njega. Hahahahahahahaha **** klasicni.
Ovo se moze sutra desiti Seji.. sta onda jer i Jese izgleda cvrst.bagrcavi je napisao/la:Neka Jese pređe ovdje, tu sigurno nema duela i igra se nježno. Samo ruši Seo, ko mu je kriv što nema kuveta u sebi.
Hajd da je Di Mariju

Jese imao finu buducnost u Realu

Prvi amidza bubi ga Tino Sven
- _forzamilan_
- Kontakt:
Ko je kriv Jesseu što ima noge ko grančice. Da je Sejo ovako startovao na Drogbu ili Ibrahimovića ovo se ne bi desilo. Ovakvih i gorih startova ima na svakoj utakmici koliko hoćeš. Ovo je nesretan slučaj i normalno je da je svakom normalnom žao kad se desi ovako nešto ali fudbal je kontakt sport ovakvih stvari bilo je mnogo i bit će ih, to je dio sporta.andro234 je napisao/la:Koji idioti ovdje pisu,njima drago sto jedan od najvecih svjetskih talenata nece moc igrat 6 mjeseci i jos se nasladuju
al bitno da se protiv ove panjine nista nesmje rec
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Meni ovo nije vrijedno ponosa i nekog uzdizanja jbt pa Jese je imao odlicnu sezonu iza sebe. Kad Chiellini polomi Mireta onda je konj i ostalo a kad neko nas polomi nekog igraca onda je "stijena" i slicno. Kako god, velika steta.
Dan danas spominjete Boatenga i govorite kako je sprijecio Vedada u razvoju a ovdje uzdizete ovu nesrecu.
Dan danas spominjete Boatenga i govorite kako je sprijecio Vedada u razvoju a ovdje uzdizete ovu nesrecu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Mora se priznati da je Seji bilo cilj igraca udariti.. 

Prvi amidza bubi ga Tino Sven
Saurman@ i slicni njemu...
ne rise te! vidis da cojk za start nije dobio ni zuti...malo jaci duel i sta sad...desaavaju se stalno u zaru borbe...
iz 10000...ovakvih duela ce izaci tek jedan povrijedjen igrac - jesse...eno strootmana maltene niko nije ni pipnuo, pa frajer nastrada 9 mjeseci...jednostavno se desi...nesreca...
i gradjenje mu je bilo nidje veze...
ja sad upravo s termina...citam ovdje, kontam kolasinac mu uletioo klizeci s 3 noge (kako neki pisu)...kad ono tek malo jaci duel...
ne rise te! vidis da cojk za start nije dobio ni zuti...malo jaci duel i sta sad...desaavaju se stalno u zaru borbe...
iz 10000...ovakvih duela ce izaci tek jedan povrijedjen igrac - jesse...eno strootmana maltene niko nije ni pipnuo, pa frajer nastrada 9 mjeseci...jednostavno se desi...nesreca...
i gradjenje mu je bilo nidje veze...
ja sad upravo s termina...citam ovdje, kontam kolasinac mu uletioo klizeci s 3 noge (kako neki pisu)...kad ono tek malo jaci duel...
Nasladjivati se necijoj povredi nije fino, pogotovo ne ako taj neko nece igrati protiv nase reprezentacije. To se u potpunosti slazem.andro234 je napisao/la:Koji idioti ovdje pisu,njima drago sto jedan od najvecih svjetskih talenata nece moc igrat 6 mjeseci i jos se nasladuju
Svakako nije fino ni sportski cak i kad bi igrao protiv nas, ali ipak, da je u pitanju neki Argentinac, svakako bi bilo donekle razumljivo, iako jos uvijek nesportski.
Ipak, nazivati naseg Kolasinca panjinom je mnogo gore. Dakle, ako su oni idioti, ti si jos veci idiot.
Sejo nije namjerno uradio ovo sto je uradio!
P.S. Boli nas qrac za igracima "vaseg" Reala, pogotovo na temi "naseg" Seje!
Zadnja izmjena: SamoZeljo, dana/u 18 mar 2014, 23:19, ukupno mijenjano 1 put.
Ovdje pišu navijači najdraže nam Bosne i Hercegovine.andro234 je napisao/la:Koji idioti ovdje pisu,njima drago sto jedan od najvecih svjetskih talenata nece moc igrat 6 mjeseci i jos se nasladuju
Nije mi drago što je momak povrijeđen, a siguran sam da nije ni Seadu, al najbitnije je da nije bilo namjere. Veliki nesrazmjer u snazi!
Meni su gadni idioti koji glorifikuju pojedince, koji podišu mase uzvikujući fašističke povike. Oni mi se gade!
To može podržavati samo stoka, nikad insan!
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Ovog covjek zovemo rusilac od majstorovih vremena. A tek danas pokazuje kao pravi Rusilac i momcirluk koji je zasluzio to ime.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Muški duel i povrede su uvijek moguće. Seo ovdje nije ništa kriv, jednostavno igrač Real-a nije imao sreće jer je bio u raskoraku zbog čega su i ligamenti otišli.
Želim mu što brži oporavak.
Želim mu što brži oporavak.