Izet Hajrovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Re: Izet Hajrovic
Igra lijevo krilo
Galatasaray ne moze dati gola do prekosutra kad bi igrali.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I to im je malo...admir1991 je napisao/la:Galatasaray ne moze dati gola do prekosutra kad bi igrali.

Definitivno nikakve ideje, a ni mogućnosti nemaju da nešto urade...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Kako ce dati gol kad Drogba igra za Celsi a ne za Galatu... Trebao ga je odmah izbaciti u prvom poluvremenu... Ako mu se ne igra protiv Celsija bolje da je pustio nekog ko ce se boriti a hodati ko baba po terenu...
nema muda da ga izbaci kosto je naseg izeta prosli put...pisaj trenere koji nemaju mudamujdza je napisao/la:Kako ce dati gol kad Drogba igra za Celsi a ne za Galatu... Trebao ga je odmah izbaciti u prvom poluvremenu... Ako mu se ne igra protiv Celsija bolje da je pustio nekog ko ce se boriti a hodati ko baba po terenu...
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Drogba je trebao biti zamijenjen u 15 minuti,jer se iz aviona vidjelo da mu se ne igra protiv Chelsea...O Izetu se nema sta reci,jer nije ni imao prostora da nesto uradi,a ni vremena,a realno da je igrao i 90 min nebi nista mogao uradit,jer je Mourinho postavio sjajno taktiku..
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Duboko sazalijevam insane poput tebe...nemam vise sta za reci...jer si ti sve rekao...AL' O SEBIlegenda reala je napisao/la:nema on šta snositi nije on kriv što je Džeko pizda, zvijezda sve ima, ponaša se gore nego dijete od tri godine kad mu neko uzme igračku
šta je Izet pretrpio kad je došao i onako hladno uđe i zabije golčinu, pa Džeko hoće da plače kad mu deset levata viče Džeko napolje
Sultanijo, kaj se uzbuđuješ.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Za razliku od tebe, ja imam vaznijih stvari u zivotu, a ne za dangubljenje ovdje na forumu poput tebe...Virtu4l je napisao/la:Sultanijo, kaj se uzbuđuješ.
samo uzivaj...valjda ces pronaci smisao svog zivota...
Hoceli strucnjak imati muda da ostavi Izeta bez SP.
Izet ne igra za klub, sjedi na tribi, klupi a kad igra to je 15 min.
Strucnjak rece za ovaj put tj. za SP samo standardne
znaci Kvrzic, Visca, Tino Sven...
Ama pet godina da ne ustane iz kreveta Izet je za ove Maradona.

Izet ne igra za klub, sjedi na tribi, klupi a kad igra to je 15 min.
Strucnjak rece za ovaj put tj. za SP samo standardne

Ama pet godina da ne ustane iz kreveta Izet je za ove Maradona.
Zadnja izmjena: ZutiMrav, dana/u 19 mar 2014, 00:04, ukupno mijenjano 1 put.
Prvi amidza bubi ga Tino Sven
- legenda reala
- Kontakt:
Jasmine jesi to tihurem je napisao/la:Za razliku od tebe, ja imam vaznijih stvari u zivotu, a ne za dangubljenje ovdje na forumu poput tebe...Virtu4l je napisao/la:Sultanijo, kaj se uzbuđuješ.
samo uzivaj...valjda ces pronaci smisao svog zivota...

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
je li na mene mislis ?legenda reala je napisao/la:Jasmine jesi to tihurem je napisao/la:Za razliku od tebe, ja imam vaznijih stvari u zivotu, a ne za dangubljenje ovdje na forumu poput tebe...Virtu4l je napisao/la:Sultanijo, kaj se uzbuđuješ.
samo uzivaj...valjda ces pronaci smisao svog zivota...![]()

- Juventinisimo
- Kontakt:
Da se igralo dva dana Galata do gola ne moze prici...rasuo ih Murinjo k'o rizu..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Zao mi Izeta, bilo bi bolje da je neki nas igrac isao u klub gdje Mancini koji je defanzivac. Mancini kad vodi ekipu toliko su dosadni u napadu i danas se to vidlo. Nadam se poslje SP da Mancini ide ili da Izet nadze drugi klub. Najgora stvar i kad je 2-0 imas jos shansu ali oni igrali gore nego mi protiv Egipta.
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
MA sredina nista nije valjala pocevsi od onog kapitena pa Sneijder Jilmaz jedino MElo se borio..Izet nista nije pokazo niti je mogao jedino sto sma ocekivo kad je primio loptu na livom krilu i da se okrene neko ga saplete i izbi mu loptu tad mi je zao bilo volio bi d je tu jedno mprosoa igraca da napravi neku fintu al eto..
Hajrović u 1. postavi 

YESSSSSSSSSSSSSSHariTz je napisao/la:Hajrović u 1. postavi
Dajte neki link...
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, jasmin10 i 45 gostiju.