Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
5-6 kornera na lajvu i u 93 min oni 7 napraveHeller je napisao/la:Haj Češki još jedan korner
To si u pravu, mali su igrači u BiH da bi "dilali" dojave (pogotovo za neku siću na fb) ...BABADZO je napisao/la:Nikad mi nece bit jasno kako mozete vjerovati u dojave,cak i da je namjesteno recimo brazilska ili argentinska ta liga,stvarno mislis da ta infoormacija dodje nekom tamo liku iz bosne ili srbije :S Budite realni malo.
99.99% da je lažno. Vidim link što si stavio, odem na stranicu i malo pregledam slike, kad tiket od premiera, provjerim kod i nema tiketa (a premier svoje tikete dugo drži u bazi)... U svakom slučaju, ostavi se toga!Brezovac je napisao/la:JEl moze pitanje jedno ko se razumije u ovo, dal je ovaj tiket ispravan, i dal su istine sto ovaj lik pogadja? svake sedmice ubacuje dobitne tiketepa me zanima imal istine ovde..ja ne vjerujem al eto ako ima neko ko se razumije nek mi kaze.
Hvala
" onclick="window.open(this.href);return false;
jos nisam sebi dosao....johnnyyK je napisao/la:ahahhahaaha wiganaaaa bit ce jos jedan za 3:3...znas mene
Fuj zvijezde se ufurale kontale lako ceBrezovac je napisao/la:Toliko o sigurnom paru hendikep Miami
Eto predje granicu10DelPiero je napisao/la:Pa DeRozaneeeeeee hoces li suta uzet u pm
Jest samo jos da je i meni 22,5 umjesto 23,5 dobro bi biloLloriS je napisao/la:Eto predje granicu10DelPiero je napisao/la:Pa DeRozaneeeeeee hoces li suta uzet u pm
Ma sad ce on sutati mora makar slobodna izboriti10DelPiero je napisao/la:Jest samo jos da je i meni 22,5 umjesto 23,5 dobro bi biloLloriS je napisao/la:Eto predje granicu10DelPiero je napisao/la:Pa DeRozaneeeeeee hoces li suta uzet u pm![]()
Ma valjda ce jos 1 do kraja ubacit ima i vise nego dovoljno vremena.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.