RK Goražde

handballspieler
Kontakt:

Re: RK Goražde

Post Postao/la handballspieler » 17 mar 2014, 14:28

sveznadar je napisao/la:
gradacac10 je napisao/la:
radeon je napisao/la:Dižemo viku i galamu oko muškog kluba a vidite li šta nam djevojke prave.Pa cure se nalaze trenutno na prvom mjestu premijer lige,a muškarci kojima se daju sve budžetske pare se nalaze u zoni ispadanja. Trebamo podržati ove cure,a ne onu budaletinu Kajevića koji već dva dana sabire pare kako bi trebao da plati nekog Sutona iz Čapljine da nam puste utakmicu. Ljudi pustite Kaju prevaranta i mešetara i pomozita ŽRK GORAŽDE. Stvarno je žalosno ako trebamo kupovati utakmicu u Čapljini,i dabogda te Kaja zatvorila SIPA jer ćeš nas zavesti u crno.
Vi se sami javno odajete, Capljina Gorazde 2 znaci? :D
Ovo je neki zeesci "prijatelj" kluba kojih ima u svakom gradu pa i kod Vas u Gradačcu, ali sta ces valjda ga stid da ode do doktora, a garantujem ti da mu je MRK Goražde puno dalo ali sada nema interesa.
A sto se tiče kupovine u Čapljini mogu i ja pisati da ce Gradcac kupiti u Kozari ili bilo gdje drugo i bubnuti ime iz kluba. A ja sumnjam da je Čapljini u interesu da sa Goraždem igra dogodine drugu ligu.
To vi rješavajte između sebe,ne spominjite Gradačac. Gradačac lijepo dovede igrače i na pošten i sportski način pokušava ostati u ligi,a najbolji vam je dokaz pobjeda u Goraždu. S obzirom kakvu ekipu ima Gradačac zar je potrebno da kupuje utakmice. Drugo,vi ako stvarno kupujete utakmicu u Čapljini,vala ne trebate ni da ostanete u ligi,moj vam je prijedlog sačuvajte pare i polako se reorganizujte i uđite ponovo ko ljudi.pozdrav.

sveznadar
Kontakt:

Post Postao/la sveznadar » 17 mar 2014, 16:09

Vi se sami javno odajete, Capljina Gorazde 2 znaci? :D[/quote]
Ovo je neki zeesci "prijatelj" kluba kojih ima u svakom gradu pa i kod Vas u Gradačcu, ali sta ces valjda ga stid da ode do doktora, a garantujem ti da mu je MRK Goražde puno dalo ali sada nema interesa.
A sto se tiče kupovine u Čapljini mogu i ja pisati da ce Gradcac kupiti u Kozari ili bilo gdje drugo i bubnuti ime iz kluba. A ja sumnjam da je Čapljini u interesu da sa Goraždem igra dogodine drugu ligu.[/quote]
To vi rješavajte između sebe,ne spominjite Gradačac. Gradačac lijepo dovede igrače i na pošten i sportski način pokušava ostati u ligi,a najbolji vam je dokaz pobjeda u Goraždu. S obzirom kakvu ekipu ima Gradačac zar je potrebno da kupuje utakmice. Drugo,vi ako stvarno kupujete utakmicu u Čapljini,vala ne trebate ni da ostanete u ligi,moj vam je prijedlog sačuvajte pare i polako se reorganizujte i uđite ponovo ko ljudi.pozdrav.[/quote]
Ma uzeo sam Gradacac zbog navoda Gradačca 10 da se "javno odajemo" i ne potcjenjujem niti optuzujem nikoga.
Gradacac i Gorazde su sigurno bolji od Maglaja, i trebaju ostati u ligi. Ja cu gledati Gorazde u kojoj god ligi bilo a sa Gradačcom su uvijek dobre utakmice. Znaci nista licno sretno i Vama i nama.Pozz

devil82
Kontakt:

Post Postao/la devil82 » 17 mar 2014, 18:35

I to si upravu radeon,ali niko nece da se uhvati mrk gorazde,jer se previse duguje ja opet mislim dacemo ostati,a za tu capljinu pa **** ako je dotle doslo da se kupuje tekma na dusu upravi kluba jer igraci nemaju marke a najedanput se kupuju tekme ako je tacno,a poznato je da se kaja sa svima u ligi zamjerio,neki jedva cekaju odlazak u drugu ligu.Sve u svemu nadam se opstanku
pozzz za dusmane kluba :mrgreen:

salihaga
Kontakt:

Post Postao/la salihaga » 18 mar 2014, 22:34

devil82 je napisao/la:I to si upravu radeon,ali niko nece da se uhvati mrk gorazde,jer se previse duguje ja opet mislim dacemo ostati,a za tu capljinu pa **** ako je dotle doslo da se kupuje tekma na dusu upravi kluba jer igraci nemaju marke a najedanput se kupuju tekme ako je tacno,a poznato je da se kaja sa svima u ligi zamjerio,neki jedva cekaju odlazak u drugu ligu.Sve u svemu nadam se opstanku
Ocito je da je RK Gorazde na ledu pogledajte delegiranje ko im sudi kada igraju kuci ( Konjicanin- Konjicanin,
Pandzic - Satordzija isl.) fer bi bilo da im ovi isti suci sude u gostima jer kod njih nema ni po babi ni po stricevima a kod onih koji su im delegirani na strani bogami ima ... Bio bi red da RK Gorazde ima fer odnos RS BIH prema njima jer je Gorazde grad rukometa.

kaca
Kontakt:

Post Postao/la kaca » 19 mar 2014, 08:38

Jedna od rijetkih stvari sa kojima se ja i ti slazemo do god je Kaja tako ce biti pogledaj samo ko zenama sudi i sve ce tibit jasno.

radeon
Kontakt:

Post Postao/la radeon » 19 mar 2014, 16:57

salihaga je napisao/la:
devil82 je napisao/la:I to si upravu radeon,ali niko nece da se uhvati mrk gorazde,jer se previse duguje ja opet mislim dacemo ostati,a za tu capljinu pa **** ako je dotle doslo da se kupuje tekma na dusu upravi kluba jer igraci nemaju marke a najedanput se kupuju tekme ako je tacno,a poznato je da se kaja sa svima u ligi zamjerio,neki jedva cekaju odlazak u drugu ligu.Sve u svemu nadam se opstanku
Ocito je da je RK Gorazde na ledu pogledajte delegiranje ko im sudi kada igraju kuci ( Konjicanin- Konjicanin,
Pandzic - Satordzija isl.) fer bi bilo da im ovi isti suci sude u gostima jer kod njih nema ni po babi ni po stricevima a kod onih koji su im delegirani na strani bogami ima ... Bio bi red da RK Gorazde ima fer odnos RS BIH prema njima jer je Gorazde grad rukometa.
@Salihaga,ti si očito isti ko i Kaja,a i znam da jesi...odjednom nam ne valjaju Pandžić-Šatordžija...a kad smo pobijedili Prijedor i Maglaj sa po 10 razlike bili su nam ok,odjednom ne valjaju,čim izgubimo sudije krive.Drugo ,da vam kažem sudije na utakmici GoraždeGradačac su bili Pandžić Šaordžija i ruku na srce da nam nisu dali 10 lopti,Gradačac bi već u prvom poluvremenu vodio sa 10 razlike,a o drugom da i ne pričam,vraćali su nas pet puta,kad su se ovi iz Gradačca pobunili pustili su i sudili pošteno što je i bio rezultat izgubljene utakmice. I šta kad se ostane ,zadužujemo se i kupujemo utakmice na sve strane...šta ćemo sledeće godine,vraćat te bodove...A danas čujem da se dogovara utakmica i sa Zrinjskim???

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 19 mar 2014, 17:06

Ovdje bi izgleda Sloga iz Doboja kako vidim raspored mogla najlosije proc od ove 4 ekipe...

sveznadar
Kontakt:

Post Postao/la sveznadar » 20 mar 2014, 09:33

@Salihaga,ti si očito isti ko i Kaja,a i znam da jesi...odjednom nam ne valjaju Pandžić-Šatordžija...a kad smo pobijedili Prijedor i Maglaj sa po 10 razlike bili su nam ok,odjednom ne valjaju,čim izgubimo sudije krive.Drugo ,da vam kažem sudije na utakmici GoraždeGradačac su bili Pandžić Šaordžija i ruku na srce da nam nisu dali 10 lopti,Gradačac bi već u prvom poluvremenu vodio sa 10 razlike,a o drugom da i ne pričam,vraćali su nas pet puta,kad su se ovi iz Gradačca pobunili pustili su i sudili pošteno što je i bio rezultat izgubljene utakmice. I šta kad se ostane ,zadužujemo se i kupujemo utakmice na sve strane...šta ćemo sledeće godine,vraćat te bodove...A danas čujem da se dogovara utakmica i sa Zrinjskim???[/quote]

Ubrzo si malo, nakon kupljene u Čapljini, kupujemo protiv Gračanice a prije Zrinjskog kupićemo i u Sarajevu protiv Bosne. Teško je priznati sam sebi psihički problem, ako te je stid otići u Goraždu kod doktora nije ni Sarajevo daleko. A ima i dobrih hodža neka ti zapišu.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 20 mar 2014, 21:27

Kaja prije pocetka tekme Malglaj - Vogošća nudio lovu da vogošćani pobjede Maglaj. A sve se nema love, a kumi se i moli za sredjivanje tekmi. Zalosno, a momci nemaju plate. PS Kaja zaboravio si pre-prosle sezone kako si bio lafcina i nisu se dali bodovi iz Goražda. I tako te niko u ligi ne moze sa svima si se zavadio, ko te j**e, ispadni!
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

radeon
Kontakt:

Post Postao/la radeon » 21 mar 2014, 19:51

Eto vam Kaja jb vas on...Radeon je psihički bolesnik,radeon je ovo,radeon je ono...eto Kaja je prav ,zdrav... Duša me boli,ali je možda i bolje da igramo u drugoj ligi da se riješimo ovog poltrona i šljama...žalosno!

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 21 mar 2014, 20:14

radeon je napisao/la:Eto vam Kaja jb vas on...Radeon je psihički bolesnik,radeon je ovo,radeon je ono...eto Kaja je prav ,zdrav... Duša me boli,ali je možda i bolje da igramo u drugoj ligi da se riješimo ovog poltrona i šljama...žalosno!
Donio vam je titulu u kupu, zavadio se sa svima kao da jedino on zna i valja, i donosi evo sad i ovo sto se desava... zao mi je gorazda, ali njega nije...

radeon
Kontakt:

Post Postao/la radeon » 21 mar 2014, 20:54

gradacac10 je napisao/la:
radeon je napisao/la:Eto vam Kaja jb vas on...Radeon je psihički bolesnik,radeon je ovo,radeon je ono...eto Kaja je prav ,zdrav... Duša me boli,ali je možda i bolje da igramo u drugoj ligi da se riješimo ovog poltrona i šljama...žalosno!
Donio vam je titulu u kupu, zavadio se sa svima kao da jedino on zna i valja, i donosi evo sad i ovo sto se desava... zao mi je gorazda, ali njega nije...
Hvala ti što me razumiješ...ja sam se uvijek divio Gradačcu,ljudi pošteno igraju do kraja.Dovedu igrače i na sportski način ostanu u ligi.Nas ste pobijedili bez ikakve mrlje a pretrpili ste salve uvreda od nas,al su opet igrači zapljeskali i pokazali ko su pravi sportisti.Imate ljude u Upravi, '' niko'' ih ne zna,al rade posao za koji im skidam kapu...Al mi zato imamo Kaju ,svako ga zna,i jb nas u zdrav mozak.

brzi
Kontakt:

Post Postao/la brzi » 21 mar 2014, 22:54

Ima Kaja sportski prijatelja u Sarajevu,možda mu sljedece kolo pruže ruku spasa.

handballspieler
Kontakt:

Post Postao/la handballspieler » 21 mar 2014, 23:01

brzi je napisao/la:Ima Kaja sportski prijatelja u Sarajevu,možda mu sljedece kolo pruže ruku spasa.
Jest al da i tim prijateljima ne gori pod nogama ;-)

sveznadar
Kontakt:

Post Postao/la sveznadar » 22 mar 2014, 07:38

handballspieler je napisao/la:
brzi je napisao/la:Ima Kaja sportski prijatelja u Sarajevu,možda mu sljedece kolo pruže ruku spasa.
Ovdje ne treba zivjeti u zabludama, odlučeno je da Gorazde ispadne a sve smo to zasluzili. Nije samo Kaja, to se skuplja i prije Kaje. Gračanica je vratila ono sto smo mi napravili njoj sa Zrinjskim kada je bio Bahto i 1:1. Imali ljudi radovnu premiju i jos Maglaj poguro i to je to. Nazalost savez je davno odlucio ko će ispasti a mi nismo bili toliko jaki da izdrzimo pritisak sa svih strana. Nije strasna druga liga ali ce biti strasno ako se ekipa u klubu i "prijatelji" oko kluba a evo ih vidimo i na ovom forumu, ne rastjeraju. Gorazde ima dobru skolu i samo planski rad da se napravi klub u kojem se zna red. Mi ćemo biti na tribinama makar bila i kantonalna liga.

radeon
Kontakt:

Post Postao/la radeon » 22 mar 2014, 09:26

sveznadar je napisao/la:
handballspieler je napisao/la:
Ovdje ne treba zivjeti u zabludama, odlučeno je da Gorazde ispadne a sve smo to zasluzili. Nije samo Kaja, to se skuplja i prije Kaje. Gračanica je vratila ono sto smo mi napravili njoj sa Zrinjskim kada je bio Bahto i 1:1. Imali ljudi radovnu premiju i jos Maglaj poguro i to je to. Nazalost savez je davno odlucio ko će ispasti a mi nismo bili toliko jaki da izdrzimo pritisak sa svih strana. Nije strasna druga liga ali ce biti strasno ako se ekipa u klubu i "prijatelji" oko kluba a evo ih vidimo i na ovom forumu, ne rastjeraju. Gorazde ima dobru skolu i samo planski rad da se napravi klub u kojem se zna red. Mi ćemo biti na tribinama makar bila i kantonalna liga.
Eto sad nam je kriv i savez...kad će vam doći iz guz..e u glavu da imamo najlošiju ekipu pored Čapljine i Kozare...pa mi ne bi pobijedili ni Izviđač ni Čapljinu da to nismo dogovorili...Što nije Kaja dao Gračanici 3000,00 KM a ne Čapljini ??? Šta vam je ljudi,jel to kad se vi družite sa Kajom on vam toliko ispere mozak,pa ne vidite da je zid bijel a ne crn...smiješni ste. Ja nikada nisam bio protivnik RK Goražda ali ovog sistema kojim se vodi klub jesam,trenera itd..jbt mi imamo nepismene ljude na trenerskim pozicijama.I ni jedan od vas nije niti će ikada dati RK Goraždu ono što sam ja dao. Zato ohladite ili prostim riječnikom odje...e !

seljachina
Kontakt:

Post Postao/la seljachina » 22 mar 2014, 09:36

U zadnjih par godina se potrošilo previše para i sad je ovo rezultat. Ekipa slaba , treneri ČUDNI , uprava pogubila konce.Ovo je bilo za očekivati , sad bi mi svi voljeli da je neko drugi kriv ali i prva liga je liga.Omladinski pogon gotovo i ne postoji , najviše zahvaljujući nezainteresovanosti uprave sa Kajevićem na čelu i gospodinu Fidahiću koji je uzeo djecu iz kluba i napravio sebi privatni klub da izliječi komplekse. Treba krenuti sa zdravih osnova , bez interesa i praviti klub , jer je ovaj na umoru. Sportski pozdrav !!!

devil82
Kontakt:

Post Postao/la devil82 » 22 mar 2014, 09:54

Neznam sta sad reci,ali ovo se vuce unazad dvije godine,adekvatna pojacanja se nisu dovela na polusezoni,moralo je i do ovog doci uprava je trebala razmisljati.Po meni igraci koji trenutno igraju najmanje su krivi,jer na njih je ogroman pritisak svi su svjesni da je svaka utakmica sto bi se reklo na noz igrati protiv dobrih ekipa i sudija recimo protiv celika su igrali opsta kradja.Po meni ni Kaja nije toliki krivac,para nema niko nedaje i kako klub bez para moze opstati u ligi nikako .sad ovo da se nije desilo,desilo bi se slijedecu sezonu.Mada jos nista nije izgubljeno ima se do kraja jos igrati.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 22 mar 2014, 11:30

Sada kada ste na nogama neki ce jedva docekati da vas posalju u nizi rang.Svi ce vam pokusati vratiti za one komplekse koje ste im nabijali,ili niste dali da ostvare svoje sitnicarske interese preko Gorazda.
Situacija mi je bas poznata,potpuno isti sablon desavanja.
Ako slucajno ispadnete,nadam se da necete, odmah ce te se vratiti.Ovo je obicna kauboojska liga gdje imas protivnike koji mogu igrati prvih 15 minuta.
Nije sramota pasti,sramota je ne ustati.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

radnicki
Kontakt:

Post Postao/la radnicki » 22 mar 2014, 17:03

seljachina je napisao/la:U zadnjih par godina se potrošilo previše para i sad je ovo rezultat. Ekipa slaba , treneri ČUDNI , uprava pogubila konce.Ovo je bilo za očekivati , sad bi mi svi voljeli da je neko drugi kriv ali i prva liga je liga.Omladinski pogon gotovo i ne postoji , najviše zahvaljujući nezainteresovanosti uprave sa Kajevićem na čelu i gospodinu Fidahiću koji je uzeo djecu iz kluba i napravio sebi privatni klub da izliječi komplekse. Treba krenuti sa zdravih osnova , bez interesa i praviti klub , jer je ovaj na umoru. Sportski pozdrav !!!
Gospodine seljachina (T.A.) nije u redu da spominjete gospodina Fidahića kao krivca što omladinski pogon ne postoji. Djeca i njihovi roditelji biraju gdje i kod koga će da treniraju a ne da ih je Fidahić uzeo kao sto vi to kažete. Taj klub nije napravljen da izliječi komplekse nego da se radi kvalitetno sa djecom i da se održavaju treninzi a ne djeca dolaze a trenera nigdje. Tražili ste Pušila, Šehovića, Džambegovića, Muhovića, Hoša, Heraka obećavajući im reprezentaciju,stipendije i sve smo vam prepustili bez ikakvih problema, zapitajte se što ta djeca ne treniraju i ne igraju a ne krivicu tražiti u drugima,tako je najlakše.

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.