Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
ne znam da l' sam jedini koji tako misli, al' po meni je Barzagli panj obični, igrač koji u Juveu izgleda odlično upravo iz razloga jer igra u tako dominantnoj ekipi kao što je Juve, ali samo u Italiji .. pa frajer je u VFL-u bio rupa najveća
- IlPrincipe
- Kontakt:
Re: Najboljih 11 Serie A
___________Buffon
_Licht_Chiellini_Benatia_Cuadrado
__Pogba__Strootman__Vidal
__________Pjanić
______Tevez____Higuain
strašno ..
_Licht_Chiellini_Benatia_Cuadrado
__Pogba__Strootman__Vidal
__________Pjanić
______Tevez____Higuain
strašno ..
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- IlPrincipe
- Kontakt:
Barzagli je samo jedan od onih igrača koji su podcjenjeni. Talijani su uvijek imali neke klasne igrače koji su stavljani po strani .. Grosso,Balzaretti,Motta i tako dalje. Među njima je i Barzagli koji kad je motivisan igra odlično. Conte zna raditi s njim.
Nisi jedini,sjećam se koliko su navijači VFL-a molili da napusti klub,čak su jednom izvisili da će oni platit raskid ugovoraChinaglia je napisao/la:ne znam da l' sam jedini koji tako misli, al' po meni je Barzagli panj obični, igrač koji u Juveu izgleda odlično upravo iz razloga jer igra u tako dominantnoj ekipi kao što je Juve, ali samo u Italiji .. pa frajer je u VFL-u bio rupa najveća

-
- Kontakt:
Druze da si rekao za Bonuccija pa haj,al Barzagli je strasan cak meni bolji od Chiellinia,Barzagli iz Wolfsburga i ovaj ko crno i bijelo,ima lik sve sto treba stoperu samo ga godine zezaju 

36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
VFC1922
VFC1922
- IlCapitano
- Kontakt:
Nekim igračima neke lige odgovaraju više od drugih. Uostalom, u šampionskoj sezoni Wolfsburga i on je bio beton. Kasnije kad je Grafite umislio da je zvijezda, Džeko počeo tražiti transfer, Magath dobio otkaz, sve se raspalo i nije ni mogao normalno funkcionisati u tom okruženju. Cannavaro je u Juventusu uzeo Zlatnu loptu, u Realu se srozao.Chinaglia je napisao/la:ne znam da l' sam jedini koji tako misli, al' po meni je Barzagli panj obični, igrač koji u Juveu izgleda odlično upravo iz razloga jer igra u tako dominantnoj ekipi kao što je Juve, ali samo u Italiji .. pa frajer je u VFL-u bio rupa najveća
Panj je panj u bilo kakvom okruženju. Koliko god ostatak ekipe bio dobar, on će napraviti svoje i koštati ekipu. Očit primjer imaš u Bonucciju (nije panj, ali je najlošiji dio ove trojke). A Barzagli u 3 godine kako je tu nije napravio niti jednu kardinalnu grešku, ništa što bi koštalo njegovu ekipu gola i svi koji redovno gledaju Juventus znaju koliko je odbrana nesigurnija kad njega nema. Čak ni Chiellini ne može donijeti tu sigurnost koju on donosi.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Cuadrado lijevi bek 
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2

Il Club più titolato al mondo!
Zato sto to igrama ove sezone nije zasluzio
Il Club più titolato al mondo!
Barza dominira 3 sezone, Mehdi leti zajedno sa Romom ove sezone, ko ti garantuje da će sljedeća biti približno ista? Samo lakapo sa procjenama. 

Generalno je kvalitet odbrana drastichno pao u Serie A.
Sem Juventusa, nema ekipe koja ima vrhunsku odbranu, a i Juventusova odbrana je vrhunska ali samo u Italiji. U Evropi je to pokazano masu puta - 1 obichan prosek glede ovih top ekipa, da me sad armija istomishljenika ne uhvati sa quotanjem.
Sama pomisao na to da je ovakav matori Maicon ponajbolji bek Rome, koja je #2 u prvenstvu; da 3 od 4 igracha u zadnjoj liniji Napolija totalno ne znaju ni gde su, ni shta rade, niti kako to shto rade - da urade korektno u Evropi; Fiorentina, u kojoj Tomovic izgleda kao izuzetan igrach u poredjenju sa glupostima koje ostali prave (sem Gonzala)...chine 3 od 5 najboljih odbrana u ligi je skaredna. O krsh odbranama Lazija i Milana da i ne govorim. Tek je to smejurija, dopushtati 1.3-1.5 golova po utakmici je tragichno po svakoga, ko se ne zove Bologna, Chievo ili Atalanta, na primer.
Sem Juventusa, nema ekipe koja ima vrhunsku odbranu, a i Juventusova odbrana je vrhunska ali samo u Italiji. U Evropi je to pokazano masu puta - 1 obichan prosek glede ovih top ekipa, da me sad armija istomishljenika ne uhvati sa quotanjem.
Sama pomisao na to da je ovakav matori Maicon ponajbolji bek Rome, koja je #2 u prvenstvu; da 3 od 4 igracha u zadnjoj liniji Napolija totalno ne znaju ni gde su, ni shta rade, niti kako to shto rade - da urade korektno u Evropi; Fiorentina, u kojoj Tomovic izgleda kao izuzetan igrach u poredjenju sa glupostima koje ostali prave (sem Gonzala)...chine 3 od 5 najboljih odbrana u ligi je skaredna. O krsh odbranama Lazija i Milana da i ne govorim. Tek je to smejurija, dopushtati 1.3-1.5 golova po utakmici je tragichno po svakoga, ko se ne zove Bologna, Chievo ili Atalanta, na primer.
Barzagli je najbolji stoper Conteove ere, u zadnje tri godine prvu vecu gresku koju je napravio je autgol protiv Sampdorie, a 1000 puta je vadio drugi dvojac u odbrani Juventusa.Chinaglia je napisao/la:ne znam da l' sam jedini koji tako misli, al' po meni je Barzagli panj obični, igrač koji u Juveu izgleda odlično upravo iz razloga jer igra u tako dominantnoj ekipi kao što je Juve, ali samo u Italiji .. pa frajer je u VFL-u bio rupa najveća
Taj lik je uz Pirla najbolje pojacanje u Conteovoj eri, fanstastican je i podcjenjen i spada sigurno u top 6-7 stopera u Europi, ko prati svaku Juventusovu utakmicu zna.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
- IlPrincipe
- Kontakt:
Malo nostalgije .. nadam se da neće smetati što nisam stavio u spoiler ..

Zaboravio si na legendu.

Uživao sam gledati ovog majstora na dijelu.

Uživao sam gledati ovog majstora na dijelu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ibra i Giovinco.

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- _forzamilan_
- Kontakt:
Jel ovo Lombardo hljeba ti koji kralj
Šta nam je sa tinejdžerom
17 ti je godina tek

Šta nam je sa tinejdžerom

17 ti je godina tek

Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.