FK Radnički Lukavac

joksimovic
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la joksimovic » 18 mar 2014, 18:42

SaltCityAttack je napisao/la:
TzBulevar87 je napisao/la:
joksimovic je napisao/la:Veliki pozdrav Slobodinim legendama ,a koji su danas u Radničkom--- :oops: od najmlađeg do najstarijeg.
I predpostavljam poseban pozdrav za Borgija, bez obzira što ne igra u Radničkom više :mrgreen: :ugeek:
Placem nema dalje :)
Ovo sve kaže o vama samima, ko ste i kavi ste ljudi.Sve kao znate,a ništa ne znate.Da volite našu Slobodu sve momke, ma gdje su vi bi poštovali,a ovim ste samo rekli kave Sloboda ima licemjere.

Poeseban pozdrav svakom Slobodinom djetetu ,ma gdje ono igralo i ma koliko godina danas ima ;)

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 18 mar 2014, 19:56

[youtube][/youtube]

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 18 mar 2014, 19:59

joksimovic je napisao/la:
TzBulevar87 je napisao/la:
joksimovic je napisao/la:Veliki pozdrav Slobodinim legendama ,a koji su danas u Radničkom--- :oops: od najmlađeg do najstarijeg.
I predpostavljam poseban pozdrav za Borgija, bez obzira što ne igra u Radničkom više :mrgreen: :ugeek:
Ovo sve kaže o vama samima, ko ste i kavi ste ljudi.Sve kao znate,a ništa ne znate.Da volite našu Slobodu sve momke, ma gdje su vi bi poštovali,a ovim ste samo rekli kave Sloboda ima licemjere.

Poeseban pozdrav svakom Slobodinom djetetu ,ma gdje ono igralo i ma koliko godina danas ima ;)
Joksa druže,
Ljudi tebe furaju, a ne našu djecu!

p.s. svi znaju koliko sam ja realan, ali obzirom da mi nisi odgovorio na poruku i prijedlog (oko kojeg se btw vrti svako tvoje javljanje) od prije skoro 120 dana ni ja ne mogu, a da ne sumnjam u iskrenost tvojih namjera!
tuzlanska Sloboda

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 18 mar 2014, 20:01

SiouxLukavac je napisao/la:[youtube][/youtube]
Svaka čast na videu! ;)
tuzlanska Sloboda

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 mar 2014, 20:05

joksimovic je napisao/la: Poeseban pozdrav svakom Slobodinom djetetu ,ma gdje ono igralo i ma koliko godina danas ima ;)
nije ovo tema da mi pisemo o tome ali neki momci i nezasluzuju da budu postovani od strane navijaca ..ne pricmao mi care moj o Okanovicu,Osmanhodzicu,Mesanovicu Kuduzovic i ostalim nego o onima koji su sebi dozvolili da na jendom onakvom memorijalnom turniru Mustafa Hukic dize srednjak publici koja je bila izrevoltirana kad je otisao u FK Sarajevo, a on je ako znas potpisao ugovor gdje se dogovorio da ne moze doci nigdje u nijednu ekipu u BiH izuzev Slobode ..nesto slicno kao sto je imao Sarajlic sa Zmajem od Bosne kad je otisao u Sloveniju, pa s enije mogoa prikljuciti Slobodi ok to nije Zmaj odobrio odnosno mi im urucili stadion na koristenje besplatno...onda slag na tortu je ono u Zepcu po onoj mecavi kad s enije znalo da li ce se utkamica i odigrat pa kad su momci dosli da podrze Slobodu pa kad je doticni divljao , a evo ga i sad javno prica kako ce nam noge polomit :).. zbog cega ?.. ispali smo sa njim odnosno nismo se vratili u PL kad smo ga imali jer nije kvlaitet za toga i sta sad trebamo njega dovest a Mujkica otjerat koji je od njega bolji?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 18 mar 2014, 20:10

Dobra furka.
Pobjeda je bolja od orgazma!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 mar 2014, 20:17

odlicno svaka cast
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 18 mar 2014, 23:22

dobar fol...svaka cast
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 19 mar 2014, 09:14

Svaka cast komsije.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 19 mar 2014, 12:06

Maloprije prolazim kroz grad, kada kod autobuske stanice (preko puta) velika slika naših igrača sa textom SVI NA TRIBINU, bilbord. Odlično urađeno.

Što više ovakvih reklama, što više ljude nafurati da napunimo stadion i tako pomognemo klubu da finansijski malo stane na noge, a isto tako da pomognemo ekipi da dođe do 3 boda.

Takođe, volio bi da se uprave klubova dogovore da dođu i gostujući navijači, koji bi vjerovatno došli u dosta većem broju nego prošle sezone a i j.ebo derby bez navijača.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 19 mar 2014, 12:07

Ne znam samo sto se uvijek protiv nas nafurate. :mrgreen: De nafurajte se tako citavu sezonu, protiv ovih ostalih ekipa i prisilite upravu da vam sklepa kakvu ekipu za vrha..

panini
Kontakt:

Post Postao/la panini » 19 mar 2014, 12:10

Uprave su vec u kontaktu.. bice dio I za gostujuce navijace bez obiljezlja... pozz I hvalaa ;-)
1919 <3

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 19 mar 2014, 12:11

tuzlak1987 je napisao/la:Ne znam samo sto se uvijek protiv nas nafurate. :mrgreen: De nafurajte se tako citavu sezonu, protiv ovih ostalih ekipa i prisilite upravu da vam sklepa kakvu ekipu za vrha..
..nađi mi jednu ekipu koja nije nabrijana kada igraju protiv nas :mrgreen: + popravi im se stanje u kasi,jer se traži karta više za ulaz,ali i razumijem ih dolazi tuzlanska Sloboda 8-)
Pobjeda je bolja od orgazma!

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 19 mar 2014, 12:12

tuzlak1987 je napisao/la:Ne znam samo sto se uvijek protiv nas nafurate. :mrgreen: De nafurajte se tako citavu sezonu, protiv ovih ostalih ekipa i prisilite upravu da vam sklepa kakvu ekipu za vrha..
Derbi je derbi, i kod vas je slična situacija bila prošle sezone. Mrtvo sve a kada smo vam mi došli bilo vas je na sjeveru više nego u svim prošlim utakmicama kada se sve sabere. Kod vas je sada druga situacija, pa vas dosta i prati klub koji se polako vraća starim stazama. I mi smo punili prošle sezone stadion kada smo se borili za PL, jbg takav nam je mentalitet. :mrgreen:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 19 mar 2014, 12:15

SiouxLukavac je napisao/la:
Derbi je derbi, i kod vas je slična situacija bila prošle sezone. Mrtvo sve a kada smo vam mi došli bilo vas je na sjeveru više nego u svim prošlim utakmicama kada se sve sabere. Kod vas je sada druga situacija, pa vas dosta i prati klub koji se polako vraća starim stazama. I mi smo punili prošle sezone stadion kada smo se borili za PL, jbg takav nam je mentalitet. :mrgreen:
Ma ovo vam je win win situacija, sve dok smo zajedno u ligi nece niko od nas uci :lol:

Ako Sloboda udje, onda imate kljucna dva mjeseca da sklepate ekipu jer nema poente da budete u ovoj ligi zlatna sredina, bolje napadati na vrh :mrgreen:

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 19 mar 2014, 13:07

Kao što sam jučer obećao, evo donosim danas saopštenje i smjernice vezano za utakmicu Radnički - Sloboda

PREDSJEDNIK UO FK RADNIČKI: SAOPŠTENJE ZA JAVNOST
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

panini
Kontakt:

Post Postao/la panini » 19 mar 2014, 13:10

Zoom088 je napisao/la:Kao što sam jučer obećao, evo donosim danas saopštenje i smjernice vezano za utakmicu Radnički - Sloboda

hvala !
1919 <3

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 19 mar 2014, 13:12

A koliko bilborda ce Tuzlaci napraviti za utakmicu protiv Jedinstva? Cuo sam 6-8 :D

panini
Kontakt:

Post Postao/la panini » 19 mar 2014, 13:13

tropic je napisao/la:A koliko bilborda ce Tuzlaci napraviti za utakmicu protiv Jedinstva? Cuo sam 6-8 :D
ne samo za utakmicu sa jedinstvom nego i za svaku narednu domacu utakmicu bilbordi ce biti ;) pozdrav
1919 <3

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 19 mar 2014, 13:14

Zoom088 je napisao/la:Kao što sam jučer obećao, evo donosim danas saopštenje i smjernice vezano za utakmicu Radnički - Sloboda

Svaka cast kosimsije. Nadam se da ce biti dobra financijska dobit od prodaje karata i da vas klub nesto zaradi.
Na tribinama neka bude pravi komsijski derbi, bez problema. Ne treba zaboraviti da nasu i vasu opstinu dijeli samo jedan korak. Neka bude postovanje i fer, sa obje strane.
Eto bio sam u Capljini, a ovo cu morati propustiti zbog neodloznih obaveza. Neka je sa srecom, i jednima i drugima.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.