Cartman je napisao/la:legenda reala je napisao/la:samo se u BIH istina smatra uvredom
Valjda bi Ibisevic ispao onda, a ne Dzeko. Kako god, Izet ne moze ni jednom ni drugom ni trecem ni kopacke cistit, tako da mu je bolje bilo da je sutio.
On snosi veliku krivicu za katastrofalnu atmosferu u reprezentaciji i to je cinjenica. Sto neki to zele da zaborave i sto stavljaju ovog dvolicnjaka i lazova ispred Dzeke zbog jednog gola je druga stvar.
Imas funkcijonalne oci mislim sa "open-" i "close-" funkcijom?
Ako imas, zazmiri kada je Izet na terenu. Ako ti smeta skandiranje 1000e glasova "Izete, Izete, Izete....", preporucio bi ti
https://www.google.ch/url?sa=i&rct=j&q= ... 2224845413
Meni je svaki nas reprezentativac drag i dobar, dok se trudi za dobro reprezentacije i dok doprinosi njenom uspijehu. Naravno svaka cast i bivsim igracima.
Za losu atmosferu, kao i za neku svadju, tucu i tako dalje, potrebna su uvijek minimalno dvojca. Znaci Hajrovic i ko jos....? Ljudi se u prenosu medija verbalno pocackali i smatram obojcu dovoljno profesionalcima (i ako fudbaleri znaju biti peke) da to na njih nebi trebalo utjecati. Na kraju igraju za jednu repku. Nije meni i ostalim navijacima "Dzekina Bosna" ni manje ni vise draza od "Izetove Bosne". Brane boje jedne Bosne! I ocekivam da Dzeko zabije kada mu Izet nabaci!
Ali uvelicavati ono sto je davno bilo izmedju Dzeke i Hajrovica zbog jednog problema koji je isto tako rijesen u korist nase reprezentacije je u mojim ocima cin neprijateljstva prema nasoj repki, bilo to kod navijaca ili medju igracima. Pa bil bilo bolje da je Hajrovic ostao u Svicarskoj? Mislim, imamoli mi taj luksuz?
To finish first, first you have to finish.