SP 2014 - Generalno
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: SP 2014 - Generalno
Inace od ovog spreja bi mogli i mi dosta profitirati. Nema vise da ti istrce i ulete u putanju... Sejo, Pjana i Miske vec zadovoljno trljaju ruke i hvataju zalet. 

- DukeOfWellington
- Kontakt:
Gubi čar u kojoj je 150 godina jedan od rijetkih sportova gdje su na desetine slučajeva kršenja pravila po utakmici najnormalnija stvar. Nek izgubi više tu čar.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
[youtube][/youtube] 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Generalno Brazil i Njemačka pa onda ostali
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Generalno (prema FIFA listi) : Spanija, Njemacka, Argentina.. i eto zbog domacinstva uskace i Brazil.
Al generalno ce opet Talijani pokazati svima da su vrh... Pogotovo Njemci se pribojavaju eventualnog duela jer znaju da im valja pakovati kofere i pravac kuci..
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Statistika je kao bikini, sve pokaze osim onog najvaznijeg... ali ipak mi je ovo zanimljivo.
Obradili su statisticki sve ekipe, pokazali njihove jace i slabije strane itd.
Evo ostale ekipe http://matchstory.co.uk/wc_teams/" onclick="window.open(this.href);return false;
Otvorite novi tab da bi vidili cijelu sliku

Obradili su statisticki sve ekipe, pokazali njihove jace i slabije strane itd.
Evo ostale ekipe http://matchstory.co.uk/wc_teams/" onclick="window.open(this.href);return false;
Otvorite novi tab da bi vidili cijelu sliku

- Goalgetter
- Kontakt:
Je li prati neko ovaj World Cup Magazine na TV
Svake sedmice u Austrijskoj i Svicarskoj Televiziji predstavljaju po 2 tima + jos neke 2-3 teme, mene zanima, gdje mogu online pogledati taj magazin, ako sam neke epizode propustio?
Trazio sam na Fifa.com, ali nije to taj magazin. Uglavnom, ovo je oficijelni magazin, ne prikazuju ga samo u Austriji i Svicarskoj, nego svuda.

Svake sedmice u Austrijskoj i Svicarskoj Televiziji predstavljaju po 2 tima + jos neke 2-3 teme, mene zanima, gdje mogu online pogledati taj magazin, ako sam neke epizode propustio?
Trazio sam na Fifa.com, ali nije to taj magazin. Uglavnom, ovo je oficijelni magazin, ne prikazuju ga samo u Austriji i Svicarskoj, nego svuda.
To baš i ja pratim.Bude na BHT subotom i nedjeljom repriza a na netu nisam pronašao šteta ....Goalgetter je napisao/la:Je li prati neko ovaj World Cup Magazine na TV![]()
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- Goalgetter
- Kontakt:
Aha, jesu li vec nas prikazivali?
Gledao sam kad su Alzir, USA, Njemacku, Nigeriju prezentovali, za sljedecu epizodu je najavljena Belgija i Honduras.
Gledao sam kad su Alzir, USA, Njemacku, Nigeriju prezentovali, za sljedecu epizodu je najavljena Belgija i Honduras.
Nisu jos nas prikazali... A jes mi žao što sam proupustio Njemačku (o čem je bila riječ )Goalgetter je napisao/la:Aha, jesu li vec nas prikazivali?

Znaci
Brazil Japan Holandija Nigerija USA Alžir Njemačka do sad jel tako ?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- Goalgetter
- Kontakt:
Upravo tako. Oni su dosad bili, koliko i ja znam. (Kod tebe su sad 7 ekipa navedene, jednu smo zaboravili, samo ne mogu se sjetiti koja je
) . Od tih sto si naveo, Holandiju sam propustio, sigurno i uz njih da je jos neka repka bila.
Sto se tice Njemaca, Jogi Löw je govorio u intervju o ambicijama, predstavili ukratko Njemce, takodjer obavljen intervju i sa Lahmom, predstavljen je i Julian Draxler kao mlada nada Njemacke, dodano jos ono standardno historijski isjecci Njemaca na SP.

Sto se tice Njemaca, Jogi Löw je govorio u intervju o ambicijama, predstavili ukratko Njemce, takodjer obavljen intervju i sa Lahmom, predstavljen je i Julian Draxler kao mlada nada Njemacke, dodano jos ono standardno historijski isjecci Njemaca na SP.
Belgija i Honduras next
E Belgiju ne propuštam

E Belgiju ne propuštam
Imate na sport.blic.rs odbrojavanje do SP-a gdje svaki dan objavljuju po jedan tekst o Svjetskim prvenstvima, o historijatu, golovima, ekipama, zanimljivostima...
Obavezno pratite i citajte, a ako ima nekih sajtova koji rade slicnu stvar, ako neko zna, neka podijeli
Obavezno pratite i citajte, a ako ima nekih sajtova koji rade slicnu stvar, ako neko zna, neka podijeli

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Goalgetter
- Kontakt:
Joj promasi ja danas ovaj magazin, bio u 14:00h.
@Besic, koga su najavili sljedeci put, ako si vec gledao.

Goalgetter je napisao/la:Joj promasi ja danas ovaj magazin, bio u 14:00h.![]()
Sjebo me njihov program svake subote emisija počinje u 16:15 kad juče ja htio pogledam emisija već bila u 2

- Goalgetter
- Kontakt:
Evo nasao sam ja na netu, i pogledao, sljedeci su Rusija i Iran, danas kao i najavljeno, bila Belgija i Honduras.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jesmo bili mi?Goalgetter je napisao/la:Evo nasao sam ja na netu, i pogledao, sljedeci su Rusija i Iran, danas kao i najavljeno, bila Belgija i Honduras.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
daj link golgeteruGoalgetter je napisao/la:Evo nasao sam ja na netu, i pogledao, sljedeci su Rusija i Iran, danas kao i najavljeno, bila Belgija i Honduras.

- Goalgetter
- Kontakt:
Tesko da ce ti moci druze, mislim da ovo mozes gledati samo u ako zivis u Austriji, posto je glavna Austrijska televizija, evo pa pokusaj: http://tvthek.orf.at/program/FIFA-Fussb ... in/7647566Besic je napisao/la:daj link golgeteruGoalgetter je napisao/la:Evo nasao sam ja na netu, i pogledao, sljedeci su Rusija i Iran, danas kao i najavljeno, bila Belgija i Honduras.
@Unofficialpage, nismo jos bili mi. 10 timova je vec prezentirano (ukupno 5 epizoda) u 6, sljedece sedmice, slijedi Iran i Rusija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.