Ma normala tebra. Vi u Mostar isto,takodje i manijaci kao i svake godine u svojim obiljezjima.Sarajlijc@ je napisao/la:Ma rodjeni bujrum vazda, pustite ove pacenike

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma normala tebra. Vi u Mostar isto,takodje i manijaci kao i svake godine u svojim obiljezjima.Sarajlijc@ je napisao/la:Ma rodjeni bujrum vazda, pustite ove pacenike
Pa kad si tada znao skakati što sad znaš veoma često pljuvati po svemu vezano za Želju,sjeti se samo svojih postova u vrijeme kad je Željo osvajao sve,bilo tu svega,od zamjerki na suđenje,do osuda za namještanje.Još samo da si napisao onu klasičnu pitarsku "Neće ni Ivica živjeti vječno" bio bi pravi pitarNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ma nemam se sta pravdat druze. Probas brnji prvo na kulturan nacin objasnit ali vidim da ne pije vode. Valjda mu krivo sto postujem Sarajevo ali dobro. Samo ga na ignore. Balavac se sigurno nije ni rodio kad sam gledao Videoton na grbavici i skakao po istoj u periodu 80-91sarajlija je napisao/la:NP sta te boli briga koga volis, ili sta vec nikome se nemas sta pravdat pusti ti kone.![]()
Aldine budi miran.jojnebudelititule je napisao/la:Pa kad si tada znao skakati što sad znaš veoma često pljuvati po svemu vezano za Želju,sjeti se samo svojih postova u vrijeme kad je Željo osvajao sve,bilo tu svega,od zamjerki na suđenje,do osuda za namještanje.Još samo da si napisao onu klasičnu pitarsku "Neće ni Ivica živjeti vječno" bio bi pravi pitarNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ma nemam se sta pravdat druze. Probas brnji prvo na kulturan nacin objasnit ali vidim da ne pije vode. Valjda mu krivo sto postujem Sarajevo ali dobro. Samo ga na ignore. Balavac se sigurno nije ni rodio kad sam gledao Videoton na grbavici i skakao po istoj u periodu 80-91sarajlija je napisao/la:NP sta te boli briga koga volis, ili sta vec nikome se nemas sta pravdat pusti ti kone.![]()
Ja nisam ni pocinjao a vala ti je i vrijeme da se stanes blamiratjojnebudelititule je napisao/la:Ne kontam šta je smiješno pa i tada je Željo sve osvajao oca miNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Cuj sjeti se svojih postova kad je Zeljo osvajao svebrate ja registrovan pola godine
a oca mi
![]()
![]()
HAJ NEĆEMO VIŠE DOSAĐUJEMO
Dobro si skontao da si dosadan. Od 8 postova, 6 si napisao na temi FK Sarajevo. To dovoljno govori.jojnebudelititule je napisao/la:Ne kontam šta je smiješno pa i tada je Željo sve osvajao oca miNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Cuj sjeti se svojih postova kad je Zeljo osvajao svebrate ja registrovan pola godine
a oca mi
![]()
![]()
HAJ NEĆEMO VIŠE DOSAĐUJEMO
Ovo neki tarpi samo izofiran je u startu, pa sad pokušava ono kao da pljuje pitare i ostale da bi neko pomislio da je on manijakNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Cuj sjeti se svojih postova kad je Zeljo osvajao svebrate ja registrovan pola godine
a oca mi
![]()
![]()
Izgleda da je ovaj bas provaljenbagrcavi je napisao/la:Ovo neki tarpi samo izofiran je u startu, pa sad pokušava ono kao da pljuje pitare i ostale da bi neko pomislio da je on manijakNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Cuj sjeti se svojih postova kad je Zeljo osvajao svebrate ja registrovan pola godine
a oca mi
![]()
![]()
Bekan klasični
Lijepo od nase uprave sto su to pokrenuli, nekome ce dobro doci besplatna ulaznica.VanBasten je napisao/la:http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/u-srij ... -krvi/1488
High je napisao/la:
Rođeni, bujrum.
A krv ?sarajlija je napisao/la:Lijepo od nase uprave sto su to pokrenuli, nekome ce dobro doci besplatna ulaznica.VanBasten je napisao/la:http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/u-srij ... -krvi/1488
koja sam ja krvna grupa ako mi je 18 godina sace 19 u aprilubatman je napisao/la:A krv ?sarajlija je napisao/la:Lijepo od nase uprave sto su to pokrenuli, nekome ce dobro doci besplatna ulaznica.VanBasten je napisao/la:http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/u-srij ... -krvi/1488
Saznaces odes li.Krokodil je napisao/la:Kakve sve gluposti čovjek neće pročitati ovdje - da se naježiš. Jesmo li mi baš toliko "redovni" na anamo onoj temi pa se oni nama kao revanširaju ili fakat nemaju (ova dječurlija) pametnijeg posla pa dodje ovdje da šatro provocira nekog?
Ne bude te 3h na forumu, 5 stranica ispisano, kontaš pročitati ćeš nešto o dešavanjima u klubu - prc. Djeca se raspravljaju ko je više pretrčao i onaj ko je više pretrčao taj je bio bolji? (uvrijedjeni manijaci tako skontali statistički podatak - velahavle).
On topic : Ako ne znam koja sam krvna grupa, mogul' otići sutra i na licu mjesta saznati? Fakat nemam pojma, nisam nikad darivao krv a oduvijek mi je bila "želja".![]()
Može na PP.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 32 gosta.