FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Kevin
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Kevin » 18 mar 2014, 08:45

kad je utakmice Željo-Široki u subotu? koje vrijeme ili se još ne zna?
na tv rasporedu od arenasport nema ništa, pretpostavljam da nisu dogovorili još termin

a na bht1 je neka druga utakmica
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 18 mar 2014, 09:04

Ma ko je rekao da ti lajkovi znace bilo sta? Bilo je milion clanaka gdje se popularnost najvecih svjetskih timova procjenjuje brojem lajkova na drustvenim mrezama, a fejs je definitivno najpopularnija. I Barca nema 50 miliona ljudi na stadionu koliko na fejsu, pa niko ne kaze **** lajkove. Sad smo najpopularniji sportski kolektiv u BiH na najpopularnijoj drustvenoj mrezi i to je to. I ja bih rado da imamo malo vise pravih clanova, ali kad neku ideju hoces da proguras lakse je kad je stavis na drustvenu mrezu i kad je vidi 116 hiljada ljudi ko god oni bili. Ovo je dokaz da je Zeljo brend koji je prepoznatljiv sirom zemlje, regiona pa i svijeta. Znaci, baza postoji, potrebno je raditi prave stvari u oblasti marketinga (jer imamo i rezultate) da bi bar 5% "klikova" unovcili posjetom na stadionu, clanskim kartama, kupovinom u fan shopu itd. itd.

Ako cemo svaki dan traziti negativne informacije, naci cemo ih tonu. Povrede, losa organizacija kluba, stadion, baklje... Ipak, vrijedi li svaki dan na forumu citati o ovakvim stvarima. Juce mi se ova informacija ucinila zanimljivom i pozitivnom, al bolje bi proslo da se nekom ebavala majka. Pozdrav ;)
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 18 mar 2014, 09:13

ma jeste to bitno na današnjem vaktu, nema govora da nije. ali nije kao konkretne stvari.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 18 mar 2014, 10:16

Sabinho je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:Ganjam danas one panini sličice, kad govori teta nestalo... Kontam ono daj šta daš, i otvaram paketić kad ono unutra Ibraković i Selimović... Kontam šta je sad ovo ono, wtf, kad vidim da mi kuja uvalila životinjsko carstvo na trafici...
Pa kako nisi nasao svoju slicicu
:lol: :lol: :lol:

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 18 mar 2014, 10:37

Kevin je napisao/la:kad je utakmice Željo-Široki u subotu? koje vrijeme ili se još ne zna?
na tv rasporedu od arenasport nema ništa, pretpostavljam da nisu dogovorili još termin

a na bht1 je neka druga utakmica
Subota 17.00 h.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 18 mar 2014, 10:47

DANDY je napisao/la:Tomic najvjerovatnije 3-4 sedmice van terena.
To je ta nasa ku*ceva sreca...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

zeljovolim
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolim » 18 mar 2014, 11:00

Baja_Zvjerka je napisao/la:
Nije istina,pocet ce trenirat za par dana.

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 18 mar 2014, 11:01

"Obavio sam magnetnu rezonancu i vjerovatno mi slijedi nova pauza od 10-ak dana, a možda i više", kaže Tomić, koji se povrijedio još u utakmici protiv Širokog Brijega tokom priprema.

"Igrao sam protiv Zrinjskog i Sarajeva i ponovo sam osjetio bol. Sada, moram ponovo pauzirati i sigurno neću biti spreman za Široki, a za Sarajevo ćemo vidjeti", kaže veznjak plavog tima, koji će u narednom periodu treninge obavljati u teretani.
"OSLOBOĐENJE".
Zadnja izmjena: Adviser, dana/u 18 mar 2014, 11:06, ukupno mijenjano 1 put.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

zeljovolim
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolim » 18 mar 2014, 11:04

Adviser je napisao/la:
"Obavio sam magnetnu rezonancu i vjerovatno mi slijedi nova pauza od 10-ak dana, a možda i više", kaže Tomić, koji se povrijedio još u utakmici protiv Širokog Brijega tokom priprema.

"Igrao sam protiv Zrinjskog i Sarajeva i ponovo sam osjetio bol. Sada, moram ponovo pauzirati i sigurno neću biti spreman za Široki, a za Sarajevo ćemo vidjeti", kaže veznjak plavog tima, koji će u narednom periodu treninge obavljati u teretani.
Eto vidite,di si to procitao?

zeljovolim
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolim » 18 mar 2014, 11:06

Adviser je napisao/la:

Eto vidite ,di si procitao?

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 18 mar 2014, 11:07

Al nas prate pehovi, strasno.Ovo se obavezno mora popravit, pripreme ili ishrana ili nesto trece..Stvarno neko "ne zna" uradit pripreme sa ekipom, od sad pazljivije birat mjesta za pripremanje.

Tomic nakon dvije sedmice teretane :mrgreen: ..

slika

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 18 mar 2014, 11:09

zeljovolim je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:
Nije istina,pocet ce trenirat za par dana.
Nesto cisto sumnjam,a niko srecniji od mene ako tako bude.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 18 mar 2014, 11:34

@jojnebudelititule-bice,a ti ces plakat opet ko i ostali slicni tebi.
ofiran si do bola i vise mi te zao nego ostalih pitara,grehota ti je bilo sta drugo odgovarati.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 18 mar 2014, 11:55

meni ovo više liči na nekoga ko je izvisio kod nas nego na pitare, nacionalističkim žargonom rečeno - domaćeg izdajnika :mrgreen:

batman
Kontakt:

Post Postao/la batman » 18 mar 2014, 12:12

Sabinho je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:Ganjam danas one panini sličice, kad govori teta nestalo... Kontam ono daj šta daš, i otvaram paketić kad ono unutra Ibraković i Selimović... Kontam šta je sad ovo ono, wtf, kad vidim da mi kuja uvalila životinjsko carstvo na trafici...
Pa kako nisi nasao svoju slicicu :?: :?
E jbg buraz...

Izgleda da ce i Hasanovic napraviti pauzu od 15-tak dana, koliko sam vidio zglob mu je zaplatio.

Mislim da ce protiv Sirokog Svraka preci u sredini, a mozda Hodzic ili Enis na krilo

jahija

Post Postao/la jahija » 18 mar 2014, 12:46

Po meni bi trebali igrat

------Lončarić----

stanić- zeljković- bogdanović- dedić

svraka-sadiković.d.

vernes -jamak- brković

Hodžić/Ramić

Onaj naš što je bio za fizičku spremu je otišao u olimpic dobro je radio, ali mu valjda dalli više u olimpicu čudi me da niko od novinara ne napravi osvrt sa našim dosadašnjim katastrofalnim i tolikim povredama i pokuša dokučiti zašto se to samo nama dešava i nijednom drugom klubu mora postojat neki razlog nešto se ne radi kako treba.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 18 mar 2014, 12:52

Ja mislim da je do katastrofalnog terena gdje treniraju...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 18 mar 2014, 12:55

Ma nije ovo do terena, treniraju i ostali na oranicama

Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk

jahija

Post Postao/la jahija » 18 mar 2014, 12:55

Baja_Zvjerka je napisao/la:Ja mislim da je do katastrofalnog terena gdje treniraju...
Ma gdje treniraju kantonalni ligaši i igraju po kakvim oranicama, pa ovakve se povrede ne dešavaju ja ne znam stvarno dokle ovo ovako više treba ići, pa imamo mlade igrače koji dobiju te povrede, nekad je to pojam bio te povrede, pa Nikić kaže da on nikad povredu nije imao lože ih kaže zatežu ovo ono on kaže da ga nikad ništa nije zatezalo nit je imao povredu.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 18 mar 2014, 13:06

Nespremni su eto do cega je. Na derbiju se to najbolej vidjelo. Prvo poluvrijeme smo ih razbili i onda je u drugom dosla do izrazaja ta nespremnost, Jajara i kompanija su pretrcali duplo vise od nasih igraca. Nasi znaju igrati ali kondicioni trener nam je nula. Samo mi nije jasno sta su radili na pripremama.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: itatabisine, ristagrad i 55 gostiju.