Chicago Bulls

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la kad_kako » 17 mar 2014, 14:17

Donnie Darko je napisao/la:Javite svojima da se ne zajebavaju veceras, dobre pare su u pitanju :mrgreen:
Pisi kuci propalo onda. :D
Postovanje treba zaraditi.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 mar 2014, 01:22

treba Boozera i Hinricha izvest za sad nista fulaju zicere ..daj DJ i Taj u igru
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 18 mar 2014, 01:32

Kakvr vi stvari pisete za.Boozera a za ovakvu smijesnu minutazu od 24 minute,odlicno igra i veceras je najdominantniji

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 mar 2014, 01:48

bjezi ba majketi smanjile mu se minute jer ima Taj koji je objektivno bolji ..zbog onog zakucavanja najbolji salis se zar ne?..sta je sa Noaa nema ga nikako u igri ebote ja kad vidim Mohameda d aje u ovoj rotaciji odmah kontam da nije sta bilo Noahu..fulamo ova slobodna bacanja uzas
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 18 mar 2014, 01:56

Vintage Nazr :mrgreen:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 mar 2014, 02:03

ne mozemo vise nista pogodit sto smo pogodili pogodili smo ebiga :)..pa ni slobodno vise ne mozemo ubacit
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 18 mar 2014, 02:15

Ma ok je ovo, samo da još malo bolje zaustavimo K.D-a ako je ikako moguće. Sve je živo pogodio.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 mar 2014, 02:16

kako smo lose odigrali ovo rezultat je vise nego povoljan...vajda bude bolje u nastavku..puno nam se lopta odbija od nas njima u ruke, pa puno gresaka gubimo haman pa najvise lopti od svih ekipa u ligi
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 mar 2014, 02:47

kako nam ove lopte izlaze iz kosa..ne moze se ova tekma dobit tesko veoma tesko i ako je ovo relativno izjednacena utakmica, ali kad trebas poen izadje ti iz kosa i ovi to kazne..nemamo veceras raspolozenog igraca koji nesot moze ubaciti jednostavno katastrofa
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 18 mar 2014, 03:03

Tricama nas ubiše a nama iscurile neke lopte iz koša i to je odprilike to. Još se i dobro držimo s obzirom na procenat šuta ali to nije novost. Thibsov maestralni um nas je u dosta utakmica izvukao.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 18 mar 2014, 03:56

Noah opet 9 asistencija.

Boozer je najgori igrač Bulls-a. Njega uvijek okrivljujem za sve jer ne pruža ni blizu partija za što je toliko preplaćen. I on će biti glavni krivac za svaki poraz jer prima toliki keš za 5 - 13 iz igre.

Neka se sam ispiše iz Bulls-a.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 18 mar 2014, 13:54

Guarin14 je napisao/la:Kakvr vi stvari pisete za.Boozera a za ovakvu smijesnu minutazu od 24 minute,odlicno igra i veceras je najdominantniji
Cega ba?

Njegova pozicija nije samo davanje koseva. Pogotovo ne u Bulls-ima. Pored njega se primi daleko vise poena nego sto ih on dadne, jer je promaja u odbrani, beskoristan, tako da je njegov + -, uvijek skoro - kada se gleda cjelokupni ucinak njegove igre.

Boozer ne vrijedi ni Taj-ovog ugovora, a kamo li ovog svog sto ga sad dobija.
Postovanje treba zaraditi.

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 18 mar 2014, 15:56

E bas ga ne volite :mrgreen: vi gledate skoro svaku njegovu utakmicu ja mozda tridesetak u sezoni i vazda mi je cudno i nejasno njegovih 24 minuta,sjecam se kako je prosle sezone igrao kada je imao normalniju minutazu,bio vam je najbolji igrac (ofanzivno naravno).Znam i ja da je pretplacen ali **** nije ni prvi ni zadnji,znam i ja da je Taj nenormalno napredovao ove sezone,ali isto tako znam koliko god da ga vi ne volite da zasluzuje vise od prve i trece cetvrtine.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 18 mar 2014, 16:47

On je uzrok što ne možemo uzeti prsten. On je plan c bio kada smo ga dovodili. Htjeli smo druga dva igrača, jedan je produžio za svoj tim, drugi se odlučio za drugi tim a mi smo uzeli samo ono što se nudilo na tržištu, velika pogreška GM-a Bulls-a.

Carlosito nije ni blizu onog igrača u Jazz-u, u nas je svake godine gori, ne mislim na poene nego procentualno gledajući šut, a najgore od svega je njegova solidna odbrana, a igra Bulls-a se bazira na čvrstoj i jakoj odbrani. Potpuno pogrešan sistem za njega. Ubjeđen sam da bi bio mnogo bolji recimo u Clippers-ima, ali eto.

Uglavnom, ostaje pitanje da li će šalomčić prihvatiti amnestiju Carlosita (čisto sumnjam).

Kao osoba je Carlos strašno kul, podrška sa klupe je tu, fun maker je u ekipi ali jednostavno njegov ugovor stavlja sve to u drugi plan.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 19 mar 2014, 20:46

Veceras prva od dve utakmice sa sixersima koje ce se igrati u narednih 3 dana, izmedju i posle toga i sa Indianom po istom sistemu. Sixersi slabi, Pacersi odlicni. Odmoriti malo od ekipa sa srednjeg zapada . ;)
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 20 mar 2014, 00:03

Daj neko proslijedi link sa našim komentatorima da ne slušam ove degene.

Smrt nacionalizmu !!

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 21 mar 2014, 23:27

Mogla bi se mlatnut Indiana veceras, bit ce bruku raje iz Chicaga javljaju 8-)
Joakim Noah looks increasingly like he’s going to be the Defensive Player of the Year and receive votes for Most Valuable Player, at least based on Fran Blinebury’s most recent predictions at NBA.com.
Veceras dva glavna kandidata za DPOY odmjerit snage, sigurno ce krajnji ishod imati uticaj na krajnju odluku lige...
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 22 mar 2014, 01:20

Čim je Nazr izašao krajem II četvrtine opet smo malo stisnuli odbranu i zaigrali bolje.
Šta nam je samo Scola sve ubacio sa poludistance ono nisu istine. Mene kao čovjeka koji je svaki dan na basketu to toliko nervira da sam u jednom trenutku htio uletit u tv i bananu mi slijepit.

Smrt nacionalizmu !!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 22 mar 2014, 18:22

Večeras derbi sa 76ers-ima. Baš me zanima da li ćemo i mi preći famoznih 100 poena.

Ne mogu zaboraviti poraz od njih u playoff-u kada se Turner naložio kao je u pitanju život i smrt (volim takve igrače, šteta pa ne igra tako na svim utakmicama, barem šteta za njega i njegov tim, trenutno Pacers-e).

Noah na 5.1 asistenciji po utakmici, nevjerovatno.

Kirk igra po meni jako lošu sezonu. Defanzivno je uvijek dobar igrač bio ali ne pruža ofanzivno skoro pa ništa. Užasan mu je i postotak šuta iz igre. Butler slično, s tim da je on defanzivno strašno kvalitetan igrač, u ligi jedan od najboljih na njegovoj poziciji. Mike igra odličnu sezonu, 11 poena u prosjek za 3 miliona godišnje je odlično. Čekam kad će Thiby dati šansu i Jimmer-u.

Boozer više na klupi nego što igra, da li je ovo nagovještaj da ide iz Bulls-a, tj. da će biti amnestiran ostaje otvoreno. D.J. će sigurno tražiti veći ugovor.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 mar 2014, 03:01

Očigledno da se mi doslovno patimo protiv svake ekipe :)

I da, nema šanse da do kraja sezone prebacimo 100 poena. Ne možemo 76ers-ima ubaciti stotku, nećemo vala ni drugima.

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.