Inace Pofalicki se bori svake godine za evropu, a često su i glavni kandidati za tituluaS_Roma je napisao/la:Danas sam gledao želju protiv poflaličkog , ubio ih je zeljo samo tako , treba se pripaziti ipak za kup sa njima

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Inace Pofalicki se bori svake godine za evropu, a često su i glavni kandidati za tituluaS_Roma je napisao/la:Danas sam gledao želju protiv poflaličkog , ubio ih je zeljo samo tako , treba se pripaziti ipak za kup sa njima
Ma ovaj bivsi sa foruma provocira.FKS1946 je napisao/la:Inace Pofalicki se bori svake godine za evropu, a često su i glavni kandidati za tituluaS_Roma je napisao/la:Danas sam gledao želju protiv poflaličkog , ubio ih je zeljo samo tako , treba se pripaziti ipak za kup sa njima
Ne treba kalkulisat, gledamo samo sebesarajevo1234 je napisao/la:Najidealniji razvoj situacije za nas u sledecem kolu je
Zeljo : Široki x
Zrainjski : Borac x
Sarajevo : Velež 1
sarajevo1234 je napisao/la:Najidealniji razvoj situacije za nas u sledecem kolu je
amypitar je napisao/la:sarajevo1234 je napisao/la:Najidealniji razvoj situacije za nas u sledecem kolu je
Mislim da se u sledecem kolu potpuno vracamo u igru za titulu.Sa Velezom ne bi trebalo biti problema,hem smo domacini,kvalitetnija smo ekipa,a mislim da Velez i nece doci sa najjacim sastavom,radi kup utakmice sa Celikom.Ne bi bilo dobro da Siroki uzme sva tri boda na Grbavici,nejvise bi nam legao remi,ali tesko Bogami maleni sa onakvom ekipom mogu i do boda.
Uglavnom bice zanimljivo naredno kolo.
High je napisao/la:
Rođeni, bujrum.
Ja mislim da prvak bira dan koji zeli igrati.Armala je napisao/la:High je napisao/la:
Rođeni, bujrum.
Opet nedjeljaOdmah manje odmora za derbi, bas sam kontao da ce izganjati subotu
Mogu misliti kako ti je mučno praviti pecto jedan account. Nešto pred spavanje razmišljam.monsen je napisao/la:Nesto kontam sad imate sansu za titulu jos, a moj klub svake godine nesto osvajao, te ligu, te kup, te duplu, moglu misliti kako je Vama bilo sve to mucno gledati. Jer sad kontam da je uzmete ne bi bilo pravo, a mogu misliti onda kako tek Vama sve ove godine gledati dizanje trofeja ? Nesto pred spavanje kontam!!
Vama ako se pocne vracati vi cete ispasti iz lige sljedece godine. Pa vi 3 godine pobjedjujete bez igre. Prekidi, guzve i golovi u sudijskoj nadoknadi. A nasa oba gola protiv mladosti lijepe akcije.invincible1921 je napisao/la:u jbt tek sad pogleda pregled vase tekme, bas vam je sijevalo oko gola , dje nestade ona ekipa sa grbavicemada iskreno mislim da vam se ovo vratilo za one promasaje protiv Olimpica isto ko sto se nama vratio Zrinjski u Lukavici
Cuj.Ma sta kazes........10.Skoro je napisao/la:Vama ako se pocne vracati vi cete ispasti iz lige sljedece godine. Pa vi 3 godine pobjedjujete bez igre. Prekidi, guzve i golovi u sudijskoj nadoknadi. A nasa oba gola protiv mladosti lijepe akcije.invincible1921 je napisao/la:u jbt tek sad pogleda pregled vase tekme, bas vam je sijevalo oko gola , dje nestade ona ekipa sa grbavicemada iskreno mislim da vam se ovo vratilo za one promasaje protiv Olimpica isto ko sto se nama vratio Zrinjski u Lukavici
To treba pobjedivati sa 3-4 razlike i iz lijepih akcija da bi se pikalo haha.10.Skoro je napisao/la:Vama ako se pocne vracati vi cete ispasti iz lige sljedece godine. Pa vi 3 godine pobjedjujete bez igre. Prekidi, guzve i golovi u sudijskoj nadoknadi. A nasa oba gola protiv mladosti lijepe akcije.invincible1921 je napisao/la:u jbt tek sad pogleda pregled vase tekme, bas vam je sijevalo oko gola , dje nestade ona ekipa sa grbavicemada iskreno mislim da vam se ovo vratilo za one promasaje protiv Olimpica isto ko sto se nama vratio Zrinjski u Lukavici
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 52 gosta.