Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Roma bila bolja tačno za jedan gol i zasluženo pobijedila, nesretno kolo za Inter i Fiorentinu, malo je falilo da se uključe u borbu za Ligu šampiona, ovako škote.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ma Napoli nafakaski dobi i uz neregularan go. Po svemu su trebali izgubit barem 2 boda a oni uzese sva 3. Jbg. To je to sto se tice sna o LP. 
Ventura: «Imbarazzante.Mai visti arbitraggi così»

Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ma i Romu pogurase
Ne vidim da se sad neko zali sto Udineseu nije dopustio korner jos cak je korner bio u 92:40 i tacno u tom trenutku gleda Tagliavento, dok su oni otisli da ga izvedu prode 20 sek. i ovaj odsvira kraj.

Ne vidim da se sad neko zali sto Udineseu nije dopustio korner jos cak je korner bio u 92:40 i tacno u tom trenutku gleda Tagliavento, dok su oni otisli da ga izvedu prode 20 sek. i ovaj odsvira kraj.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ma nema tu šta nafakaški il' znaš il' ne znaš. Iskoristiš priliku i zdravo.
Allegri je gospodin!
Korner za Udinese je bio na 92:56.
Meni je žao pojedinih ekipa što im se dešavaju ovakve sudijske lakrdije, ali mi je istovremeno drago čisto da ostali navijači shvate da su sudije katastrofa i da Juventus nema nikakve veze s greškama, ne potenciram na novu svađu na forumu, ali eto svi ste vidjeli šta se dešavalo sinoć na Marassiju.

Meni je žao pojedinih ekipa što im se dešavaju ovakve sudijske lakrdije, ali mi je istovremeno drago čisto da ostali navijači shvate da su sudije katastrofa i da Juventus nema nikakve veze s greškama, ne potenciram na novu svađu na forumu, ali eto svi ste vidjeli šta se dešavalo sinoć na Marassiju.
Nema musheme ni ove godine za Inter, moj Dzhenane.Mago je napisao/la:Ma Napoli nafakaski dobi i uz neregularan go. Po svemu su trebali izgubit barem 2 boda a oni uzese sva 3. Jbg. To je to sto se tice sna o LP.

Napoli-Fiorentina
Catania-Napoli
Napoli-Juventus
Parma-Napoli
Napoli-Lazio
Udinese-Napoli
Inter-Napoli
Napoli-Cagliari
Sampdoria-Napoli
Napoli-Verona
@Magicni
Ma kad pogledam ovaj raspored uzimamo vam u medjusobnom to 3. mjesto
Ima Inter velikog aduta u gospodinu na Napolievoj klupi. Rumeni bi mogo odradit poso za Inter
Catania-Napoli
Napoli-Juventus
Parma-Napoli
Napoli-Lazio
Udinese-Napoli
Inter-Napoli
Napoli-Cagliari
Sampdoria-Napoli
Napoli-Verona
@Magicni
Ma kad pogledam ovaj raspored uzimamo vam u medjusobnom to 3. mjesto

Ima Inter velikog aduta u gospodinu na Napolievoj klupi. Rumeni bi mogo odradit poso za Inter

Vidi @MaGiCe, starog lisca, nema te mjesecima da se ''posvađamo'' ko ljudi, ja te danas prozivam, ti ništa.
I nemoj mi majke ti sad onih nekih tvojih nadimaka i tako tih fazona.

I nemoj mi majke ti sad onih nekih tvojih nadimaka i tako tih fazona.

@Mago
Imate vi 1og rumenog i na svojoj klupi, ali on je italijanski ljomber kukavac.
@AdamSmith
Lako ti je sad da se svadjash, kad imash drugara za moderatora.
Shta si me prozivao
Rekao si neshto shto svi uglavnom znaju, tako da je redundantno da se na to osvrcem.
Imate vi 1og rumenog i na svojoj klupi, ali on je italijanski ljomber kukavac.

@AdamSmith
Lako ti je sad da se svadjash, kad imash drugara za moderatora.

Shta si me prozivao

Krenulo ovog kod nas a u naredne 4 utakmice (3 kuci sa Atalantom,Udineseom i Bolognom i Livorno u gostima) je realno ocekivat sve pobjede pa bi to mogo da bude dodatni pritisak na vaseg rumenog.
Bilo bi dobro da vas Fiorentina uzme u iducem kolu pa da se pravo zakuha

Bilo bi dobro da vas Fiorentina uzme u iducem kolu pa da se pravo zakuha

Zadnja izmjena: Mago, dana/u 17 mar 2014, 23:26, ukupno mijenjano 1 put.
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Po meni nije bio faul Higuaina, jbg kontakt jeste postojao, ali Glick je jedva dočekao da padne i uz sve to teatralno, ko ga jbe.
De Scantis spasio Romu u nekoliko navrata. Detalj kola kad Toto gura Morgana, ono u stilu pa šta više braniš.
De Scantis spasio Romu u nekoliko navrata. Detalj kola kad Toto gura Morgana, ono u stilu pa šta više braniš.

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

Najzanimljivija borba za 4. mjesto, da Napoli nije bezveze kiksao protiv Livorna i trka za drugo mjesto bi bila zanimljiva. Palermo bi trebao u Seriju A, a Catania lako moguće u Seriju B.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- franklampard8
- Kontakt:
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Re: Najboljih 11 Serie A
Kakav crni Nagatomo u najboljih 11 lige. Nema šanse. Sanjam dan kad će otići iz Intera, skupa sa Johnatanom, a vi ga gurate u najbolji 11. Svašta.
Nama je Željo svetinja jedina.
- IlCapitano
- Kontakt:
Benatia igra fantastičnu sezonu i ja bih ga stavio sa Chiellinijem i Barzom u defanzivnu trojku u 3-5-2.
Buffon; Barzagli, Benatia, Chiellini; Cuadrado, Pjanić/Pogba, Vidal, Strootman, Asamoah/Pasqual; Rossi, Tevez.
Buffon; Barzagli, Benatia, Chiellini; Cuadrado, Pjanić/Pogba, Vidal, Strootman, Asamoah/Pasqual; Rossi, Tevez.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
U svakoj formaciji Benatia ima mjesta. Po meni Barzagli moze samo umjesto Chiellinia. Dilema je između Maicona i Lichststeinera. Nagatomo ni na klupu
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.