Precijenjeni igraci

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Celtic
Kontakt:

Re: Precijenjeni igraci

Post Postao/la Celtic » 12 mar 2014, 22:37

Avdija !

xaves
Kontakt:

Post Postao/la xaves » 12 mar 2014, 22:38

Blaszczykowski je napisao/la:Mario Balotelli. Klasični igrač poteza koji zna oduševiti, ali bez neke ozbiljnije konstante kvalitetnih nastupa. Igrač koji definitivno po do sada pokazanom nije kalibar za ključnu ulogu u top klubu.
+1

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 13 mar 2014, 12:50

Ibracadabra je napisao/la:
Blaszczykowski je napisao/la:Mario Balotelli. Klasični igrač poteza koji zna oduševiti, ali bez neke ozbiljnije konstante kvalitetnih nastupa. Igrač koji definitivno po do sada pokazanom nije kalibar za ključnu ulogu u top klubu.
Niti ima ključnu ulogu niti je u top klubu. Milan je na putu ka potpunom krahu, više nije dio svijetske elite.
Znam, ali...
Paradajz je napisao/la:A neki su ga svrstavali u najbolje napadace sveta, tipa top5 i tako to, sprdnja.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 16 mar 2014, 23:30

Lewandowski.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

berardi25
Kontakt:

Post Postao/la berardi25 » 16 mar 2014, 23:37

Greivis je napisao/la:Lewandowski.
https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 16 mar 2014, 23:54

Koliko god čudno zvučalo za mene je to Falcao :mrgreen:
Igrač koji me skoro nikad nije oduševio igrom na terenu,golovi su jedno al barem po mojim osobnim parametrima on je meni precjenjen

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 17 mar 2014, 11:11

Rosicky je napisao/la:Koliko god čudno zvučalo za mene je to Falcao :mrgreen:
Igrač koji me skoro nikad nije oduševio igrom na terenu,golovi su jedno al barem po mojim osobnim parametrima on je meni precjenjen
HAHAHAHAHAHAHAHAHA
Allegri je gospodin!

Ibracadabra
Kontakt:

Post Postao/la Ibracadabra » 17 mar 2014, 11:17

slika
"Swedish style? No. Yugoslavian style? Of course not. It has to be Zlatan-style."

#CFC Pride of London.

#KING James!!

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 17 mar 2014, 14:34

Možeš se smijat koliko oćeš al za mene je Costa već sad bolji igrač,gine za ekipu za razliku od ovog manekena koji je samo čeko da ga se proigra i da šuta,moje viđenje igrača,ne mora biti tako :D

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 17 mar 2014, 14:40

Jack Wilshere.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Ibracadabra
Kontakt:

Post Postao/la Ibracadabra » 17 mar 2014, 15:47

Dante,Pique,Januzaj(već sada),Ozil,Llorente,Balotelli,Mexes,Chiellini,Ramires.
"Swedish style? No. Yugoslavian style? Of course not. It has to be Zlatan-style."

#CFC Pride of London.

#KING James!!

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 17 mar 2014, 22:16

Genijalna igra glavom i odraz .Definitivno najkvalitetnija kretnja kada su 9-ke u pitanju.Tu je kad treba.
Daje pregrst atraktivnih golova uz to vise nego cesto su golovi u bitnim i presudnim momentima.

Nije tehnicki bezprijekoran ali mu je sut sa obe noge na nivou suta Forlana...

Definitivno igrac koji nije precjenjen, igrac koji garantuje 30+ golova po sezoni kada je fit.

Costa je u ovom trenutku uz Ibru i Suareza najbolji napadac Svijeta , medjutim njega krasi vise neka druga karakteristika od odlicnog finishinga.Costa je strasan magnet za defanzivce i igrac koji odvlaci paznju protivnicima.Uvijek je u centru paznje i do jaja je opasan decko.Ima petlju i sjajan timski duh za razliku od vecine danasnjih napadaca.Da je kompletniji kao fudbaler od Falcao-a , jeste ali kao CF nije bolji od njega(Costa je podjdnako opasan kada igra i SS-a , sto je i igrao dok je Radovan bio u ekipi).

Kakva steta sto ovakva dva igraca vise ne gledamo u istoj ekipi kako resetaju protivnicke mreze...
Zadnja izmjena: Johny, dana/u 17 mar 2014, 22:23, ukupno mijenjano 1 put.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 17 mar 2014, 22:21

Alaba
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 17 mar 2014, 22:33

Johny je napisao/la:
Genijalna igra glavom i odraz .Definitivno najkvalitetnija kretnja kada su 9-ke u pitanju.Tu je kad treba.
Daje pregrst atraktivnih golova uz to vise nego cesto su golovi u bitnim i presudnim momentima.

Nije tehnicki bezprijekoran ali mu je sut sa obe noge na nivou suta Forlana...

Definitivno igrac koji nije precjenjen, igrac koji garantuje 30+ golova po sezoni kada je fit.

Costa je u ovom trenutku uz Ibru i Suareza najbolji napadac Svijeta , medjutim njega krasi vise neka druga karakteristika od odlicnog finishinga.Costa je strasan magnet za defanzivce i igrac koji odvlaci paznju protivnicima.Uvijek je u centru paznje i do jaja je opasan decko.Ima petlju i sjajan timski duh za razliku od vecine danasnjih napadaca.Da je kompletniji kao fudbaler od Falcao-a , jeste ali kao CF nije bolji od njega(Costa je podjdnako opasan kada igra i SS-a , sto je i igrao dok je Radovan bio u ekipi).

Kakva steta sto ovakva dva igraca vise ne gledamo u istoj ekipi kako resetaju protivnicke mreze...
Upravo po tome je za mene precijenjen,jer barem ja više gotivim taj "rad" za ekipu ajmo to tako nazvat koji ima Costa nego atraktivni pogodci.Naravno da je igračina u tom segmentu golova i kretnji,ali nema taj mentalitet povuć ekipu kad je neide,kao svojevremeno Henry sada Ronaldo,Ribery..on će svakako zabiti kad se to od njega traži,al previše mi ovisi o timu,kao sidraš,ako me razumiješ.Fali još to malo što imaju ti klasni WC igrači da bi za mene bio WC igrač u potpunosti tj da ga svrstajem u ove gore navedene legende.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 17 mar 2014, 22:39

Szczesny,Sturridge,Rooney.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 17 mar 2014, 22:46

Igrali su Falcao i Costa lani zajedno, pa se jasno vidjelo koliko je Falcao bolji igrac.

ovo da je Falcao precjenjen igrac je vic godine :lol:

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 17 mar 2014, 22:50

@Rosicky-Falcao je WC 9'ka.Dakle ima sve sto bi jedan klasni napadac trebao imati i vise od toga.Nije Messi da kao cunjeve zaobilazi protivnike ni Ronaldo da pretrcava protivnike ali zato ima njuh za go kakav je imao Pipo i tehnicki savrsen sut kakav je imao Forlan.On nikada nece biti fudbalska legenda , jer se "jeftino" prodao na otpadu a mogao je izgraditi vrhunsku karijeru.

Po tvom sudu , igrac koji nije u stanju nanizati veci broj igraca(iako je Falcao i to radio) ne spada u kategoriju WC igraca.Da onda Batistutu otpisemo kao jednog od najboljih i najlucidnijih golgetera ikada ?

Da Ozila proglasimo invalidom jer flopa u svakoj jakoj utakmici uz to je vise nego ovistan o svom timu ?

Falcao je igrac kojem kada stvoris polupriliku , on zabije najcesce go.To je odlika koja krasi najbolje napadace na Svijetu ;)

Ja razumijem da ti ne volis takav tip igraca , ne volim ni ja ali jednostavno ima x-faktor i vrline koje krase samo vrsne fudbalere.Iskreno, ne pamtim da sam vidio jednog napadaca da se onako kvalitetno krece i ima kvalitetniji tajming.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 17 mar 2014, 22:50

[youtube][/youtube]

Strašno precjenjen igrač.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 17 mar 2014, 22:55

let3 je napisao/la:Igrali su Falcao i Costa lani zajedno, pa se jasno vidjelo koliko je Falcao bolji igrac.

ovo da je Falcao precjenjen igrac je vic godine :lol:
Greska :oops:

Prvi dio sezone Costa je vise proveo u ambulanti nego na terenu , nakon sto se vratio Atletico je momentalno postao za klasu jaca ekipa a Costa proglasen za igraca polusezone.Drugi dio sezone je ujedno najlosiji od kako je Radovan u Atleticu...

Costa je jedan od najzasluznijih igraca sto se Falcao onako masno prodao.Covjek je 50% golova namjestio i istrcao za njega, sto naravno ne umanjuje klasurinu koju posjeduje Radovan 8-)

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 17 mar 2014, 23:00

ma nebitno potpuno...Falcao je stroj za golove i bezobrazluk je i pomisliti da nije WC igrac (a kamoli reci).

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

I da, bolji je igrac od Coste, pa to je valjda ocito jbg....mada je i Costa odlican, mora se priznati.

Zaključano

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.