@ mumi brate nije ti to niko ispratio, ako i je onda na sitno tako da eto ne mora da ti bude krivo...inače ovdje su sve manje više fini momci, barem 90% njih je ok, mislim da ima i koja djevojčica

i ako tu i tamo neko malo poludi da tako kažem ne treba zamjeriti eto, svima nam je cilj jedan a to je da uzmemo koji dinar od lupeža, neka malo i ovih priča,šuplji i kakti dojava neka se stavljaju pa tko hoće prati a tko neće neće, samo oprezno s ulaganjima da poslije ne bi bio neko kriv ako se objese gaće na štap...
da ne bude off, tipovi za koje mislim da prolaze lagano, barem se nadam a u nadi je spas
Villarreal-Athletic Bilbao oba daju gol 1.65, oba daju i 3+ 2.25
vjerojatno zadnja šansa za žutu podmornicu da se približi mjestu koje vode u kvale za LP, tu četvrtu poziciju drži upravo ova ekipa koja im dolazi u goste i koja će se pobrinuti da ostane neporažena na ovom vrućem gostovanju, a za to će im biti potreban barem jedan pogodak, domaćin u nastojanju da se dokopa troboda treba također barem jedan gol a mišljenja sam da ova utakmica neće završiti sa manje od 2.5 gola i zato vjerujem da prolaze ti tipovi
Villarreal-Athletic Bilbao oba daju u 1. pol. 4.60
ovo sam probao za svoju dušu a mislim da bi moglo biti dosta golova, moguće da bude i 4-5 komada, može biti i 1-0 ali nadam se da neće eto, živili!