FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zeljovolim
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zeljovolim » 17 mar 2014, 19:38

Kakav ce bit sastav za vikend,oce li se oporavit ,ovi sto ih nije bilo sa Slavijom?

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 17 mar 2014, 19:43

I mene to zanima. Imal bar sanse da Benjo zaigra,da se Stana stavi lijevo umjesto Bucana?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 17 mar 2014, 19:47

fkzeljeznicarba je napisao/la:
voltron30 je napisao/la:Je l' ko gledao ovu utakmicu danas? Vidim na slikama da su igrali Benjo i Kvesa, pa me zanima kako djeluju na terenu?
Benjo odličan. Nema nikakvih problema, fenomenalan na zadnjem veznom. Zna udariti kad treba, prema naprijed konretan. Kvesić solidan, fali mu još malo, ali vidi se i onaj stari Kvesa.

Dedić će biti pojačanje. Memiji predstoji fina karijera.
Ovo me raduje više nego da smo potpisali napadača. :D Nadam se da će se obojica što prije vratiti u tim, samo s Benjom ćemo biti bar 20% jači jer Stana ode na krilo, a s Kvesom ili Dedićem dobijamo još 20%.

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 17 mar 2014, 19:52

Čestitamo rođendan Edinu Džeki

http://fkzeljeznicar.ba/cestitamo-roden ... zeki/8308/" onclick="window.open(this.href);return false;

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 17 mar 2014, 19:58

xxh2o je napisao/la: Ko je ovaj Dedic, i što je sa Antolovićem i onim Spahićem jesu potpisali za Zelju nisam u toku :D a juce gledam utakmicu protiv Slavije i vidim da ih nema ni na klupi koliko sam mogao uociti
Dedić je lijevi bek/krilo koji je raskinuo ogovor sa bivšim klubom i treba da potpiše sa Željom ali se danima čekaju papiri za njega, odavno trenira sa ekipom. Antolović je imao potres mozga na prijateljskoj utakmici protiv Širokog Brijega, malo prije početka drugog dijela sezone i trenutno još nije spreman, potpisao je do 2016. Spahić "umro" :) ! Šalim se, nakon kompletnih priprema koje je prošao sa Željom uspio je shvatiti da fudbal više nije za njega te je odlučio da ne potpisuje, a i naš stručni štab nije bio zadovoljan njegovom fizičkom spremom.

Nenad Dedić:
http://www.transfermarkt.com/en/nenad-d ... 91564.html
http://www.youtube.com/watch?v=TTuVcQZvDWk
http://www.youtube.com/watch?v=tAsNek-gx_k
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

reks
Kontakt:

Post Postao/la reks » 17 mar 2014, 20:17

Silno bi me obradovalo da se Benjo Čolić vrati ali baš vrati.Još kada bi to uspjeo na poziciji zadnjeg veznog vjerujem da bi bolje stajali..ima li bilo ko pravu info šta je sa tim Dedićem.Oni koji su ga gledali vele da je dobar a mi naprosto vapimo za tom pozicijom.To me više nervira od prosutih bodova.A što se tiče čovjeka koji načelnik u Novom Sarajevu teško ćemo mi na zelenu granu sa njim.Nije on levat da dozvoli bilo kakvu gradnju sebi pred nosem.da zatvori pogled iz svoje kuće,ili da dozvoli gradnju bilo kakvog objekta tipa šoping centra i sl. pa da mu gluho bilo bude gužva i galama pod prozorima

zeljovolim
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolim » 17 mar 2014, 20:27

Tomic bas fali,valjalo bi da nam se on oporavi...

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 17 mar 2014, 20:29

ako nista da benjo colic pocne igrat od sirokog pa do kraja sezone valjalo bi nam drama... da ne pricam o kvesi, dedicu i tomicu :roll:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 17 mar 2014, 20:50

Hajde Kvesa obraduj naaaaaaassss
slika

A dobro mu stoji ova kapitenska
slika
DRUG NEBI TI PUNCA

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 17 mar 2014, 20:58

kako su samo ovi zuti dresovi strasni.... 8-)
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 17 mar 2014, 21:16

[quote="Adviser"-------------------------------------------------------------------
Je li bio neko na utakmici? Koju je poziciju Dedić igrao (obzirom da je i Kvesa igrao), krilo? Kako je Kvesa odigrao, možemo mu li se nadati ove sezone? Benjo?

Prvo,strijelac prvog gola je Brković,strijelac drugog gola je Bajić(igrao skroz istureno) na fenomenalnu asistenciju Dedića,koji je igrao na poziciji lijevog krila,a iza njega Kvesa.B.Čolić je sa Zolom igrao na zadnjem veznom,Memija na desnom beku.
Tomiću predstoji duža pauza,a Hasanović će preskočiti vjerovatno i Široki i Pogan!To su loše vijesti,a dobre su da će UEFA usvojiti(la) prijedlog NSBIH o izgradnji stadiona ;)
Einigkeit und Recht und Freiheit

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 17 mar 2014, 21:22

Kad je u pitanju povreda tomića tu je kriv nas ljekarski tim jer on nije smio igrati ni protiv zrinjskog a pogotovo ne na derbiju

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

mulumbu1921
Kontakt:

Post Postao/la mulumbu1921 » 17 mar 2014, 21:25

ZZtop10 je napisao/la:kako su samo ovi zuti dresovi strasni.... 8-)
dobio 25-icu preko stele :D,bas premocni,materijal sve.. :D
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 17 mar 2014, 21:38

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

zeljovolim
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolim » 17 mar 2014, 21:41

domorocki je napisao/la:[quote="Adviser"------------------------------------------------------------------
Je li bio neko na utakmici? Koju je poziciju Dedić igrao (obzirom da je i Kvesa igrao), krilo? Kako je Kvesa odigrao, možemo mu li se nadati ove sezone? Benjo?

Prvo,strijelac prvog gola je Brković,strijelac drugog gola je Bajić(igrao skroz istureno) na fenomenalnu asistenciju Dedića,koji je igrao na poziciji lijevog krila,a iza njega Kvesa.B.Čolić je sa Zolom igrao na zadnjem veznom,Memija na desnom beku.
Tomiću predstoji duža pauza,a Hasanović će preskočiti vjerovatno i Široki i Pogan!To su loše vijesti,a dobre su da će UEFA usvojiti(la) prijedlog NSBIH o izgradnji stadiona ;)
Da bar benjo mogne igrat,a tomic mislim da nece dugo pauzirat nije nista zabrinjavajuce,

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 17 mar 2014, 21:58

Kvesa,Cola i ovaj Dedic ,sa Tomicem oporavjenim,mi smo tip top .. aBd nadam se uskoro :)
Zeljeznicar! 1921 !

zeljovolim
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolim » 17 mar 2014, 22:02

Format je napisao/la:Kvesa,Cola i ovaj Dedic ,sa Tomicem oporavjenim,mi smo tip top .. aBd nadam se uskoro :)
Slazem se ,to bi bilo odlicno ee kad ce to bit

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 17 mar 2014, 22:05

domorocki je napisao/la:To su loše vijesti,a dobre su da će UEFA usvojiti(la) prijedlog NSBIH o izgradnji stadiona ;)
Nešto se zakotrljalo ili je to opet neka priča a la džokol?
DRUG NEBI TI PUNCA

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 17 mar 2014, 22:05

mulumbu1921 je napisao/la:
ZZtop10 je napisao/la:kako su samo ovi zuti dresovi strasni.... 8-)
dobio 25-icu preko stele :D,bas premocni,materijal sve.. :D
soli mi ranu.. soli :( jos 25 aaa
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 17 mar 2014, 22:11

exbabilon je napisao/la:https://www.facebook.com/fudbalski.klub ... vo?fref=ts

Jos samo 20-ak clanova razlike.. 8-)

Još pet. Napokon. :D

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.