SP2014 Brazil: Sličice
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: SP2014 Brazil: Sličice
U srijedu će čitaoci Nezavisnih novina, Večernjeg lista, Olsobođenja o Glasa Srpske moći uz kupovinu novina dobiti besplatan primjer Paninijevog albuma.
Uz besplatan primjerak albuma doće i šest besplatnih sličica, te dodatak za sve one koji ne budu nalijepili sve sličice da mogu naknadno naručiti one koje im nedostaju.
Uz besplatan primjerak albuma doće i šest besplatnih sličica, te dodatak za sve one koji ne budu nalijepili sve sličice da mogu naknadno naručiti one koje im nedostaju.
- alan_kardec
- Kontakt:
Re: Odg: SP2014 Brazil: Sličice
Cautinho je napisao/la:Ko ono pali albume u RS?I nase igrače lijepi naopako?

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
koliko ono kostaju inace kada se tako naruce, pola marke ili marka po slicici?Rafael30 je napisao/la:U srijedu će čitaoci Nezavisnih novina, Večernjeg lista, Olsobođenja o Glasa Srpske moći uz kupovinu novina dobiti besplatan primjer Paninijevog albuma.
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- alan_kardec
- Kontakt:
pola marke po sličici, najviše možeš naručiti 40 komada., ako sam dobro upratio
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
ekstra, morace se to iskoristiti na kraju 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Zna li neko koje su slicice u fazonu, koje raja najvise kupuje posto ih ima vise vrsta. Nafurala se raja pravo na ovo 

FKŽ !
Panini je glavni, to je tradicija. Nisam skupljao od 2002. SAd imam 30 god. i skupljam slicice 

- tuzlak1987
- Kontakt:
Navodno su neki vec popunili nasu reprezentaciju, zale se nema Rahimica 

Jel i sutra album free ljudi? Jel ima neko informaciju?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Posto kod nas nije dolazilo u TK nemoj uzimat ako ti budu trazile one zene iz kioska pare, bolje sacekaj srijedu i daj marku za novine i dobiti ces i album i neke sliciceAsharaK je napisao/la:Jel i sutra album free ljudi? Jel ima neko informaciju?

Re: Odg: SP2014 Brazil: Sličice
tuzlak1987 je napisao/la:Posto kod nas nije dolazilo u TK nemoj uzimat ako ti budu trazile one zene iz kioska pare, bolje sacekaj srijedu i daj marku za novine i dobiti ces i album i neke sliciceAsharaK je napisao/la:Jel i sutra album free ljudi? Jel ima neko informaciju?Tako cu ja odraditi..
I ja ću, nije bilo uopšte slija danas na trafikama...
bio u gradu i svratih na duhanpromet trafiku i kaze teta da je free sutra kod njih, teta kaze da se dodje ranije jer ce nestati, pa eto kome treba nek porani na sabah 

- Papastathopoulos
- Kontakt:
Tolika halabuka oko toga da dobijete album za dzabe, a koji kosta 2.50 KM, a jedan paket slicica je marka i kupicete tonu tih paketica, i to vam nije puno ? 
Pa ne bi se toliko sugo radi dvije i po marke yebote..

Pa ne bi se toliko sugo radi dvije i po marke yebote..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Ne bi ti, al mi školarci koji nećemo jesti u školi zbog toga sigurno hoćemo 

- tuzlak1987
- Kontakt:
Ako je besplatno sto ne bi uzeo, sto bi djabe davao pare. Logika
Bolje mi je popit kafu pivo za te pare..

Bolje mi je popit kafu pivo za te pare..
- Neutralan88
- Kontakt:
nego ima li nam 2x golman repke jel Avdukic ili Fejzic
ako se dobro sjecam uvijek barem budu 2x golmana na slicicama.

- tuzlak1987
- Kontakt:
Mislim da sam uocio da ima 17 igraca racunajuci i Begovica. Mozda i nema drugog golmana...Neutralan88 je napisao/la:nego ima li nam 2x golman repke jel Avdukic ili Fejzic![]()
A zale se sto ima Sunjic i Avdija, a nema Rahimica

Hajrovic je tu isto

Znaci imas: Begovic, Kolasinac, Spahic, Bicakcic, Lulic, Ibricic, Miske, Ibisevic, Salihovic, Avdija, Sunjic, Hajrovic, Zahirovic, Dzeko, Pjanic, Mujdza i vjerovatno Medunjanin mada nisam vidio da je neko zalijepio jos Medu, ali mi cudno ako ga nema.
evo nesto slicica se skupilo 
od nasih: kolasinac, zahirovic, hajrovic...
od ovih jacih igraca: modric, robben, yaya toure, drogba, ribery, aguero, messi, neuer, ozil, gotze, hazard...
od poznatijih: olic, chicarito, etoo, pedro, negredo, alexis sanchez, pogba, benzema, MOSES nas cojek
, muller, nani, benteke...
16 duplikata...

od nasih: kolasinac, zahirovic, hajrovic...
od ovih jacih igraca: modric, robben, yaya toure, drogba, ribery, aguero, messi, neuer, ozil, gotze, hazard...
od poznatijih: olic, chicarito, etoo, pedro, negredo, alexis sanchez, pogba, benzema, MOSES nas cojek

16 duplikata...
Zadnja izmjena: reeds, dana/u 17 mar 2014, 21:14, ukupno mijenjano 1 put.
sto se nafurala raja
ja kupio 1 paketic dobio:
lampard, marcelo, luka modrić, romaric, diego reyes
ja kupio 1 paketic dobio:
lampard, marcelo, luka modrić, romaric, diego reyes
1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.