pa nisu ga postovi otjeraliSchlager je napisao/la:Ako te stvarno interesuje,procitaj postove od sinoc.

Moderator/ica: vlakanje
pa nisu ga postovi otjeraliSchlager je napisao/la:Ako te stvarno interesuje,procitaj postove od sinoc.
mojne spamat družerudarprijedor je napisao/la:pa nisu ga postovi otjeraliSchlager je napisao/la:Ako te stvarno interesuje,procitaj postove od sinoc.![]()
![]()
moj drug je 10 ak dana trenirao sa njima...kaze da su prespremni...navukli nekih igraca iz srbije-afrike...trkacki-tehnicki nevjerovatni...e sad je jedino pitanje uigranosti...al eto,ima jos mjesec dana...mogu se uigrati da su ne znam kakvi...a po meni grujic i nije neko pojacanje od kojeg bi trebalo da strjepimo...on je odigrao svoje...realno....da je neki igrac ne bi se vracao u laktase da se bori za opstanak...a pogledaj mu samo statistiku igranja u predhodinih par godina...EastStand je napisao/la:' ', " је ", ", " ' ?, ? & " на то " нас не " ? $ на $. ", & се " " % $, а то - се $ & јесу.zli mrkvić je napisao/la: Pazi, Laktaši su sad zaje.... protivnik. Nemora ništa značiti. Oni komotno mogu u sredinu tabele sa ovakvim timom. 18 novih igrača- to ti je nov ekopa.
ja imam total tv...vec par dana nemam sos- ubi se od dosade...nemam sta pametno gledati... ne znam sta je reci?! ostalih programa ima...al sos..ni u prici... da li neko ima slican problem:)VB 1987 je napisao/la:ok, većini sam poslao pp, pa ajmo braćo da namolimo ljude iz sos, ako uspijemo ko će biti sretniji od mene... ionako me sinoć uhvatila neka muka zbog Borca nisam cijelu noć spavao, pa drijemam sada na poslu, a još se i sa ženom posvađao zbog Borca... ajmo da se bar malo obradujemo...
Imam i ja isti problem.radebl je napisao/la:ja imam total tv...vec par dana nemam sos- ubi se od dosade...nemam sta pametno gledati... ne znam sta je reci?! ostalih programa ima...al sos..ni u prici... da li neko ima slican problem:)VB 1987 je napisao/la:ok, većini sam poslao pp, pa ajmo braćo da namolimo ljude iz sos, ako uspijemo ko će biti sretniji od mene... ionako me sinoć uhvatila neka muka zbog Borca nisam cijelu noć spavao, pa drijemam sada na poslu, a još se i sa ženom posvađao zbog Borca... ajmo da se bar malo obradujemo...
Narode moj, Fiser nije otputovao u Tursku, ostao u Beogradu. Vasas trazi obestecenje za Vukelju, nije dobio sertifikat. Provjereno 100 posto, javio igrac koji je to sve gledao
Nadam se da je u pitanju prvoaprilska šalaSchlager je napisao/la:Narode moj, Fiser nije otputovao u Tursku, ostao u Beogradu. Vasas trazi obestecenje za Vukelju, nije dobio sertifikat. Provjereno 100 posto, javio igrac koji je to sve gledao
Bilo 6-1 za Borac ako se ne varam. Bili smo baš sila u to vrijeme.Schlager je napisao/la:Moja najdraza utakmica u zivotu.....bar kad su utakmice u Banjaluci u pitanju.
Zamisli, pa još i reflektori...Borčevac je napisao/la:Eh da se i danas igra bijelom loptom gdje bi nam kraj bio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.