Mozda je tako i najbolje ..Casillas je napisao/la:evo ti odgovor na pp da ne zalazimo dalje u te stvari...

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Mozda je tako i najbolje ..Casillas je napisao/la:evo ti odgovor na pp da ne zalazimo dalje u te stvari...
Mescini da laz nekako vise boli ... Jelda ..don Ciro je napisao/la:Evo moj Stole Stole... istina boli jelda???
Stole iz Bora je napisao/la:Mescini da laz nekako vise boli ... Jelda ..don Ciro je napisao/la:Evo moj Stole Stole... istina boli jelda???
znas li da su jucer zavrsio prelazni rok..a do ljeta ce 99999 puta jos to isto spomenuti,a on ce ostati u Arsenal-uCRNI_SA je napisao/la:Cesc Fábregas dice adiós al Arsenal para venir al Barça
naslov se munda
CRNI_SA je napisao/la:na ljeto cirkeevo sta kaze precjednik seville Del Nido: "El que diga que el Barcelona está arriba por los árbitros es que tiene o muy mala idea o ni puta idea de fútbol" u prevodu ko kaze da je barca prva zahvaljujuci sudijama taj nema pojma o fudbalu
i realadon Ciro je napisao/la:CRNI_SA je napisao/la:na ljeto cirkeevo sta kaze precjednik seville Del Nido: "El que diga que el Barcelona está arriba por los árbitros es que tiene o muy mala idea o ni puta idea de fútbol" u prevodu ko kaze da je barca prva zahvaljujuci sudijama taj nema pojma o fudbalu
ista to mafia...ajest ga reko na kraju...ili ima losu ideju o kurvu ideju o fudbalu
e moj Del Nido,sijecam se kad je reko da imaju bolji tim "plantilla" od Barce
ma ja stari...Pepe-u sigurno nece ove sezone..mozda iduce ako bude igrao IBRA ako se nepovredi o ne odeSajoni je napisao/la:Ciro druze sve je to neka zavjera!Opusti se i lagano samo.Ibraka ce opet iza leđa Pepeu ili Albiolu doci...Možda bude ofsajd a možda ne...Važno je samo da bude gol.
![]()
Zato sam naveo i Albiola jer se portugalac povrijedio...11.april je sve blizi...Bit ce gusto bit ce 0:2don Ciro je napisao/la:ma ja stari...Pepe-u sigurno nece ove sezone..mozda iduce ako bude igrao IBRA ako se nepovredi o ne odeSajoni je napisao/la:Ciro druze sve je to neka zavjera!Opusti se i lagano samo.Ibraka ce opet iza leđa Pepeu ili Albiolu doci...Možda bude ofsajd a možda ne...Važno je samo da bude gol.
![]()
nista se nezna
![]()
cudo kako nisi rekao da ce otici u realdon Ciro je napisao/la:znas li da su jucer zavrsio prelazni rok..a do ljeta ce 99999 puta jos to isto spomenuti,a on ce ostati u Arsenal-uCRNI_SA je napisao/la:Cesc Fábregas dice adiós al Arsenal para venir al Barça
naslov se munda![]()
Što ja čitavo vrijeme govorim-Barcelona- je napisao/la:Xavi: "Nisu se pomirili s našim vodstvom"
Barcelonin veznjak Xavi usprotivio se napadima na svoju momčad. Nakon Pedrovog gola Sportingu iz Gijona s mnogih se naslovnica mogla iščitati sugestija da aktualni prvaci imaju sudačku pomoć...
Ugledne španjolske novine, Marca i AS, proteklih dana nadugo i naširoko raspravljaju o tome je li Pedrov pobjednički gol protiv Sportinga iz Gijona trebao biti poništen zbog zaleđa. Taj je događaj dao vjetar u leđa svima koji vjeruju da Barcelona uživa povlašten status kod sudaca.
Sporting 0-1 Barcelona
"Pedrov gol nije postignut iz zaleđa. Osim toga, trebao nam je biti dosuđen jedanaesterac na Zlatanu Ibrahimoviću, ali o tome nitko ne govori", objasnio je jedan od vodećih igrača Barcelone i španjolske reprezentacije.
Xavi vjeruje da dio problema leži u tome što se sjedišta spomenutih listova nalaze u - Madridu: "Oni jednostavno moraju prodavati novine, a još se uvijek nisu pomirili s našim vodstvom na tablici i pet bodova prednosti".
Ipak, ne smatra da je prvenstvo odlučeno: "Real Madrid je jak. Uložili su velik novac, pojačali se, a iako nemaju toliko vlastitih igrača posjeduju nemalu kvalitetu. Borit će se do samog kraja".
Pod udarom kritika našao se i Zlatan Ibrahimović, koji je u zadnjih osam utakmica strijelac bio samo jednom. "Nije nervozan. Sve je u redu, on nastavlja davati svoj doprinos jednako kao i kad postiže golove", kaže Xavi za španjolske medije.
Osvrnuo se i na imena koja se spominju kao moguća Barcelonina pojačanja u budućem razdoblju: "Fabregas ima sve potrebne vrline, a izgrađen je od Barcelonine DNA. Igra ključnu ulogu u svom klubu, isto kao i David Silva te David Villa".
tako jeGunnerS je napisao/la:Što ja čitavo vrijeme govorim-Barcelona- je napisao/la:Xavi: "Nisu se pomirili s našim vodstvom"
Barcelonin veznjak Xavi usprotivio se napadima na svoju momčad. Nakon Pedrovog gola Sportingu iz Gijona s mnogih se naslovnica mogla iščitati sugestija da aktualni prvaci imaju sudačku pomoć...
Ugledne španjolske novine, Marca i AS, proteklih dana nadugo i naširoko raspravljaju o tome je li Pedrov pobjednički gol protiv Sportinga iz Gijona trebao biti poništen zbog zaleđa. Taj je događaj dao vjetar u leđa svima koji vjeruju da Barcelona uživa povlašten status kod sudaca.
Sporting 0-1 Barcelona
"Pedrov gol nije postignut iz zaleđa. Osim toga, trebao nam je biti dosuđen jedanaesterac na Zlatanu Ibrahimoviću, ali o tome nitko ne govori", objasnio je jedan od vodećih igrača Barcelone i španjolske reprezentacije.
Xavi vjeruje da dio problema leži u tome što se sjedišta spomenutih listova nalaze u - Madridu: "Oni jednostavno moraju prodavati novine, a još se uvijek nisu pomirili s našim vodstvom na tablici i pet bodova prednosti".
Ipak, ne smatra da je prvenstvo odlučeno: "Real Madrid je jak. Uložili su velik novac, pojačali se, a iako nemaju toliko vlastitih igrača posjeduju nemalu kvalitetu. Borit će se do samog kraja".
Pod udarom kritika našao se i Zlatan Ibrahimović, koji je u zadnjih osam utakmica strijelac bio samo jednom. "Nije nervozan. Sve je u redu, on nastavlja davati svoj doprinos jednako kao i kad postiže golove", kaže Xavi za španjolske medije.
Osvrnuo se i na imena koja se spominju kao moguća Barcelonina pojačanja u budućem razdoblju: "Fabregas ima sve potrebne vrline, a izgrađen je od Barcelonine DNA. Igra ključnu ulogu u svom klubu, isto kao i David Silva te David Villa".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.