haj valjda se i vas skupi vise od 150Android je napisao/la:Vrijeme idealno,teren idealan,mogla bi danas biti lijepa brojka na tribinama
NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Nek je 1500, eventualno u prosjeku, neka brojka za sredinu od 500 000 ljudi i nek je ostatak lige bolji, pa da sta kao imas prosipati, pa taman.
...Život za Široki...
Istina, al opet kod vas je uvijek sve dobro kako god trebali bi imati jednu od boljih posjeta al etoŠB_Fidelis je napisao/la:Nek je 1500, eventualno u prosjeku, neka brojka za sredinu od 500 000 ljudi i nek je ostatak lige bolji, pa da sta kao imas prosipati, pa taman.
danas oko 1000 gledatelja što je sasvi mdobro za ovoliki grad i ovakvog protivnika..
utakmica bezze..nekako laganica..zabili 2 i laganini
utakmica bezze..nekako laganica..zabili 2 i laganini
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ne znam sta je bolja posjeta za cijelu opcinu od 30 000, plus sto imas jos jedan vrhunski sportski klub u gradu koji je medju najposjeceniji u aba ligi, a nogometna liga takva kakva jest, da ne navodim sada desetke drugih razloga, pocevsi od marketinga, nemara u tom pogledu i zasicenosti gledatelja. To je na razini drzave, svakako da moze i mora bolje i nekad ne tako davno je i bilo bolje i nekad ce opet valjda biti, medjutim po toj logici bi sarajevo, zeljeznicar trebali imati po 10 000 bar, a nemaju, ni blizu 5, kamoli 10, tako da je to vrlo relativno i samo odraz velicine sredine i nogometa u drzavi, kao i drugdje, ni manje ni vise.aS_Roma je napisao/la:Istina, al opet kod vas je uvijek sve dobro kako god trebali bi imati jednu od boljih posjeta al etoŠB_Fidelis je napisao/la:Nek je 1500, eventualno u prosjeku, neka brojka za sredinu od 500 000 ljudi i nek je ostatak lige bolji, pa da sta kao imas prosipati, pa taman.
Sent from my HTC One 801e using Tapatalk
...Život za Široki...
Sad u Sarajevo po titulu:)
Negledljiva utakmica,ali tri boda su tu,Spikic po meni danas najbolji,a onaj Pehar je jedna obicna "sikira" koja zna samo udariti po nogama...
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
nesto gledam raspored..po meni dost adobar po nas..
idemo zelji, dolazi nam radnik pa idemo zrinjskom..to je najbitniji dio sezone po meni..ako ovdje izvucemo 7 ili 9 bodova na konju smo..
posle toga slavija i borac 2 kola za redom kod kuce pa gostujemo leotaru kad ce se vjerojatno vec znat da su ispali pa bi i tu trebali imati 3 boda i na kraju redovna musterija celik na pecari i olimpic na otoci
idemo zelji, dolazi nam radnik pa idemo zrinjskom..to je najbitniji dio sezone po meni..ako ovdje izvucemo 7 ili 9 bodova na konju smo..
posle toga slavija i borac 2 kola za redom kod kuce pa gostujemo leotaru kad ce se vjerojatno vec znat da su ispali pa bi i tu trebali imati 3 boda i na kraju redovna musterija celik na pecari i olimpic na otoci
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Iduca tri susreta su kljucna za to da li idemo na titulu ili ne. Ako ostanemo neporazeni u Sarajevu i Mostaru, svakako da ovo ostalo mozemo dobiti, narocito bi trebalo utrziti (naravno, bez otpisivanja i omalozavanja bilo koga) maksimalan broj bodova kuci protiv Slavije i Borca i pobijediti Leotar u gostima, znaci u tri kola skupiti 9 bodova, i onda cemo vidjeti, tu cemo negdje biti...
Sto se tice utakmice protiv Viteza :
ŠIROKI BRIJEG : Soldo (Široki Brijeg), I. Džidić (Mostar), J. Barišić (Posusje), Ćorić (Široki Brijeg), Pehar (Čapljina), Ivanković (Široki Brijeg) (63. Landeka (Posusje)), Zakarić (Gradiška), Wagner (Ilheus) (75. Zadro (Široki Brijeg)), Marić (Grude) (79. Kordić (Mostar)), Špikić (Tomislavgrad), Ljubić (Široki Brijeg).
Trener : Slaven Musa (Mostar).
Znaci, mi smo imali u ovoj utakmici 8 igraca iz Širokog Brijega, odnosno 8 igraca koji su proizasli iz nase skole, ubrojao sam tu i Zakarica i Spikica i Marica, iako su iz Gradiske, odnosno Tomislavgrada te Gruda, medjutim prosli su ipak nasu skolu i smatram ih domacim igracima.
Komotno bih mogao tu uvrstiti i Wagnera s obzirom koliko dugo je u Širokom Brijegu, Hercegovini uopce, no evo necu, mada je on vec sada jedan od najboljih koji je ikada igrao u ovoj Premijer ligi, jedan od njenih sinonima otkad ista postoji, te takodjer jedan od legendi kluba sa Pecare.
Nisu igrali, a takodjer su u prvoj momcadi te iz Širokog Brijega : Ivan Peko, Danijel Kozul.
Pored toga, imamo bazu igraca iz najuze okolice Širokog Brijega poput Mostara (braca Dzidic, Nikola Maric, Kordic, I. Barisic), Posusja (J. Barisic, Landeka) Capljine (Pehar), Kiseljaka (Markovic), Travnika (Bilobrk), te eventualno jos Splita (Plazonic), Šibenika (Blaic), tj. Juzne Dalmacije koja se tradiconalno oslanja na Hercegovinu i obrnuto, a trener je takodjer iz neposredne blizine Širokog Brijega, Mostar.
Jedini izuzetak je Hugo (Sao Paulo), koji je na preporuku Wagnera doveden i mislim da ce biti koristan (ne znam samo zasto nije bio u kadru protiv Viteza, ozljeda, ili sto vec...)
I ova momcad je u ovom momentu druga u ligi, medju 4 u Kupu (nadamo se), trofeja kojeg i brani, i vec dugi niz godina drzi konstantu izlaska na europsku scenu i dobrih rezultata, dok je klub kao takav i dan danas zasigurno najsredjeniji u ligi i, ne mogu se oteti u dojmu, da tako zelimo, da bi mogli i kudikamo vise trofeja imati.
Ne znam koliko se jos moze ekipa u BiH pohvaliti ovakvim necim, u najvisem rangu natjecanja.
I onda se netko nadje omalozavati Široki Brijeg iz svojih raznoraznih kompleksa, zavisti i muke, disecirati u odnosu na druge, dok od istog samo uciti pritom danas mogu.
Široki Brijeg je sportska INSTITUCIJA i fenomen na razini drzave. Dapace, sire regije, a ne drzave.
PONOSAN NA TEBE, JER SI MOJ GRAD!
ŠIROKI BRIJEG : Soldo (Široki Brijeg), I. Džidić (Mostar), J. Barišić (Posusje), Ćorić (Široki Brijeg), Pehar (Čapljina), Ivanković (Široki Brijeg) (63. Landeka (Posusje)), Zakarić (Gradiška), Wagner (Ilheus) (75. Zadro (Široki Brijeg)), Marić (Grude) (79. Kordić (Mostar)), Špikić (Tomislavgrad), Ljubić (Široki Brijeg).
Znaci, mi smo imali u ovoj utakmici 8 igraca iz Širokog Brijega, odnosno 8 igraca koji su proizasli iz nase skole, ubrojao sam tu i Zakarica i Spikica i Marica, iako su iz Gradiske, odnosno Tomislavgrada te Gruda, medjutim prosli su ipak nasu skolu i smatram ih domacim igracima.
Komotno bih mogao tu uvrstiti i Wagnera s obzirom koliko dugo je u Širokom Brijegu, Hercegovini uopce, no evo necu, mada je on vec sada jedan od najboljih koji je ikada igrao u ovoj Premijer ligi, jedan od njenih sinonima otkad ista postoji, te takodjer jedan od legendi kluba sa Pecare.
Nisu igrali, a takodjer su u prvoj momcadi te iz Širokog Brijega : Ivan Peko, Danijel Kozul.
Pored toga, imamo bazu igraca iz najuze okolice Širokog Brijega poput Mostara (braca Dzidic, Nikola Maric, Kordic, I. Barisic), Posusja (J. Barisic, Landeka) Capljine (Pehar), Kiseljaka (Markovic), Travnika (Bilobrk), te eventualno jos Splita (Plazonic), Šibenika (Blaic), tj. Juzne Dalmacije koja se tradiconalno oslanja na Hercegovinu i obrnuto, a trener je takodjer iz neposredne blizine Širokog Brijega, Mostar.
Jedini izuzetak je Hugo (Sao Paulo), koji je na preporuku Wagnera doveden i mislim da ce biti koristan (ne znam samo zasto nije bio u kadru protiv Viteza, ozljeda, ili sto vec...)
I ova momcad je u ovom momentu druga u ligi, medju 4 u Kupu (nadamo se), trofeja kojeg i brani, i vec dugi niz godina drzi konstantu izlaska na europsku scenu i dobrih rezultata, dok je klub kao takav i dan danas zasigurno najsredjeniji u ligi i, ne mogu se oteti u dojmu, da tako zelimo, da bi mogli i kudikamo vise trofeja imati.
Ne znam koliko se jos moze ekipa u BiH pohvaliti ovakvim necim, u najvisem rangu natjecanja.
I onda se netko nadje omalozavati Široki Brijeg iz svojih raznoraznih kompleksa, zavisti i muke, disecirati u odnosu na druge, dok od istog samo uciti pritom danas mogu.
Široki Brijeg je sportska INSTITUCIJA i fenomen na razini drzave. Dapace, sire regije, a ne drzave.
...Život za Široki...
Hugo ne igra jer nisu još papiri stigli
ja ne bih ubrajao tu Zakarića ali Markovića definitivno bih jer je doašo kod nas kao kadet, isto tako i Marić kao i Ćorluka ili Petrović iz Rame (Prozor)..maltene komplet školu su tu prošli tako da...
slažem se sa svime što si napisao..samo koliko još vremena treba ljudima kod nas da ovo skuze
ja ne bih ubrajao tu Zakarića ali Markovića definitivno bih jer je doašo kod nas kao kadet, isto tako i Marić kao i Ćorluka ili Petrović iz Rame (Prozor)..maltene komplet školu su tu prošli tako da...
slažem se sa svime što si napisao..samo koliko još vremena treba ljudima kod nas da ovo skuze
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Kada se ocekuje da bi trebao biti certificiran? On bi strasno dobro dosao u gostima, za pobjeci cuvaru par puta, neka brza kontra i eto pogotka.
Ubrojio sam Zakarica jer je dosao zaista kao mlad igrac, nedefiniran, u nas je stasao, u nas je postao igrac, pruzena mu sansa i stekao transfer u Dinamu, pa zato. Nebitno, eto, izbaci njega, ubaci Wagnera komotno, vise je domaci postao nego dosta ljudi u samom gradu.
Skontati ce, samo, kao sto obicno biva, prekasno.
Ubrojio sam Zakarica jer je dosao zaista kao mlad igrac, nedefiniran, u nas je stasao, u nas je postao igrac, pruzena mu sansa i stekao transfer u Dinamu, pa zato. Nebitno, eto, izbaci njega, ubaci Wagnera komotno, vise je domaci postao nego dosta ljudi u samom gradu.
Skontati ce, samo, kao sto obicno biva, prekasno.
...Život za Široki...
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Hoce li neko faliti zbog kartona, povrede? Ne bi trebao Hugo dobiti papire do subote?
I da li nam mislite vratiti bodove jer smo vam "dali" kup... 

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Ne budi smijesan i ne pricaj gluposti!! Dat' ćemo vam užitak da nam gledate u leđa od idućeg kola.Baja_Zvjerka je napisao/la:Hoce li neko faliti zbog kartona, povrede? Ne bi trebao Hugo dobiti papire do subote?I da li nam mislite vratiti bodove jer smo vam "dali" kup...
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Sto smo to nervozni danas, gle sunca napolju...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Mislim da bi Plazonic trebao poceti od pocetka na Grbavici,Jure i Pehar ne mogu igrati zajedno,to se vidjelo protiv Viteza
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- invincible1921
- Kontakt:
drugim rijecima " AKO ME ODJ.EBU BRACA HRVATI DOCU ZA BOSNU DA IGRAM "Kevin je napisao/la:Marić: Nisam još odlučio za koga igrati, BiH ili Hrvatsku
Junak pobjede nad Olimpicom, strijelac dva gola za Široki Brijeg Mirko Marić, nastupio je u šest uzastopnih utakmica, točnije od 16. kola. Od tada na ovamo zabio je pet golova, dva Sarajevu u prvenstvu, jedan Zvijezdi u Kupu i sada Olimpicu.
Ukupno je to njegov učinak podiglo na sedam pogodaka – zabio je po jedan pogodak u Kupu Igmanu i Radniku
“Izgleda da me ide protiv ekipa iz Sarajeva”, kaže mladi napadač zaDnevni list.
Njegove igre privukle su interes klubova iz regije. Na tribinama je protiv Olimpica bio Dinamov skaut Marijan Vlak, a poznato je da Široki i Dinamo odlično surađuju.
“Ne znam ništa o tome, nitko mi ništa nije govorio”, dodao je Gruđanin..
Marić se nedavno našao na popisu dvaju reprezentacija. U hrvatsku mladu vrstu pozvao ga je Nenad Gračan, a dobio je poziv i od bh. izbornika Vlade Jagodića.
“Nisam još odlučio. Okupljanje s reprezentacijom BiH zakazano je bilo u tjednu kada smo se pripremali za nama važnu utakmicu u Travniku, klub je obavijestio Savez o tome, zato se nisam odazvao. Odluku ću donijeti u sljedećih nekoliko mjeseci, nakon konzultacija s klubom i obitelji”, zaključio je Mirko Marić, prenosi Dnevni list.
=\_1921_/=
kako će ga ****? ako su ga zvali?invincible1921 je napisao/la:drugim rijecima " AKO ME ODJ.EBU BRACA HRVATI DOCU ZA BOSNU DA IGRAM "Kevin je napisao/la:Marić: Nisam još odlučio za koga igrati, BiH ili Hrvatsku
Junak pobjede nad Olimpicom, strijelac dva gola za Široki Brijeg Mirko Marić, nastupio je u šest uzastopnih utakmica, točnije od 16. kola. Od tada na ovamo zabio je pet golova, dva Sarajevu u prvenstvu, jedan Zvijezdi u Kupu i sada Olimpicu.
Ukupno je to njegov učinak podiglo na sedam pogodaka – zabio je po jedan pogodak u Kupu Igmanu i Radniku
“Izgleda da me ide protiv ekipa iz Sarajeva”, kaže mladi napadač zaDnevni list.
Njegove igre privukle su interes klubova iz regije. Na tribinama je protiv Olimpica bio Dinamov skaut Marijan Vlak, a poznato je da Široki i Dinamo odlično surađuju.
“Ne znam ništa o tome, nitko mi ništa nije govorio”, dodao je Gruđanin..
Marić se nedavno našao na popisu dvaju reprezentacija. U hrvatsku mladu vrstu pozvao ga je Nenad Gračan, a dobio je poziv i od bh. izbornika Vlade Jagodića.
“Nisam još odlučio. Okupljanje s reprezentacijom BiH zakazano je bilo u tjednu kada smo se pripremali za nama važnu utakmicu u Travniku, klub je obavijestio Savez o tome, zato se nisam odazvao. Odluku ću donijeti u sljedećih nekoliko mjeseci, nakon konzultacija s klubom i obitelji”, zaključio je Mirko Marić, prenosi Dnevni list.

polako, neka dečko odluči..ja sam mišljenja da će igrat za BiH
Tako se i treba raditi. Pored vas ima i Zeljo dosta svoji igraca, kao i Zrinjski isto(ovde nisam siguran, al znam du su prosle sezone na grbavici odigrali sa svojim juniorima, koji su super bili). Kod Zelje - od svoji igraca ima Kerla, Hasanovic, Colic, Svraka, Jamak, Sadikovic, Zolotic, Bajic, Hodzic. Znaci 9 igraca koji su uvijek u konkurenciji za prvi 11 kad su spremni. Tu isto dodati Bucana i Stanica koji su isto iz Sarajeva, al su prosli skolu pitara. Vasa skola je za svaku pohvalu - pogotovo Kvesa i Toma hahaŠB_Fidelis je napisao/la:Iduca tri susreta su kljucna za to da li idemo na titulu ili ne. Ako ostanemo neporazeni u Sarajevu i Mostaru, svakako da ovo ostalo mozemo dobiti, narocito bi trebalo utrziti (naravno, bez otpisivanja i omalozavanja bilo koga) maksimalan broj bodova kuci protiv Slavije i Borca i pobijediti Leotar u gostima, znaci u tri kola skupiti 9 bodova, i onda cemo vidjeti, tu cemo negdje biti...

- invincible1921
- Kontakt:
@kevin pa zvali su ga na probu neku tako da se izrazim ako tamo ne uspije, onda ce igrata za BiH. Nije ovo nikakva uvreda nemoj me pogresno shvaitit, koliko god nasi naavijaci pa i ja prvi dizali u nebo igrace koji su "srbi" ili "hrvati" iz BiH istina je da je vecina njih pristali igrati za Bosnu jer nisu mogli za svoje prema njihvom misljenju "maticne zemlje"
=\_1921_/=
pa pozvao ga Gračan na prijateljsku sa Slovenijom, nije se ni odazvao..invincible1921 je napisao/la:@kevin pa zvali su ga na probu neku tako da se izrazim ako tamo ne uspije, onda ce igrata za BiH. Nije ovo nikakva uvreda nemoj me pogresno shvaitit, koliko god nasi naavijaci pa i ja prvi dizali u nebo igrace koji su "srbi" ili "hrvati" iz BiH istina je da je vecina njih pristali igrati za Bosnu jer nisu mogli za svoje prema njihvom misljenju "maticne zemlje"
Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, jurisicduska i 10 gostiju.