Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Momci nabrijani .. vidjela se zelja i volja od prvog minuta .. rudar je dosao da se proba odbraniti .. teren katastrofalan .. uz jedan ovakav pristup i zelju nemate se cega bojati .. svaka cast i mladom gojaku ..
vidim dulju na tribini .. jel to momak ide negdje ako ima neko konkretan da kaze ili sta se desava sa njim ?
vidim dulju na tribini .. jel to momak ide negdje ako ima neko konkretan da kaze ili sta se desava sa njim ?
Toto Riina
Igra se dobro popravila. Jedino sto nam je falilo je realizacija, pobjedili bi 4-0 garant, ali samo neka smo sva tri boda uzeli. I ovo treba pojacati samopouzdanje igracima.
Cini mi se nije igrao ni protiv Sirokog.

Ja sam cuo da smo ga prodali, za par dana treba stici novac i lijekarski pregled da se obavi, a ako nije zbog toga onda mislim da moze biti da nije htjeo produziti ugovor. Valjda ce biti jos informacije nakon par dana.PES2012 je napisao/la:Momci nabrijani .. vidjela se zelja i volja od prvog minuta .. rudar je dosao da se proba odbraniti .. teren katastrofalan .. uz jedan ovakav pristup i zelju nemate se cega bojati .. svaka cast i mladom gojaku ..
Cini mi se nije igrao ni protiv Sirokog.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
CestitamMoggiano je napisao/la:Sutra mi tek Željo igra,tada čestitajpabizo je napisao/la:Čestitam pobjedu.Moggiano je napisao/la:Boli ga briga,stariji 10-ak godina od kluba za koji navija

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Radnicki Nis pregovara sa Milovanom Rajevcom. Olimpic ima vise para nego Radnicki sigurno duplo. A covjek vodio Ganu do cetvrtfinala svjetskog. Fajo bi kao pomocni svasta naucio od njega.Mokroguz je napisao/la:@bagrcavi Ma nije do nekakve neisplacene plate, ne vjerujem da bi nam ikad igraci bili tako naivni. Ako ti nije plata placena, ides u bojkot ili protestovati ili ne ides na treninge, a ne kenjati po utakmicama. Nego ovo je do trenera, k'o sto rece Hellas. Neka Fajo radi nesta drugo u klubu, a treba nam iskusan, cvrst strucnjak na klupi kao glavni trener.
Imaju li koji dobri kandidati?
@Hellas Sigurno bi sto se tice taktike. Za nase prostore mislim da treba neko ko je mozda malo vise verziran sto se tice "seljacke igre"
Posebno pred kraj sezone nas gnjave prljavom igrom kad nam trebaju svi bodovi, nadam se da cemo naci nekoga kome je to ugodna situacija po tome da zna to kontrirati bez problema i stresa. A i svakako se trazi maksimalan efekat i ucinak za minimalne prihode, treneri koji su trenirali u jacim ligama ili cak reprezentacije su skuplji i navikli se sigurno na visociji standard igre(mislim da je to i razlog zasto se pojedine ekipe iz mnogo slabijih liga probijaju daleko u Evropi sto jace ekipe nisu navikli na takvu igru koju su upotrijebili Albanci, Kazahstanci, Luksemburzani, Bugari protiv Njemaca itd.), zato malo sumnjam da "visociji" treneri se isplate u nasoj ligi.
Evo i izvjestaj utakmice
[youtube][/youtube]
Hamzic davno prekucao domace prvenstvo, poput Ostrakovica je po mome misljenju najbolji golman lige.

Evo i izvjestaj utakmice

[youtube][/youtube]
Hamzic davno prekucao domace prvenstvo, poput Ostrakovica je po mome misljenju najbolji golman lige.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Ma ja kontam da bi i Muslin i Rajevic dosli za ne previse para odakle bi sigurno svake godine igrali Evropu. Bolje da rade ista nego nista. I Faruk Hadzibegic bi se sigurno dao dovesti s obzirom da se razmisljao da preuzme Travnik u Januaru. Mozda i Kodro.
Dulja vjerovatno nece igrati do kraja sezone, povod tome je Gracić koji zeli da mu unisti karijeru jer ovaj ne zeli da potpise novi ugovor. Tu je Nijaz mogao uzeti bar 50.000 eura da je bio pametan, a sad ce dzaba otici u Sarajevo ili Želju, a čuo sam da mu je i bonove od 5KM ukinuo u VistafonuPES2012 je napisao/la:Momci nabrijani .. vidjela se zelja i volja od prvog minuta .. rudar je dosao da se proba odbraniti .. teren katastrofalan .. uz jedan ovakav pristup i zelju nemate se cega bojati .. svaka cast i mladom gojaku ..

M.Delac 2
FKS1946 je napisao/la:Dulja vjerovatno nece igrati do kraja sezone, povod tome je Gracić koji zeli da mu unisti karijeru jer ovaj ne zeli da potpise novi ugovor. Tu je Nijaz mogao uzeti bar 50.000 eura da je bio pametan, a sad ce dzaba otici u Sarajevo ili Želju, a čuo sam da mu je i bonove od 5KM ukinuo u VistafonuPES2012 je napisao/la:Momci nabrijani .. vidjela se zelja i volja od prvog minuta .. rudar je dosao da se proba odbraniti .. teren katastrofalan .. uz jedan ovakav pristup i zelju nemate se cega bojati .. svaka cast i mladom gojaku ..
Jadno je to, ali sreća za momka da je slobodan na ljeto.
Inače očekujem da se nadimak "vukovi sa Otoke" promijeni u "skladištari sa Stupa". Kažu da je klub smješten sada na Stupu u nekom skladištu gdje se drže oni plakati

E ublehašu pitarski.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Mancini je napisao/la:E ublehašu pitarski.
E čuj u skladište

Jadan i bijedan kao i tvoj udbaški klub.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Budi ozbiljan i ne zanosi se da se mi možemo porediti.Mancini je napisao/la:Jadan i bijedan kao i tvoj udbaški klub.
E čuj u plakatima prostorije

Ja i ne želim porediti ovaj klub sa klubom koji je nastao kao ogranak jedne zločinačke organizacije.To mi nije namjera.A tog kluba iz skladišta ne može da pobjedi taj tvoj udbaški klub.
Ode ti daleko. Skladište pa šta i što si se uzbudio takoMancini je napisao/la:Ja i ne želim porediti ovaj klub sa klubom koji je nastao kao ogranak jedne zločinačke organizacije.To mi nije namjera.A tog kluba iz skladišta ne može da pobjedi taj tvoj udbaški klub.

Ja se neću dalje raspravljati.Neka neko reaguje od moderatora.Dokle trpiti ove jadnike više?
Treba reagovati, ali prema tebi. Ti pominješ zločince i vrijeđaš.Mancini je napisao/la:Ja se neću dalje raspravljati.Neka neko reaguje od moderatora.Dokle trpiti ove jadnike više?
Aco opomeni kada vidiš ovo.Ja se povlačim.A zna se dobro koga je UDBA osnovala a poltroni koji su se doselili u grad poslije 2. svjetskog rata prihvatili su i počeli navijati za taj režimski klub.
Evo i ja se povlačim, ne treba mene niko opominjati. Vidim da ti je baš teško palo ovo oko prostorija kluba. Neću te više. Hajde zdravo.Mancini je napisao/la:Aco opomeni kada vidiš ovo.Ja se povlačim.A zna se dobro koga je UDBA osnovala a poltroni koji su se doselili u grad poslije 2. svjetskog rata prihvatili su i počeli navijati za taj režimski klub.
Nemojte vise širiti dezinformacije I gledajte svoj klub a ne u tudje dvorište.,,,,,,,,,,FKS1946 je napisao/la:Dulja vjerovatno nece igrati do kraja sezone, povod tome je Gracić koji zeli da mu unisti karijeru jer ovaj ne zeli da potpise novi ugovor. Tu je Nijaz mogao uzeti bar 50.000 eura da je bio pametan, a sad ce dzaba otici u Sarajevo ili Želju, a čuo sam da mu je i bonove od 5KM ukinuo u VistafonuPES2012 je napisao/la:Momci nabrijani .. vidjela se zelja i volja od prvog minuta .. rudar je dosao da se proba odbraniti .. teren katastrofalan .. uz jedan ovakav pristup i zelju nemate se cega bojati .. svaka cast i mladom gojaku ..
irhu,,,,,ne dolazi vise,,,,,,,,,,,mancini ti je lijepo odgovorio.irh je napisao/la:Ode ti daleko. Skladište pa šta i što si se uzbudio takoMancini je napisao/la:Ja i ne želim porediti ovaj klub sa klubom koji je nastao kao ogranak jedne zločinačke organizacije.To mi nije namjera.A tog kluba iz skladišta ne može da pobjedi taj tvoj udbaški klub.![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.