Safet Sušić - Pape

Virtu4l
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Virtu4l » 16 mar 2014, 23:34

drummer je napisao/la:Kako cu se ja pomirit sa cinjenicom da igraci poput Prcića,Bešića,Hodzića,Arslanagića,Hrgote nece biti sa nasim iskusnim igracima na svjetskom prvenstvu,uciti od njih,steci neprocjenjivo iskustvo koje ce mozda vec od septembra i kvalifikacija za EP moci primjeniti i iskoristiti kad polako budu ulazili i preuzimali uloge nekih starijih igraca koji ulaze u godine i dostojno ih zamjeniti i to samo zbog toga da se jedan covjek pa makar se on zvao i Safet Susic ne bi slucajno uvrijedio i da mu se ne bi povrijedila sujeta iako on vrijedja sve nas svojim potezima?
Jel' ti sve ovo jedna rečenica?

Nebitno, na prvenstvo će ići oni koji su ga izborili, a navedeni će imati svoju priliku.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 16 mar 2014, 23:36

bosnas_ je napisao/la:svi imaju gresaka,pa tako i nas selektor.Realno niti jedan igrac iz HNL ne zalsuzuje poziv u nasu reprezentaciju,jer imamo na tim pozicijama puno boljih igraca,cak i u nasoj Premier ligi,a o evropskim ligama da i ne pricam.... niko me ne moze ubjediti da je Tino bolji od Besica,ili Avdija od Dilavera pa i Stanica iz Zelje,ili Kvrzic od Stevanovica,Stilica itd... spori smo oko Arslanagica i nedaj Boze da ga izgubimo,momak vec sada moze biti starter u reprezentaciji... Selektor je tu lijen i tvrdoglav,i to mene najvis ekod njega iritira. ali eto ima vremena da se to ispravi... uglavnom morao je znati da ce poziv prosjecnim igracima iz HBL izazvati razne kontraverze i spekulacije,jer ta tri igraca realno nemaju kvalitet veci od bilo kojeg igraca iz domace Premier lige... U Brazilu mozemo nesto napraviti samo ako budemo imali posten i korektan odnos unutar ekipe i familijarnu atmosferu,sve drugo nas vodi u debakl!
Ima jedan ali nije trebalo naglas nego potiho u Klokotnici dogovorit i obecat prvi tim a kad utrci jednom i minutu nas je dovjeka. Ali napisao si ono sto i ja u sustini mislim a Susic je tvrdoglav ko i moja nena kad nije htjela masinu za rublje jer trosi puno vode. A toj bolesti lijeka nama sa tim se radjas i umires.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 17 mar 2014, 00:07

Virtu4l je napisao/la:
drummer je napisao/la:Kako cu se ja pomirit sa cinjenicom da igraci poput Prcića,Bešića,Hodzića,Arslanagića,Hrgote nece biti sa nasim iskusnim igracima na svjetskom prvenstvu,uciti od njih,steci neprocjenjivo iskustvo koje ce mozda vec od septembra i kvalifikacija za EP moci primjeniti i iskoristiti kad polako budu ulazili i preuzimali uloge nekih starijih igraca koji ulaze u godine i dostojno ih zamjeniti i to samo zbog toga da se jedan covjek pa makar se on zvao i Safet Susic ne bi slucajno uvrijedio i da mu se ne bi povrijedila sujeta iako on vrijedja sve nas svojim potezima?
Jel' ti sve ovo jedna rečenica?
:lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 17 mar 2014, 00:16

Nisam ja kriv sto su neki na neki nacin zakinuti.
Sve je jedna recenica,znam da je cudno onima koji tesko satavljaju recenicu duzu od sedam rijeci.
Mada je nebitno kako je recenica napisana,puno bitnija je sustina,nadjite,o vi intelektualci,gramaticku gresku u njoj.
Ako ne nadjete,osramotili ste se.

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 17 mar 2014, 01:09

dubrovnik je napisao/la:
damir_82 je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la: Spahic u Hajduku nikad nije igrao a naravno da mu je igranje u repki pomoglo iako sumnjam da ce to iko priznat. Ja se divim navijacima kao sto si ti koji bi gloedali 11 Vrsajevica na terenu ja jednostavno ne mogu. Ali u isto vrijeme nekad su utakmice vaterpolo repke BIH naprimjer bez gledaoca kad si los malo je ljudi koji su mazohisti da dolaze gledat poraze i uzivat u tome.Mene je toga strah ja ne volim kad smo u necemu kanta za nabijanje.
Ispravio sam se, lapsus Spahic - Hajduk...

Vidi, bio sam na tekmi Kodro - Bolic , za spas BH Fudbala... Radio sam popodnevnu smjenu na poslu, i ukljucio sam i gledao onu tekmu iz Zenice protiv Azerbejdzana, postupajuci zdravorazumski, zeleci krah saveza, i nadajuci se porazu... Kod pobjedonosnog gola sam skocio mahinalno, i shvatio da je to jace od mene! Gledao sam i kad su nas nabijali, i kad smo bili losi ali smo na poletnost i patriotizam ponekad iznenadili...I kad smo bili dobri... A priznaces da smo u poslednje vrijeme ponajbolji od postojanja....
Budite realni i pogledajte koliko je kvalitetnijih reprezentacija iza nas na toj famoznoj FIFA listi.... Mi smo to trenutno, gdje objektivno ne spadamo....Ni po infrastrukturi, ni po sistemu, ni po proizvodnji mladih igraca... Ovdje smo dospjeli na ho-ruk, na par kvalitetnih pojedinaca, i moje misljenje sa kojim se ovdje mnogi ne slazu, zahvaljujuci djelimicno i selektoru Susicu....

Spahic nije bio neizostavni clan te Kranjcareve ekipe koja je osvojila titulu prvaka (Admir Hasancic je puno vise udjela imao u toj Zagrebovoj tituli...)... Naravno bio je mlad, tesko se daje prilika mladim stoperima, pogotovo kad imas dobre rezultate, ali poenta moje price je da je Spahic iz HNL-a dosao u reprezentaciju, i da je reprezentacija dala njemu mnogo, kao i on njoj....

Susic do sada nije izostavljao one najbolje sa spiska, a ovo ostalo, sto je "morao zvati", je sve u "par deka" i nije razlog da se Susicu skida skalp...
Ja sam cvjeto kad je Susic dosao a sad ga ne mogu nikako svaki put kad gledam repku kad istrci Avdija a drustvo me pocme za....... ja bi mu sta spomeno. Strah me da nikad ali bas nikad nece pozurit da zgrabi kojeg mladog dobrog igraca koji se pojavi a koji su svi radi nase lose lige dar od boga i mislim da nam treba kakav mladi selektor koji ce trcat po Evropi i hvatat svakog talenta pa i grijesit u tome ali od 5 da jedan bude dobar pa smo na konju. Susic je uradio i dobrih stvari i ja mu to ne poricem ali on ne moze vise dati od ovoga. I jos jednom ko steai gramofon. jos nismo nasli zadnjeg veznog a onaj Salatic i Besic su morali biti probani protiv Egipta. Trebalo je Salaticu sredit papire i vec da ga probamo.A Vrsajevic i slicni nam ne trebaju moj prika i to niko ne moze objasnit ja se grozim kad on po Hrvatskoj govori ko da je vec siguran putnik na SP, on i takvi nam ne trebaju i logicnije je povesti Besica,Prcica ili kojeg od mladica iz U21 nek uce nego ovakve niskoristi od igraca. Ja Spahu cijenim ali ako radi nered i javnost je protiv njega istjerajte ga ali ponudite solucijum, sto se nije prije guro ovaj mali Arslanagic i niko vjeruj mi nece Susica optuzit za nepotizam ako ga proba. Ja bi volio da mi uzmemo nekog od mladih trenera da poslije svjetskog prvenstva pocmemo podmladjivati tim, ali sa time vec kasnimo trebalo je bar 3 ili 4 dobra mlada igraca vec imati na klupi a ja to Susicu zamjeram kao najvecu pogresku. Jer nije Tino ni po cemu veci zaljubljenik u
BIH nego ostali ali njemu se prislo na pravi nacin sto i nije tako lose ali da je bogdo iso Selektor i na utakmice drugih stranih klubova, ali nije.
Zamjerate mu pogrešne stvari..
Pape je potencijalnim poručio da su interesantni.. Dvojac kojeg ste najviše spominjali nas je iskoristio (Gudelj i Tanković), Milošević, Arslanagic..će vjerovatno biti naši... Pokazali su i oni interes koji je sada obostran.
Cijenim i ja Spahu, ali mora biti igrač, i davati uvijek maksimum za ekipu, i kao kapiten raditi u interesu ekipe (sto ne podrazumijeva braniti status jarana)...
Arslanagica sam gledao, gledao i ovu kvalifikacijsku protiv Srbije... Moje mišljenje: Potencijal koji može da bude vrh, ali i tropa..
Ne rade se stvari bas tako kako ti zamišljaš.. Nema dovoljno UEFA termina za prijateljske tekme da probamo, ni toliko zvaničnih utakmica u kojima bi kaparisali sve te igrače.. Jednostavno nemoguće! Svako malo izvučete po par igrača, nadjete one koji igraju, i odmah su bitni i budućnost našeg fudbala... Evo vrati temu vidjećeš koliko se prizivao Hadžić... Sad je drvlje i kamenje na Sušića zbog istog... Poenta je da niko od nabrojanih, trenutno ne bi digao igru reprezentacije na viši nivo..(akcenat na trenutno)...
Besic je proban davno, i upravo ga je Pape otkrio... To se prešućuje...
Vidjećemo ko će na pripreme u maju, pa ćemo onda analizirati.. ;-)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 17 mar 2014, 12:13

ovdje covjek da ne svrati godinu dana sve bi bilo isto :lol:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 mar 2014, 12:37

Nismo mi te sreće.
Voli te tvoje Sarajevo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 mar 2014, 12:53

Zmajevi 22. maja u Gradačcu?
Izabranici selektora Sušića nastupit će na Svjetskom prvenstvu u Brazilu koje se igra od 12. juna, do 12. jula. Okupljanje našeg najboljeg tima predviđeno je za 15. maj u Sarajevu, reprezentacija bi potom mogla nastaviti pripreme nešto sjevernije.

Postoji realna mogućnost da Zvijezda iz Gradačca ugosti našu reprezentaciju 22. maja. Na Banja Ilidži bi mogao biti odigran i jedan prijateljski susret, a protivnik Zmajevima bila bi ekipa sastavljena od igrača koji igraju u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Ne postoji još uvijek zvanična potvrda, ali informaciju da žele ugostiti naše najbolje igrače potvrdili su nam iz NK Zvijezda. Konačnu odluku donijet će selektor Sušić sa svojim saradnicima.

Eto, baš nedavno smo pričali o B reprezentaciji sačinjenoj od igrača iz PLBiH.
Voli te tvoje Sarajevo.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 17 mar 2014, 13:11

Virtu4l je napisao/la: ________________________

Papetovci me popljuvase kada sam pricao o ovome, sada ce naravno podrzati...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 mar 2014, 13:21

bhsport je napisao/la:Papetovci me popljuvase kada sam pricao o ovome, sada ce naravno podrzati...
Ko te popljuvao?
Voli te tvoje Sarajevo.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 17 mar 2014, 13:26

Virtu4l je napisao/la:
bhsport je napisao/la:Papetovci me popljuvase kada sam pricao o ovome, sada ce naravno podrzati...
Ko te popljuvao?
Ima na stranici, neki advokat koji je tad bio dezrni, dal Van Basten, damir82, uz podrsku 24/7 angazovanog Calcia
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 17 mar 2014, 14:37

slika
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 17 mar 2014, 14:48

bhsport je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la: ________________________

Papetovci me popljuvase kada sam pricao o ovome, sada ce naravno podrzati...
B selekcija nema veze s ovim; jedno je kada imas B selekciju koja reprezentuje drzavu po nekim lijevim turnirima, a drugo kada se okupe igraci iz premijer lige da odigraju nezvanicnu utakmicu protiv A selekcije i tako glume sparing partnera...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 17 mar 2014, 16:16

Ta ideja o utakmici u Gradačcu je opet nepotrebni teferic,parada kiča.Potpuno nepotrebna stvar koja ce opet izvuci dezurne neprijatelje koji ce guzvati pitanjima,a zasto tamo a ne ovdje,zasto kod njih a ne kod nas,zasto s njima a ne sa ovima.
To treba odbiti.Kad se vec nisu udostojili organizovati pravu prijateljsku,pripremnu utakmicu sa ozbiljnim protivnikom u BiH i omogucili dostojan ispracaj reprezentacije na SP onda nam ne trebaju mazati oci ovakvim lakrdijama.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 17 mar 2014, 16:32

S obzirom da selektoru slabo idu participiranja na velikim manifestacijama i druzenja sa velicinama u svijetu fudbala, zasigurno ce se odluciti za teferice jer se tu najbolje osjeca.

Tu ce ga svaki seljak dizati u nebesa, a njemu ce ego skociti do maksimuma, to mu treba nakon sto ga je svaka normalna osoba provalila i skontala kolika je ubleha.

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 17 mar 2014, 16:32

Henderson je napisao/la:slika
slika
Prvi amidza bubi ga Tino Sven

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 17 mar 2014, 18:05

Moglo bi se otići na tekmu u Gradačac mislim da nije nikad ni igrala na sjeveru države ili jest?
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 17 mar 2014, 18:49

velez_mostar je napisao/la:S obzirom da selektoru slabo idu participiranja na velikim manifestacijama i druzenja sa velicinama u svijetu fudbala, zasigurno ce se odluciti za teferice jer se tu najbolje osjeca.

Tu ce ga svaki seljak dizati u nebesa, a njemu ce ego skociti do maksimuma, to mu treba nakon sto ga je svaka normalna osoba provalila i skontala kolika je ubleha.

Zanimljivo, da je i Gradacac postao selo, i da su tamo sami seljaci. Neka si ti gradjanin.

Ne zna Pape sta su velike manifestacije :lol:

Nadji sebi kakvog parmaka, pa se opali koji put, da te malo osvijesti. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 17 mar 2014, 19:35

[youtube][/youtube]

Neka Štilic nema mjesta u repki, zato ima biser balkanskog nogometa Toni Sven Goran Eriskon Susic Ten
Prvi amidza bubi ga Tino Sven

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 17 mar 2014, 19:39

Henderson je napisao/la:slika
Gdje je Legea? :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.