Šta bolan??? Nije da je važniji nego mu Pjanić može samo kopačke čistiti kada je u pitanju reprezentacija. Može on postati važniji nekad ali do danas nikako.Neutral je napisao/la:@Amar Đeko
Džeko bolji i važniji igrač u reprezentaciji od Pjanića? Slabo pratiš fudbal.
Što si pisao esej koji nema veze sa raspravom?
Napisao sam da je sadašnji Džeko u mnogo slabijoj formi nego onaj Džeko iz Wolfsburg-a. Jesam li tu išta pogriješio?
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- NoName
- Kontakt:
Re: Odg: Edin Džeko
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- NoName
- Kontakt:
Pa bila je ona u braku, uslov zadovoljenVirtu4l je napisao/la:Ništa prije braka, šeriatskiSheyi je napisao/la:Sutra mu rođendan, ala ce da ga prisastavi Amri

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Meni nikad i nikako nece biti jasno sto neki (zna se koji) guraju neke druge igrace ispred Dzeke. Isti su zbog jednog gola Hajrovica govorili kako nam sad Dzeko ne treba, imamo Izeta. Isti su zbog Ibisvica isto govorili. Isti guraju Pjanica ispred Dzeke.NoName je napisao/la:Šta bolan??? Nije da je važniji nego mu Pjanić može samo kopačke čistiti kada je u pitanju reprezentacija. Može on postati važniji nekad ali do danas nikako.
Na osnovu cega. Hajde nek mi neko pojasni na osnovu cega je neko bolji od Edina?
Ko to igra u trenutno jacem klubu?
Ko to ima jacu platu?
Ko je to osvojio vise i boolje trofeje?
Ko je za reprezentaciju vise dao?
Ko je poznatiji i popularniji sirom svijeta?
Hajde sto ga mrzite, to se moze shvatiti kao bolest ali toliko ga mrziti je vec malo zesca bolest za koju definitivno nema objasnjenja. Mislim da bi se i psihijatar iznenadio!

Mozda je Pjanic veci potencijal, sto ne znaci da ce biti veci igrac, ali do dana danasnjeg je Pjanic slabiji igrac od Edina. Inace, Pjanic mi je jedan od najdrazih i mislim da ce biti jos bolji ali sad za sad nije ni blizu Edina.
Mire jos nikad nije bio briljantan u reprezentaciji u kojoj Edin to jeste bio, godinama.
P.S.
SRETAN RODJENDAN LEGENDO NASA!
Re: Edin Džeko
A sto ovdje neki mogu palamuditi i gluposti pisati Aman Boze! Da normalan covjek ne povjeruje. Svidjelo se to vama ili ne, Edin Dzeko je nas ubjedljivo najbolji igrac i ubjedljivo najveca zvijezda nase repke. Ime Edin Dzeko kad se spomene, ustati treba. Toliko je ovaj momak napravio za nasu drzavu. Smijem ruku u vatru staviti da bar 80 % ljudi nebi imali pojma ni o nasoj drzavi a ni repki da nije upravo Edina Dzeke. Eh sad to sto se pojedincima ne svida , to je njihov licni problem. Doduse nije bas ni to. To je vise do naseg zatucanog mentaliteta. Ne daj Boze da neko "tvoj" uspije u zivotu i postigne nesto. Isti taj momentalno postaje najomrzenija osoba u drzavi i drzavni neprijatelj broj 1. Jer gdje ce on imati kule i vile i silne novce a da ja nemam. Neoprostivo. Iako je Edin sve sto ima posteno zaradio i mnogo toga se odrekao da bi bio tu gdje je danas. Nit je od koga ukrao, nit ga je ko "gurao" nego je znoja i znoja i u nekim slucajevima krvi "prolio" dok nije stekao ovo sto ima. Al haj ti to Bosnji dogovori. Edine Dzeko, legendo nasa, sretan ti rodjendan.
PS. Da me neko slucajno nebi pogresno shvatio,volim sve reprezentativce i ne osporavam apsolutno nikoga (dobro mozda Avdiju ali imam dobre razloge majke mi mile
) i svima zelim da postignu sto i Dzeko. Ako mogu i vise sretno im boli. Po mom skromnom misljenju mislim da Begovic, Pjanic i Kolasinac to mogu napraviti
I Hajrovic (umalo ga zaboravih
)

PS. Da me neko slucajno nebi pogresno shvatio,volim sve reprezentativce i ne osporavam apsolutno nikoga (dobro mozda Avdiju ali imam dobre razloge majke mi mile

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
King od cetvrtog spica kako su pojedini govorili dogura do prvog
Pa gdje je sad Negredo sto ne grize a Kunic nemoze vise jadan slomio se.Ali tu je King da spasava.
Pa gdje je sad Negredo sto ne grize a Kunic nemoze vise jadan slomio se.Ali tu je King da spasava.
SRETAN RODJENDAN HAMAJLIJO NASA!
Edine i da nam sto duze igras za Repku !!!!

Edine i da nam sto duze igras za Repku !!!!
Edin Džeko najveći igrač u reprezentaciji BiH ikada, i naš najbolji ambasador.
Sretan rođendan majstore naš
Sretan rođendan majstore naš
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Nek' je sretan dijamantu! 

Sretan rodjos Dijamantu i svako dobro...
Jer Đeko je bolji od Ronalda!
Sretan rođendan dijamantu.
Sretan rođendan dijamantu.
Happy birthday ya edinedin!!!!!hurem je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I nemoj da vise vidim da je neko kritikovao Edina, noge cu mu polomiti![]()
mi njemu treba da budemo podrska i onda kada ga ne ide...svi mi vidimo kad lose odigra, nije niko corav...
fazon je sto mnogi pretjeruju u svojoj kritici...
a zapravo, onako kako pises, to govori kakav si covjek, kakav ti je karakter...
da li si pozitivan i optimista, ili negativan i pesimista...to kazu i psiholozi, i pedagozi...i ko sve ne...
ja cu i u najgorem insanu pokusati naci jednu lijepu osobinu, i na njega gledati kroz nju...osim ako je to nemoguce...a i za to razlozi postoje...
zato sam uvijek branio, nazalost, morao braniti od nasih "zlocinaca" i SPAHICA, I DZEKU, I MISKETA, I PJANICA, I KOGA SVE NE...jer je za mene nepojmljivo da sitnice sruse ili nadvladaju sve ono veliko i pozitivno sto su ti pojedinci uradili za nasu drzavu...
cesto se vratim na primjer:
pomognes insanu 100 puta, i samo jednom ne...nevaljas mu...okrece ti ledja...itd.
e takvi su ovi nasi forumasi, vecina...negativni, nezahvalni, DJUBRAD...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
danas Hasanu nije rođendan, a nije ni Misketu
ipak, sretan mu rođendan, da bude pravi u Brazilu 

sretan rodjendan najboljem fudbaleru bih u historiji
NK Bratstvo Bosanska Krupa
Nottingham Forest FC
"Gudison Park jе njihova tvrđava, njihov dom. Nе trеba im vеći, jеr imaju ono što su nеki olako ispustili – osеćaj pripadnosti nеčеmu što trajе 122 godine. Trajaćе i daljе."
Nottingham Forest FC
"Gudison Park jе njihova tvrđava, njihov dom. Nе trеba im vеći, jеr imaju ono što su nеki olako ispustili – osеćaj pripadnosti nеčеmu što trajе 122 godine. Trajaćе i daljе."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Danas nam je divan dan, divan dan, našem Džeki rođendan, rođendan.

Neka je sretan, majstore. Da nam aBd budeš onaj stari na SP.

Neka je sretan, majstore. Da nam aBd budeš onaj stari na SP.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
K' da si mene pitaoChinaglia je napisao/la:danas Hasanu nije rođendan, a nije ni Misketu![]()

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sretan rođendan najboljem strijelcu u historiji naše reprezentacije. Da se više skoncentriše na teren, a manje na dešavanja van terena.