SP2014 Brazil: Sličice
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
- plavipatriota
- Kontakt:
Re: SP2014 Brazil: Sličice
naše ko da je foto hadžić slikao

- Titova-Juga
- Kontakt:
Tebra, ili je mutna kamera ili će stvarno ovako katastrofalno sličice izgledati ?
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
-
- Kontakt:
I ja cu skupljati iako imam 21 godinu i dosta mojih vrsnjaka.Taman sam raskinuo s curom s kojom sam dugo bio tako da zvocanja s te strane nece biti,a malo ce biti zezanja staraca,ali skupljam,nema sta..odricem se kladionice
samo Zeljo,Panini i faks u narednih nekoliko mjeseci i SP naravno.
Sranje su napravili s pakovanjem koje iznosi marku,puno stvarno,ali hajde valjda se skupi 640 komada

Sranje su napravili s pakovanjem koje iznosi marku,puno stvarno,ali hajde valjda se skupi 640 komada

8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
barem su retuširali LEGEA natpis iznad grba 

na USA trzistu 1 paketic ce brojati 7 sliba. ide u prodaju pocetkom Aprila ja mislim najkasnije od sviHUR
koliko kostaju te novine uz koje ce doci album, ako je ista cijena kao album da se ne ceka dzaba srijeda, novine mi i ovako i onako ne trebaju 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Re: Odg: SP2014 Brazil: Sličice
Pa ne mogu koštat isto valjda haha, 1km ja mislimLenBias je napisao/la:koliko kostaju te novine uz koje ce doci album, ako je ista cijena kao album da se ne ceka dzaba srijeda, novine mi i ovako i onako ne trebaju
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- plavipatriota
- Kontakt:
dobio sam džabe album, 6 sličica u njemu, ja kupio dva paketića, od zvučnijih imam:
-Ozil
-Xavi
-Ribery
-Mascherano
-John Obi Mikel
-Chiellini
-Kroos
-Paulinho
-Sakho
još sam dobio Sakai-a iz Stuttgarta, Seferovića, Tiotea
-Ozil
-Xavi
-Ribery
-Mascherano
-John Obi Mikel
-Chiellini
-Kroos
-Paulinho
-Sakho
Re: Odg: SP2014 Brazil: Sličice
Gdje si dobio džaba album?plavipatriota je napisao/la:dobio sam džabe album, 6 sličica u njemu, ja kupio dva paketića, od zvučnijih imam:
-Ozil
-Xavi
-Ribery
-Mascherano
-John Obi Mikel
-Chiellini
-Kroos
-Paulinho
-Sakho
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
- plavipatriota
- Kontakt:
sve trafike ti danas moraju dati džaba album, bar u sarajevu.. 4 sam obišao dok sam našao..
i dalje mi nije jasno kako negdje ima negdje nema, jel to distributer zakazao il sta? kako avaz oslobodjenje i ostalo dodje u isto vrijeme na sva mjesta a ovo ne moze?
cuj dzaba skroz album?
sta odes samo na trafiku i zatrazis ili? nekako mi tesko povjerovati 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
al bas jel to 100 % da nas levati ne izrade i naplateLenBias je napisao/la:cuj dzaba skroz album?sta odes samo na trafiku i zatrazis ili? nekako mi tesko povjerovati

- plavipatriota
- Kontakt:
bogami džabe, jedan čovjek kojeg dugo znam i što se bavi radom kaže da me slučajno neko ne zavrne jer danas MORAJU DŽABE DIJELITI ALBUME, sličice naravno nisu džabe, al dobije se uz ovaj besplatan album 6 sličica..
ja sam 4 trafike obišao, svi podijelili osim baš 4., fino pridjes, kažeš album, ona ti u ruke i doviđenja..
ja sam 4 trafike obišao, svi podijelili osim baš 4., fino pridjes, kažeš album, ona ti u ruke i doviđenja..
Koliko sličica dođe u paketiću? 7?plavipatriota je napisao/la:dobio sam džabe album, 6 sličica u njemu, ja kupio dva paketića
to ne znam, ali po 5 u kesicibeka23 je napisao/la:Koliko sličica dođe u paketiću? 7?plavipatriota je napisao/la:dobio sam džabe album, 6 sličica u njemu, ja kupio dva paketića

- plavipatriota
- Kontakt:
5 sličica po paketiću..
Mah, meni je i kesica i paketić isto, ne razlikujem.jestamaji je napisao/la:to ne znam, ali po 5 u kesicibeka23 je napisao/la:Koliko sličica dođe u paketiću? 7?plavipatriota je napisao/la:dobio sam džabe album, 6 sličica u njemu, ja kupio dva paketića

Nego, ovdje piše 7, pa zato pitam.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.