FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Seyo_TM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Seyo_TM » 02 feb 2010, 00:51

scorpion je napisao/la:Raspitivao sam se ja za njegovo zdravstveno stanje van foruma,ne moram nikoga pitati ovdje da bi to znao.Meni nije forum jedini izvor informacija kao nekima.
Ja Samiru zelim sve najbolje,sto brzi oporavak,ozdravljenje,ali neke se stvari ne zaboravljaju tako lako.
Zivio ti nama 100 godina.
Pa bolje je na forumu reci kako je covjek sa zdravljem, nego da je ovakav-onakav...treba pripaziti i one koji nemogu doci do nekih info...nisu radi toga manje vrijedni ;)
ps nemoj pomisliti da sam htio da kazem da si mislio lose covjeku...

EDIT: vjerni, rekao sam ti vec...na download idi desnim i save link as...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 02 feb 2010, 00:55

Nego koliko ce golova sutra Bajro dati :D
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 02 feb 2010, 00:57

pile87 je napisao/la:Nego koliko ce golova sutra Bajro dati :D
3 najmanje :mrgreen:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 02 feb 2010, 01:06

Seyo_TM je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Nego koliko ce golova sutra Bajro dati :D
3 najmanje :mrgreen:
Hoce ako bude igrao cijelu tekmu a ako bude poluvrijeme bice samo 2 gola :D

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 02 feb 2010, 01:13

Ma hocu Lazo da ga zabije...makar asistencija :mrgreen:

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 02 feb 2010, 01:19

Seyo_TM je napisao/la:Ma hocu Lazo da ga zabije...makar asistencija :mrgreen:
sutra i lazo i bajro cak se i rimuje po gol
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 02 feb 2010, 01:22

dje se ba rimuje heheh "o" na kraju :mrgreen: jedino ako si mislio na haiku :mrgreen:

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 02 feb 2010, 08:03

Evo ga ubio se za prvo kolo:
**************** Radošević ***********
*Šimić**Kerla**Mešić**Radovanovic*
- *Višća**Bekrić**Stanić**Bučan**
******Spahić **** Mešanović**** (U 60. minuti ubaciti Daku umjesto Spahe ) :mrgreen:
Kerla izgleda stvarno zeli da se domogne prve postave, pa i dokazuje to da je bio najspremniji igrac na pocetku.. Amar je isprobavao Kerla-Mešić tandem pa cemo vidjet.. :)
KLUPA:Gušo,Perak,Daka,Bajic,Popovic,Čolić.

KAD IGRA SPAHA NEMA STRAHA! :mrgreen: :mrgreen:

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 02 feb 2010, 08:35

slika
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 02 feb 2010, 08:46

:mrgreen: Amar je Bog,stvarno se trudi da sve postavi na svoje mjesto,ne smijemo bolan primati golove protiv ovakvih ekipa i tacka :mrgreen: ,ko ga primi,naje.bo je :mrgreen:

Jel moguce da vi koji sastavljate ekipu na forumu zaboravljate na jednog Selimovica...pa taj lik je nas ubjedljivo najjaci igrac,toliko trke,uzetih lopti,neumoran,zahvalan za ekipu itd itd...
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 02 feb 2010, 08:57

boccaccio je napisao/la::mrgreen: Amar je Bog,stvarno se trudi da sve postavi na svoje mjesto,ne smijemo bolan primati golove protiv ovakvih ekipa i tacka :mrgreen: ,ko ga primi,naje.bo je :mrgreen:

Jel moguce da vi koji sastavljate ekipu na forumu zaboravljate na jednog Selimovica...pa taj lik je nas ubjedljivo najjaci igrac,toliko trke,uzetih lopti,neumoran,zahvalan za ekipu itd itd...
Zaboravio sam njega ,mada mislim da je on standardano dobar. :) :ugeek:Ali, gdje ces ga strpat jednostavno imamo previse dobrih igraca. :mrgreen: I culuma sam zaboravio. :D jednostavno ...

drug

Post Postao/la drug » 02 feb 2010, 09:01

Nije Selimovic jos uvijek pokazo sta moze. Sam kaze da je igrao uprkos stomacnim tegobama, valjda se sredilo to. Zbog istog problema je kasnio na pripreme.
Meni je najjače kad naši, u trenucima presinga od strane protivnicke ekipe, počnu trčat ko muhe bez glave na 20-30 metara od šehinog gola, neko doda loptu do Selimovica, a on je mirno prebaci na drugu stranu odakle krece napad. Volim onu njegovu smirenost

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 02 feb 2010, 09:30

Dobro je sto je tu bakteriju rijesio.Sigurno je da ce puno bolje igrati u natsavku. 8-)

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 02 feb 2010, 11:22

Pa mi smo kao i poceli imati nekakvu igru kad se ekipi prikljucio Selimovic, bar je moje misljenje takvo.Ne znam jel ko primjetio al vec duze vrijeme hocu da napisem, utakmica protiv leotara zadnja i u jednom trenutku odigramo jedno pet pasova na prvu i pri tom se lopta prebacila na drugu stranu(Selimovic) komplet odbrana leotara ispala.Meni je to podgrijalo nadu da ova ekipa moze puno vise, ovo je prilicno tesko opisati ali ko je gledao utakmicu vjerovatno zna na sta mislim.Podsjetilo me na momente kad smo igrali puno brze i leprsavije.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 02 feb 2010, 11:55

pile87 je napisao/la:Pa mi smo kao i poceli imati nekakvu igru kad se ekipi prikljucio Selimovic, bar je moje misljenje takvo.Ne znam jel ko primjetio al vec duze vrijeme hocu da napisem, utakmica protiv leotara zadnja i u jednom trenutku odigramo jedno pet pasova na prvu i pri tom se lopta prebacila na drugu stranu(Selimovic) komplet odbrana leotara ispala.Meni je to podgrijalo nadu da ova ekipa moze puno vise, ovo je prilicno tesko opisati ali ko je gledao utakmicu vjerovatno zna na sta mislim.Podsjetilo me na momente kad smo igrali puno brze i leprsavije.
Hmm jeli to onaj mali sa 33 brojem i igra zadnjeg veznog ???

Tacnije ima jedan Kovacevic i Selimovic i zanima me koji od njih je zadnji vezni , jer mi je taj igrac zapao za oko ima jako dobar pregled igre i dobro se krece po terenu !
Zadnja izmjena: Dirk, dana/u 02 feb 2010, 11:55, ukupno mijenjano 1 put.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

edotm87
Kontakt:

Post Postao/la edotm87 » 02 feb 2010, 11:55

e mene sad zanima gdje onaj momak, sto je par stranica prije, pricao da Bajro pojma nema, i da su ga ismijavali u Vrbanjusi ili Vratniku ili nekom drugom k. :lol:
BRAVE HEART 1979-2005

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 02 feb 2010, 12:08

Pa igraci ce moliti Boga da im kasne plate samo zbog ovih Amarovih kazni.Sad moze jbg.A forumasi, probajte osim klasicnog drkanja po netu i ulizivanja moderatorima uraditi nesto korisno ili postaviti neku normalnu informaciju jer covjek se slomi da sta pametno procita u toni vasih gluposti :evil:
Uglavnom Stanic je bolje, moze trcati i trenirati samo jos da se prikljuci ostatku tima...

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 02 feb 2010, 12:11

pile87 je napisao/la:Kako izbjeći trening: Željini igrači ledili led.

Uopće ne čudi što je nogomet u BiH godinama u krizi i više liči na amaterstvo nego na profesionalizam. Osnovni razlog svakako je hronični nedostatak novca. Ali, i naredni primjer zorno prikazuje da nije sve u novčanicama. Prilikom nedavnog boravka Željezničara na pripremama u Goraždu desio se događaj koji se može svrstati u rubriku vjerovali ili ne. Prvi čovjek struke Amar Osim je igračima dvije noći prije povratka u Sarajevo kazao, da se sutra, ako teren bude zaleđen neće trenirati nego će svi ići kući. Tu večer navodno, većina igrača, pod okriljem mraka, polijevala teren vodom s nadom da će ga dodatno zalediti. Na njihovu žalost sutradan je temperatura skočila iznad nule i trening je održan.

Magazin START 02.02.1010
Pomalo bolesno :roll:
Nema logike :roll:
Ja mislim da je lakše odraditi trening, nego se po noći ebavati i zalijevati stadion :roll:
Izgleda da se dušmani, ponovo aktiviraju :evil:

PS ako nekom treba kredita, nek mi se javi. Dobio kredita u vrijednosti 100KM :lol:
Strauss Junior

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 02 feb 2010, 12:13

BlueSharks je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Kako izbjeći trening: Željini igrači ledili led.

Uopće ne čudi što je nogomet u BiH godinama u krizi i više liči na amaterstvo nego na profesionalizam. Osnovni razlog svakako je hronični nedostatak novca. Ali, i naredni primjer zorno prikazuje da nije sve u novčanicama. Prilikom nedavnog boravka Željezničara na pripremama u Goraždu desio se događaj koji se može svrstati u rubriku vjerovali ili ne. Prvi čovjek struke Amar Osim je igračima dvije noći prije povratka u Sarajevo kazao, da se sutra, ako teren bude zaleđen neće trenirati nego će svi ići kući. Tu večer navodno, većina igrača, pod okriljem mraka, polijevala teren vodom s nadom da će ga dodatno zalediti. Na njihovu žalost sutradan je temperatura skočila iznad nule i trening je održan.

Magazin START 02.02.1010
Pomalo bolesno :roll:
Nema logike :roll:
Ja mislim da je lakše odraditi trening, nego se po noći ebavati i zalijevati stadion :roll:
Izgleda da se dušmani, ponovo aktiviraju :evil:

PS ako nekom treba kredita, nek mi se javi. Dobio kredita u vrijednosti 100KM :lol:
Ono sto sam htio reci da je ovo napisao momak ne jednom forumu i da je to uskoro osvanulo u STARTU i samo sam zelio skrenuti paznju o pisanju po forumu.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 02 feb 2010, 12:14

Vozdra zaposlenik RAK-a, sta ima jos ;)

Oko 2-pola3 igramo sa ovim navodnim dzelatima...necu govoriti kakvo je vrijeme tamo da ne bi bio prozvan od pojedinaca....necemo ih imenovati, samo cemo ih pogledati :D

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.