Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ovo nisam napisao iz nekog dusmanluka kao sto si ti meni postavio kontra pitanje tako da ne zelim ni da ti odgovorim. Sta bi napisao da sam npr navijac Veleza? Ocito da ti je krivo...upucen sam upucen itekakopisac je napisao/la:Rizzla je napisao/la:Vidio sam neke postove vezane za Travancica i Radovca koji govore sasvim suprotno od istine. Samir Radovac je prekomandovan u vasu akademiju i nije mu nimalo drago i kako da mu bude ipak je dijete Sarajeva , jedan od rijetki ako ne i jedini vas igrac koji istinski voli klub. Sramno odnos prema sopstvenoj djeci zar ne? Takodje je i Handzic prekomandovan , ali ipak Radovac koji je fantasticno odradio pripreme i polusezonu da ne zasluje bar 10,15 minuta. Ove neke kvazi zvijezde su vam tu jos samo par mjeseci. Travancic nije povrijeden! Posvadao se sa Jarnijem i zbog toga ne dobiva priliku cak sta vise on je trazio da uposte ne putuje sa ekipom u Obarsku , sto je na kraju ja mislim i ucinio...
E bas ti hvala na informacijama. A sad nas jos informisi zasto Kerla ne igra i zasto je Tomic kao stalno povrijedjen, osim na derbiu?
Sta pricas ti, Handzic bio u BijeljiniRizzla je napisao/la:Vidio sam neke postove vezane za Travancica i Radovca koji govore sasvim suprotno od istine. Samir Radovac je prekomandovan u vasu akademiju i nije mu nimalo drago i kako da mu bude ipak je dijete Sarajeva , jedan od rijetki ako ne i jedini vas igrac koji istinski voli klub. Sramno odnos prema sopstvenoj djeci zar ne? Takodje je i Handzic prekomandovan , ali ipak Radovac koji je fantasticno odradio pripreme i polusezonu da ne zasluje bar 10,15 minuta. Ove neke kvazi zvijezde su vam tu jos samo par mjeseci. Travancic nije povrijeden! Posvadao se sa Jarnijem i zbog toga ne dobiva priliku cak sta vise on je trazio da uposte ne putuje sa ekipom u Obarsku , sto je na kraju ja mislim i ucinio...
Pa sta kao ti njemu nesto govoris, a ti isti takav prosipas suplje po temi Zelje, kao on ovdje. Ti sad ono kao pametan njemu govoris.pisac je napisao/la:Druze, sve su to price i pricice. Svakakve price dolaze i iz vase ekipe, ali ih niko ne pominje.
Ni za tu tvoju niti za ovu moju tvrdnju, niko nema relevantnu informaciju i zato je bolje i ne pominjati takve gluposti jer nikuda ne vodi. Pogotovo ako pricas o suparnickoj ekipi jer onda odajes utisak da si zavidan i ljubomoran
A zasto nisu Samir i Anid ?lafomamone je napisao/la:Sta pricas ti, Handzic bio u BijeljiniRizzla je napisao/la:Vidio sam neke postove vezane za Travancica i Radovca koji govore sasvim suprotno od istine. Samir Radovac je prekomandovan u vasu akademiju i nije mu nimalo drago i kako da mu bude ipak je dijete Sarajeva , jedan od rijetki ako ne i jedini vas igrac koji istinski voli klub. Sramno odnos prema sopstvenoj djeci zar ne? Takodje je i Handzic prekomandovan , ali ipak Radovac koji je fantasticno odradio pripreme i polusezonu da ne zasluje bar 10,15 minuta. Ove neke kvazi zvijezde su vam tu jos samo par mjeseci. Travancic nije povrijeden! Posvadao se sa Jarnijem i zbog toga ne dobiva priliku cak sta vise on je trazio da uposte ne putuje sa ekipom u Obarsku , sto je na kraju ja mislim i ucinio...
Zato sto trener ima druge planoveRizzla je napisao/la:A zasto nisu Samir i Anid ?lafomamone je napisao/la:Sta pricas ti, Handzic bio u BijeljiniRizzla je napisao/la:Vidio sam neke postove vezane za Travancica i Radovca koji govore sasvim suprotno od istine. Samir Radovac je prekomandovan u vasu akademiju i nije mu nimalo drago i kako da mu bude ipak je dijete Sarajeva , jedan od rijetki ako ne i jedini vas igrac koji istinski voli klub. Sramno odnos prema sopstvenoj djeci zar ne? Takodje je i Handzic prekomandovan , ali ipak Radovac koji je fantasticno odradio pripreme i polusezonu da ne zasluje bar 10,15 minuta. Ove neke kvazi zvijezde su vam tu jos samo par mjeseci. Travancic nije povrijeden! Posvadao se sa Jarnijem i zbog toga ne dobiva priliku cak sta vise on je trazio da uposte ne putuje sa ekipom u Obarsku , sto je na kraju ja mislim i ucinio...
Da znas citati, odnosno da znas citati sa razumijevanjem, vidio bi da sam ja njemu samo na "provokaciju" odgovorio "provokacijom". To je najmanjeni problem, sve sto mozes ti mogu i ja.monsen je napisao/la:Pa sta kao ti njemu nesto govoris, a ti isti takav prosipas suplje po temi Zelje, kao on ovdje. Ti sad ono kao pametan njemu govoris.pisac je napisao/la:Druze, sve su to price i pricice. Svakakve price dolaze i iz vase ekipe, ali ih niko ne pominje.
Ni za tu tvoju niti za ovu moju tvrdnju, niko nema relevantnu informaciju i zato je bolje i ne pominjati takve gluposti jer nikuda ne vodi. Pogotovo ako pricas o suparnickoj ekipi jer onda odajes utisak da si zavidan i ljubomoran
Ma ti si bolan po temi Zelje pisao ko od igraca u Zelji nije platio racun vodovodu. Zasto ne igra ovaj, a igra onaj. Tako slicne gluposti.pisac je napisao/la:Da znas citati, odnosno da znas citati sa razumijevanjem, vidio bi da sam ja njemu samo na "provokaciju" odgovorio "provokacijom". To je najmanjeni problem, sve sto mozes ti mogu i ja.monsen je napisao/la:Pa sta kao ti njemu nesto govoris, a ti isti takav prosipas suplje po temi Zelje, kao on ovdje. Ti sad ono kao pametan njemu govoris.pisac je napisao/la:Druze, sve su to price i pricice. Svakakve price dolaze i iz vase ekipe, ali ih niko ne pominje.
Ali fakat ne ocekujem da takvo sto ti skontas
Amebo, pises gluposti.monsen je napisao/la:Ne pada mi napamet da trazim postove ali vrlo dobro znam sta si pisao, a ovo za vodovod je bilo karikiranje tvojih gluposti po temi Zelje.
Edinn DzekooooooRizzla je napisao/la:Radovac Samir!!!!!!!!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Tatamata1946 i 43 gosta.