FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

simon
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la simon » 16 mar 2014, 23:53

Kako su oni samo upuceni o desavanjima u nasem klubu :?

:lol:
Ti si opet šampion !

Rizzla
Kontakt:

Post Postao/la Rizzla » 16 mar 2014, 23:56

pisac je napisao/la:
Rizzla je napisao/la:Vidio sam neke postove vezane za Travancica i Radovca koji govore sasvim suprotno od istine. Samir Radovac je prekomandovan u vasu akademiju i nije mu nimalo drago i kako da mu bude ipak je dijete Sarajeva , jedan od rijetki ako ne i jedini vas igrac koji istinski voli klub. Sramno odnos prema sopstvenoj djeci zar ne? Takodje je i Handzic prekomandovan , ali ipak Radovac koji je fantasticno odradio pripreme i polusezonu da ne zasluje bar 10,15 minuta. Ove neke kvazi zvijezde su vam tu jos samo par mjeseci. Travancic nije povrijeden! Posvadao se sa Jarnijem i zbog toga ne dobiva priliku cak sta vise on je trazio da uposte ne putuje sa ekipom u Obarsku , sto je na kraju ja mislim i ucinio...

E bas ti hvala na informacijama. A sad nas jos informisi zasto Kerla ne igra i zasto je Tomic kao stalno povrijedjen, osim na derbiu? :D
Ovo nisam napisao iz nekog dusmanluka kao sto si ti meni postavio kontra pitanje tako da ne zelim ni da ti odgovorim. Sta bi napisao da sam npr navijac Veleza? Ocito da ti je krivo...upucen sam upucen itekako

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 16 mar 2014, 23:59

Druze, sve su to price i pricice. Svakakve price dolaze i iz vase ekipe, ali ih niko ne pominje.
Ni za tu tvoju niti za ovu moju tvrdnju, niko nema relevantnu informaciju i zato je bolje i ne pominjati takve gluposti jer nikuda ne vodi. Pogotovo ako pricas o suparnickoj ekipi jer onda odajes utisak da si zavidan i ljubomoran ;)

Rizzla
Kontakt:

Post Postao/la Rizzla » 17 mar 2014, 00:01

Istina kralju sto posto!!!!

lafomamone
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la lafomamone » 17 mar 2014, 00:04

Rizzla je napisao/la:Vidio sam neke postove vezane za Travancica i Radovca koji govore sasvim suprotno od istine. Samir Radovac je prekomandovan u vasu akademiju i nije mu nimalo drago i kako da mu bude ipak je dijete Sarajeva , jedan od rijetki ako ne i jedini vas igrac koji istinski voli klub. Sramno odnos prema sopstvenoj djeci zar ne? Takodje je i Handzic prekomandovan , ali ipak Radovac koji je fantasticno odradio pripreme i polusezonu da ne zasluje bar 10,15 minuta. Ove neke kvazi zvijezde su vam tu jos samo par mjeseci. Travancic nije povrijeden! Posvadao se sa Jarnijem i zbog toga ne dobiva priliku cak sta vise on je trazio da uposte ne putuje sa ekipom u Obarsku , sto je na kraju ja mislim i ucinio...
Sta pricas ti, Handzic bio u Bijeljini

monsen
Kontakt:

Post Postao/la monsen » 17 mar 2014, 00:05

pisac je napisao/la:Druze, sve su to price i pricice. Svakakve price dolaze i iz vase ekipe, ali ih niko ne pominje.
Ni za tu tvoju niti za ovu moju tvrdnju, niko nema relevantnu informaciju i zato je bolje i ne pominjati takve gluposti jer nikuda ne vodi. Pogotovo ako pricas o suparnickoj ekipi jer onda odajes utisak da si zavidan i ljubomoran ;)
Pa sta kao ti njemu nesto govoris, a ti isti takav prosipas suplje po temi Zelje, kao on ovdje. Ti sad ono kao pametan njemu govoris. :lol:

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 17 mar 2014, 00:07

Jedno pitanje ako neko zna odgovor.
Radi cega opet prije kupa mi igramo u nedelju a Zeljo u subotu?
Jedan dan vise odmora nije malo.
Prvi put mi je bilo ok, ono mora tako biti, ali sad mi fakat nije jasno.
Zar nasi ne mogu traziti da igramo u subotu?

Rizzla
Kontakt:

Post Postao/la Rizzla » 17 mar 2014, 00:07

lafomamone je napisao/la:
A zasto nisu Samir i Anid ?

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 17 mar 2014, 00:08

Rizzla je napisao/la:
lafomamone je napisao/la:
A zasto nisu Samir i Anid ?
Zato sto trener ima druge planove

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 17 mar 2014, 00:09

monsen je napisao/la:
pisac je napisao/la:Druze, sve su to price i pricice. Svakakve price dolaze i iz vase ekipe, ali ih niko ne pominje.
Pa sta kao ti njemu nesto govoris, a ti isti takav prosipas suplje po temi Zelje, kao on ovdje. Ti sad ono kao pametan njemu govoris. :lol:
Da znas citati, odnosno da znas citati sa razumijevanjem, vidio bi da sam ja njemu samo na "provokaciju" odgovorio "provokacijom". To je najmanjeni problem, sve sto mozes ti mogu i ja.
Ali fakat ne ocekujem da takvo sto ti skontas :D

I molim te da mi napises sta sam ja to po vasoj temi od suplje pricao?
Ja tamo nikad nisam isao da provociram nekoga. Ako sam nesto i napisao, napisam sam realno ili ono sto ja mislim da je relano. Sa sitnim upadicama i prokovacija, nikad tamo nisam prisutan.

monsen
Kontakt:

Post Postao/la monsen » 17 mar 2014, 00:12

pisac je napisao/la:
monsen je napisao/la:
Da znas citati, odnosno da znas citati sa razumijevanjem, vidio bi da sam ja njemu samo na "provokaciju" odgovorio "provokacijom". To je najmanjeni problem, sve sto mozes ti mogu i ja.
Ali fakat ne ocekujem da takvo sto ti skontas :D
Ma ti si bolan po temi Zelje pisao ko od igraca u Zelji nije platio racun vodovodu. Zasto ne igra ovaj, a igra onaj. Tako slicne gluposti. :lol: Ti se nasao pisati o tome kako ljudi izmisljaju :lol:
Zadnja izmjena: monsen, dana/u 17 mar 2014, 00:14, ukupno mijenjano 1 put.

Rizzla
Kontakt:

Post Postao/la Rizzla » 17 mar 2014, 00:13

Bolje reci ima sramne planove bar sto se tice Samira , kako te ba nije stid pa jesil gledo Sarajevo prosle godine i pripremne tekme ? Kad odu megagiga zvijezde plakat cete vi za Radovcem ;)

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 17 mar 2014, 00:14

Evo zamolit cu te da takvo sto nadjes, ako bude tako, ja vise niti na jednoj temi pisati necu.
Posteno?
U suprotnom, ti se samo obavezi da neces ovdje dolaziti i pisati gluposti.

Dogovoreno?

Ali sad kontam, ti si onaj Gerak ili kako se vec zvao. Glup sam sto u opste ulazim u raspravu sa takvim amebama :roll:

monsen
Kontakt:

Post Postao/la monsen » 17 mar 2014, 00:15

Ne pada mi napamet da trazim postove ali vrlo dobro znam sta si pisao, a ovo za vodovod je bilo karikiranje tvojih gluposti po temi Zelje. ;) Vidis, cak znas i ko sam ja, vidovit covjek. Blage ti nemas o zivotu.
Zadnja izmjena: monsen, dana/u 17 mar 2014, 00:17, ukupno mijenjano 1 put.

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 17 mar 2014, 00:16

Megagiga zvijezda jos nema, tek se ocekuju u buducnosti. Radovac ce igrati ako bude zasluzio da igra, mjesto rodjenja i ljubav prema klubu nisu dovoljni

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 17 mar 2014, 00:18

monsen je napisao/la:Ne pada mi napamet da trazim postove ali vrlo dobro znam sta si pisao, a ovo za vodovod je bilo karikiranje tvojih gluposti po temi Zelje. ;)
Amebo, pises gluposti.
Ides na ignor listu.
Sa trolovima se ne raspravljam vise

Rizzla
Kontakt:

Post Postao/la Rizzla » 17 mar 2014, 00:18

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Takav odnos prema svome djetetu koje je zasluzilo da igra nikad nije vidjen satro akademija. Jos jedan dokaz zasto je Zeljeznicar mnogo veci klub od Sarajeva.

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 17 mar 2014, 00:20

Jedino se zna da izbacivanje iz stana Kerle zbog ne placanja kirije nije zahebancija

Rizzla
Kontakt:

Post Postao/la Rizzla » 17 mar 2014, 00:21

Radovac Samir!!!!!!!!!!!!!!

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 17 mar 2014, 00:23

Rizzla je napisao/la:Radovac Samir!!!!!!!!!!!!!!
Edinn Dzekoooooo

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Napapijri, Tatamata1946 i 18 gostiju.