FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sarajlijc@
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sarajlijc@ » 16 mar 2014, 22:45

monsen je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:@Podhum mojne brate sarajlije. Jedina ekipa koja nikad nije bila klosarska cak ni u bivsoj Jugi,a tako i mi prema njima. One godine kad smo ispali 3-4 kola do kraja njima trebala evropa a mi imali sanse za ostanak. Zabi nam Obuca 3 komada,niko im nije A rekao. Ruka ruci poslje tekme i idemo dalje
Samo sto vasi iz uprave vise zelju vole pa im se cesto skinu gace dole u Mostaru. Ali nema veze opet mi vas gotivimo.
Tema je Sarajevo, zar moras u svakom postu Zelju spomenuti ?? Boze sacuvaj.
Hahahaha nije ti dobro pasice.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 16 mar 2014, 23:08

U nedelju sa Velezom,dajemo opet dan fore ovima "ranjenicima" za kup :P
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 16 mar 2014, 23:11

slika Šta če on pojma nema :roll:
Sarajevo ljubavi moja!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 16 mar 2014, 23:15

Vrhunski igrac, nema sta. Iz Italije preko Njemacke, opet nazad u svoju Bosnu. ;)
Vrhunski, nema sta...

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 16 mar 2014, 23:17

DzoleZeljo je napisao/la:Vrhunski igrac, nema sta. Iz Italije preko Njemacke, opet nazad u svoju Bosnu. ;)
Vrhunski, nema sta...

HAHAHAHA.....spasi srbiju i ubij se SLOBODANE !

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 16 mar 2014, 23:21

U ovu ligu nikad vece ime nije doslo

Unknown3
Kontakt:

Post Postao/la Unknown3 » 16 mar 2014, 23:24

DzoleZeljo je napisao/la:Vrhunski igrac, nema sta. Iz Italije preko Njemacke, opet nazad u svoju Bosnu. ;)
Vrhunski, nema sta...
Koja si ti pukotina :lol:
Sve i da je toliko loš koliko si ga ti degradirao, opet je dvije klase iznad bilo kojeg štrumfa s Grbavice u zadnjih 10 godina.
Jajalo je Yaya Toure za nasu ligu,to vam je pokazao prosle sedmice, a pokazace opet ubrzo. 8-)
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles

monsen
Kontakt:

Post Postao/la monsen » 16 mar 2014, 23:25

lafomamone je napisao/la:U ovu ligu nikad vece ime nije doslo
Ime ? Ja nikad nisam cuo za njega, kao ni ti. Ali kao igrac s jako veliko karijerom to da, nikad nije bio u nasoj PL. Samo mi zao momka da pored Italije i Njemacke dode da igra u BiH. Ali je logicno da je momak dosao samo na sest mjeseci da malo ude u formu, vec je on opet negdje u Njemackoj, Italiji druga liga sigurno..

lafomamone
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la lafomamone » 16 mar 2014, 23:27

monsen je napisao/la:
Ime ? Ja nikad nisam cuo za njega, kao ni ti. Ali kao igrac s jako veliko karijerom to da, nikad nije bio u nasoj PL. Samo mi zao momka da pored Italije i Njemacke dode da igra u BiH. Ali je logicno da je momak dosao samo na sest mjeseci da malo ude u formu, vec je on opet negdje u Njemackoj, Italiji druga liga sigurno..
Ti si lud, cak mu znam i neku rodbinu u Jajcu, dosao je u FKS jer je on insistirao na tome

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 16 mar 2014, 23:28

AlanSmith14 je napisao/la:
Vrhunski, nema sta...
Koja si ti pukotina :lol:
Sve i da je toliko loš koliko si ga ti degradirao, opet je dvije klase iznad bilo kojeg štrumfa s Grbavice u zadnjih 10 godina.
Jajalo je Yaya Toure za nasu ligu,to vam je pokazao prosle sedmice, a pokazace opet ubrzo. 8-)
Ja ga degradirao?

Pa sam je sebe degratirao time sto se vratio. ;) :lol:

monsen
Kontakt:

Post Postao/la monsen » 16 mar 2014, 23:28

lafomamone je napisao/la:
monsen je napisao/la:
Ti si lud, cak mu znam i neku rodbinu u Jajcu, dosao je u FKS jer je on insistirao na tome
Pa samo ga tako i mozes znati rodbinski, inace za momka nikad niko nije cuo dok nije dosao u Sarajevo.

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 16 mar 2014, 23:34

monsen je napisao/la:
lafomamone je napisao/la:
monsen je napisao/la: Ime ? Ja nikad nisam cuo za njega, kao ni ti. Ali kao igrac s jako veliko karijerom to da, nikad nije bio u nasoj PL. Samo mi zao momka da pored Italije i Njemacke dode da igra u BiH. Ali je logicno da je momak dosao samo na sest mjeseci da malo ude u formu, vec je on opet negdje u Njemackoj, Italiji druga liga sigurno..
Pa samo ga tako i mozes znati rodbinski, inace za momka nikad niko nije cuo dok nije dosao u Sarajevo.
Ja jedni ti drugo, ne mogu da vjerujem da nisi cuo za njega do dolaska u FKS, pratis li ti fudbal uopste

monsen
Kontakt:

Post Postao/la monsen » 16 mar 2014, 23:36

Znam igraca mali milion, sto s nasih prostora, sto iz svijeta ali to ti ne mogu dokazati. Naprimjer cuo sam za Delaca, ali za Jajala nikad. MIslim da ni 85% naseg stanovnistva nema pojma ko je on.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 16 mar 2014, 23:38

Ne znam sta ti gledaš, umjetnicko klizanje. Čuj nikad nije čuo za Jajala. Pa nije Keln Oberliga :roll: mogao si ga cesto gledati i na EuroSport

Ima li igdje video gola Velkoskog?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Rizzla
Kontakt:

Post Postao/la Rizzla » 16 mar 2014, 23:42

Vidio sam neke postove vezane za Travancica i Radovca koji govore sasvim suprotno od istine. Samir Radovac je prekomandovan u vasu akademiju i nije mu nimalo drago i kako da mu bude ipak je dijete Sarajeva , jedan od rijetki ako ne i jedini vas igrac koji istinski voli klub. Sramno odnos prema sopstvenoj djeci zar ne? Takodje je i Handzic prekomandovan , ali ipak Radovac koji je fantasticno odradio pripreme i polusezonu da ne zasluje bar 10,15 minuta. Ove neke kvazi zvijezde su vam tu jos samo par mjeseci. Travancic nije povrijeden! Posvadao se sa Jarnijem i zbog toga ne dobiva priliku cak sta vise on je trazio da uposte ne putuje sa ekipom u Obarsku , sto je na kraju ja mislim i ucinio...

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 16 mar 2014, 23:44

monsen je napisao/la:Znam igraca mali milion, sto s nasih prostora, sto iz svijeta ali to ti ne mogu dokazati. Naprimjer cuo sam za Delaca, ali za Jajala nikad. MIslim da ni 85% naseg stanovnistva nema pojma ko je on.
:lol: :lol: :lol: :lol:

E onda imas mozda tek 11 godina :D

Jajalo 5-6 godina u europi igra tako da Sienu mozes gledati na TV-u , kao i Koln sto si mogao tako da ili lazes ili ti je vokri :D

monsen
Kontakt:

Post Postao/la monsen » 16 mar 2014, 23:46

Zasto bi mi bilo vokri ne kontam ? Kazem ti da sam cuo za Delaca, ali za Jajala nikad u zivotu. To sam se nadovezao jer je ovaj rekao najvece IME u PL-BH, kakvo ba ime.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 mar 2014, 23:46

monsen je napisao/la:Znam igraca mali milion, sto s nasih prostora, sto iz svijeta ali to ti ne mogu dokazati. Naprimjer cuo sam za Delaca, ali za Jajala nikad. MIslim da ni 85% naseg stanovnistva nema pojma ko je on.
Druze ovako iskreno da ti odgovorim, svi oni ljubiteji fudbala koji ne prate samo Njemacku, Spansku, Englesku i Italijansku ligu vec i lige iz okruzenja morali su cuti za Jajala jer npr. za vrijeme njegovog igranja u Slavenu bili su odlican tim kako u HNL tako i na Euro sceni ispali su od Galate i to ne bas uvjerljivo i zasluzeno ali eto, a Jajalo je bio jedan od najboljih igraca tad. Dalje, Keln je cesto igrao uz prenos na ES pa si sigurno imao priliku da ga vidis, e sad kakav je tvoj odabir utakmica u to ne ulazim. Poz

@Dzole nekad si bio normalan momak, a priznaj da bi bubreg dao da vidis takvog igraca u Zelji isto kao ja za Aru malog, ali ne zbog ljubomore ispadas budala ponekad.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 16 mar 2014, 23:50

Rizzla je napisao/la:Vidio sam neke postove vezane za Travancica i Radovca koji govore sasvim suprotno od istine. Samir Radovac je prekomandovan u vasu akademiju i nije mu nimalo drago i kako da mu bude ipak je dijete Sarajeva , jedan od rijetki ako ne i jedini vas igrac koji istinski voli klub. Sramno odnos prema sopstvenoj djeci zar ne? Takodje je i Handzic prekomandovan , ali ipak Radovac koji je fantasticno odradio pripreme i polusezonu da ne zasluje bar 10,15 minuta. Ove neke kvazi zvijezde su vam tu jos samo par mjeseci. Travancic nije povrijeden! Posvadao se sa Jarnijem i zbog toga ne dobiva priliku cak sta vise on je trazio da uposte ne putuje sa ekipom u Obarsku , sto je na kraju ja mislim i ucinio...

E bas ti hvala na informacijama. A sad nas jos informisi zasto Kerla ne igra i zasto je Tomic kao stalno povrijedjen, osim na derbiu? :D

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 mar 2014, 23:52

Rizzla je napisao/la:Vidio sam neke postove vezane za Travancica i Radovca koji govore sasvim suprotno od istine. Samir Radovac je prekomandovan u vasu akademiju i nije mu nimalo drago i kako da mu bude ipak je dijete Sarajeva , jedan od rijetki ako ne i jedini vas igrac koji istinski voli klub. Sramno odnos prema sopstvenoj djeci zar ne? Takodje je i Handzic prekomandovan , ali ipak Radovac koji je fantasticno odradio pripreme i polusezonu da ne zasluje bar 10,15 minuta. Ove neke kvazi zvijezde su vam tu jos samo par mjeseci. Travancic nije povrijeden! Posvadao se sa Jarnijem i zbog toga ne dobiva priliku cak sta vise on je trazio da uposte ne putuje sa ekipom u Obarsku , sto je na kraju ja mislim i ucinio...
Odnos prema Samiru i Faretu nije za pohvalu naprotiv sraman je i sa tim se slazem. Sa druge strane, ovaj boem kad se smiri i dozove moze ocekivati minutazu i da se racuna na njega. U protivnom drzati ga do kraja ugovora a ne dati mu da igra, ne bi li se opametio i spasio karijeru koja je mogla biti dobra imajuci u vidu njegov potencijal.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.