Haris Medunjanin

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

adal
Kontakt:

Re: Haris Medunjanin

Post Postao/la adal » 06 mar 2014, 12:27

robijas_Ri je napisao/la:Definitivno je ispao iz sablona ofanzivnog veznjaka. Puno vise mu odgovara pozicija zadnjeg veznog kad je on taj koji prenosi loptu iz odbrane u napad.
Robijas ne branim Harisa ali ga respektujem kao igraca .. hajmo iskreno skim je mogo nesta uradit i veznom sa malim susicem i anelom vidio si i sam ... zalosno !!!
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 06 mar 2014, 12:28

Robijas je u pravu. On je pokazao da nije za ofanzivnog veznjaka. Ali to ne mjenja cinjenicu da je jedan od nasih najvaznijih igraca.

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 06 mar 2014, 12:42

Svakako da ga ne kritikujem koliko konstatiram da je on definitivno postao ,,povuceniji'' vezni igrac, u odnosu na ono sto je bio na pocetku karijere u AZ-u i Valladolidu tj. cisti ofanzivni veznjak. Nekako mu sad ova pozicija zadnjeg veznog vise odgovara prvenstveno zbog iskustva koje je stekao kroz godine jer je to najzeznutija za igrati, puno odgovornosti. U prosloj utakmici je iskljucivo bio zrtva rotacije u sredini ali eto neka se vidilo da trenutno nije rjesenje za zamjenu Misimovica ili Pjanica na ofanzivnom veznom nego treba igrat samo svoju poziciju.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 06 mar 2014, 13:16

Imao je potpunu slobodu u veznom redu,i opet ništa napravio nije.Bar neki pas da prodje,neki dobar pokušaj,ali ništa. :roll: :roll: :roll:
Nad tobom sunce najljepše sja

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 06 mar 2014, 13:29

Jeste li primjetili pred kraj utakmice kad je Avdija uso na teren kako smo krenuli agresivnije? :mrgreen:

Fecox
Kontakt:

Post Postao/la Fecox » 08 mar 2014, 00:34

Nek je srećan 8. mart našem caru,inače rođendan, 29. čini mi se :D

slika

slika
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 16 mar 2014, 14:09

Zadnja 2 kola Medo prvo zamjenjen na poluvremenu, u zadnjem kolu ušao s klupe. Da li to znači da u ovoj ekipi polako gubi mjesto standardnog igrača ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 16 mar 2014, 14:11

zizu1991 je napisao/la:Zadnja 2 kola Medo prvo zamjenjen na poluvremenu, u zadnjem kolu ušao s klupe. Da li to znači da u ovoj ekipi polako gubi mjesto standardnog igrača ?
U prosloj utakmici mislim da je bio neki crveni karton, pa moguce da je zbog toga bila neka takticka zamjena, a sto se tice ovog kola, ne znam, moguce da i gubi svoje mjesto. Nadam se da to nije u pitanju, da je mozda neka laksa povreda ili slicno.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 16 mar 2014, 14:20

Bitno je da neki strucnjaci njega guraju u prvih 11 u reprezentaciji a i Gaziantepu igra po jedno poluvrijeme i ne igra nikakvu prebitnu ulogu.Medunjanin da je klasa kakvim ga ovdje predstavljaju i on bi takodjer bar otkako je reprezentativac privukao paznju nekog dobrog kluba.
Ali bitno je sta forumski strucnjaci kazu,oni vide neku klasu tamo gdje je objektivno nema.
Solidan igrac koji moze uci 15-ak minuta kad treba malo umrtviti igru.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 16 mar 2014, 14:21

Gubi mjesto u ekipi,najsporiji igrac njegove ekipe i koci im igru nenormalno! Par puta sam ga pogledo i ja da sam trener nebi ga nikako uvodio,nego sam na klupi ostavljo.nazalost takvo je stanje,ne vrijedi ga hvalit kad igra konstantno lose !!!
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 16 mar 2014, 14:27

bhfanatic14 je napisao/la:Gubi mjesto u ekipi,najsporiji igrac njegove ekipe i koci im igru nenormalno! Par puta sam ga pogledo i ja da sam trener nebi ga nikako uvodio,nego sam na klupi ostavljo.nazalost takvo je stanje,ne vrijedi ga hvalit kad igra konstantno lose !!!
Sto je najgore,koci i strasno usporava i nasu igru.Jedan od razloga zasto igramo slabo je i on.Izbacivanje zadnjeg veznog se poklapa sa njegovim ulaskom u prvih 11,od tada nemamo igru,spori smo,bezidejni,davimo loptu itd.itd.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 16 mar 2014, 14:32

drummer je napisao/la:
bhfanatic14 je napisao/la:Gubi mjesto u ekipi,najsporiji igrac njegove ekipe i koci im igru nenormalno! Par puta sam ga pogledo i ja da sam trener nebi ga nikako uvodio,nego sam na klupi ostavljo.nazalost takvo je stanje,ne vrijedi ga hvalit kad igra konstantno lose !!!
Sto je najgore,koci i strasno usporava i nasu igru.Jedan od razloga zasto igramo slabo je i on.Izbacivanje zadnjeg veznog se poklapa sa njegovim ulaskom u prvih 11,od tada nemamo igru,spori smo,bezidejni,davimo loptu itd.itd.
Da stvar bude gora on i Salihovic zajedno na sredini daju nam to da nemamo desne noge, znaci svaki pas prema igracima na lijevu stranu je neprirodan, vanjskom, dimenzija manje u nasoj igri ;)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 16 mar 2014, 15:00

gringobih je napisao/la:
drummer je napisao/la:
Da stvar bude gora on i Salihovic zajedno na sredini daju nam to da nemamo desne noge, znaci svaki pas prema igracima na lijevu stranu je neprirodan, vanjskom, dimenzija manje u nasoj igri ;)
ja vjerujem da ce u bliskoj buducnosti nas prekaljeni strateg prepoznati ovu anomaliju :mrgreen: i uciniti sve da to promjeni :roll:

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 16 mar 2014, 15:51

drummer je napisao/la:
Upravo tako !!! Al ipak Susic bolje zna od nas :D .. moje misljenje je da treba bit na klupi u repci,ponekad zadnjih 15-20 minuta nek udje i malo pomogne i to je to :) !
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 16 mar 2014, 20:14

bhfanatic14 je napisao/la:Gubi mjesto u ekipi,najsporiji igrac njegove ekipe i koci im igru nenormalno! !
I kod nas je poceo kociti prije je puno brze razigravao sad protiv EGipt se vidjelo da je trom i poceo je kenkati ko Misimovic ne moze se drzati i on i MIsimovic u ekipi trebo je Safet probat Prcica tu onako malo da vidimo makar 20 min kako se ponasa nasa igra nakon te izmjene..

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 mar 2014, 21:57

Da, to vec govorim neko vrijeme, on je jedan od glavnih problema u nasoj igri. Mnogo bi dobili da zrtvujemo njega i Misimovica za trkace. Pogotovo protiv jacih ekipa.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 16 mar 2014, 22:01

Vala i vi ste se ostrvili pravo, niko vam ne odgovara. Pa nemojte tako ljudi.

Tulln1
Kontakt:

Post Postao/la Tulln1 » 16 mar 2014, 22:05

Previse kenj@te o svemu i svacemu

IcedMFEarth
Kontakt:

Post Postao/la IcedMFEarth » 16 mar 2014, 22:12

Valjaju zato Prcić, Cocalić i Bešić :mrgreen:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 16 mar 2014, 22:16

Sta u nas valja onda? Dzeko prespor, Miske predebel, Pjanic preslab, Lulic samo zna trcati, Spaha psiho, Bico nepokretan... Sad i Medunjanin. Svasta. Nije u njemu problem, nego je problem sto imas 3 ofanzivna veznjaka na terenu, a on je malo kada razocarao kad je igrao pored defanzivnog veznog, jako vazan igrac za nas. Protiv Egipta je igrao na Misketovoj poziciji, a za to mu fali mnogo toga. Sjetite se samo partije protiv Argentine, kako je driblao i djelio lopte kao zadnji vezni.

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Hafiz00 i 31 gost.